anladım canım hayırlısı
lilimmm seksi lilimm
aynen canım uyuyamam yaa :18:
anladım canım hayırlısı
bende edicem canim sana dua insallah minigin buyumusdurlilimmm seksi lilimm
Cok dua et bana yarin buyumus olsun minigim
aynen canım uyuyamam yaa :18:
ee bi an önce basla o zaman kuzum
sagol canim benim... Sen ne zaman görmeye gidicem bir hafta bari bekle bak benimde sol kasigim çok ağrıdı ilk zamanlar gece bile uyuyamadim yeni yeni gecti dr korkutmuş senibende edicem canim sana dua insallah minigin buyumusdurlilimmm seksi lilimm
Cok dua et bana yarin buyumus olsun minigim
sende bana dua et hicranim insallah minigimi gore bilirim
kuzum bana kızma ama hep basliyacan diyosun kaliyo öyle devam etmiyorsun:26:
kuzum bana kızma ama hep basliyacan diyosun kaliyo öyle devam etmiyorsun:26:
ağlama kuzum ya
sagol canım benim yaaa çocuklar açlar esim geldi mecbur dışarıdan söyledik yemek yiycez ama ben annemi özledim
simdi olsaydı bana yapardı elleriyle çorba hemen gulumsetirdi beni ( ben 2 aylık evliyken kaybettim annemi )
biliyorum başlayip bıraktığını devamı gelmiyor diye onun için dedim bir haftada hemen verememen normal azim eğip devam etmelisin birde çok sık tartiya cikma 15gunde 1ayda cık ya
biliyorum başlayip bıraktığını devamı gelmiyor diye onun için dedim bir haftada hemen verememen normal azim eğip devam etmelisin birde çok sık tartiya cikma 15gunde 1ayda cık ya
azimle devam edersen verirsin kuşum
yarin gidicem canimsagol canim benim... Sen ne zaman görmeye gidicem bir hafta bari bekle bak benimde sol kasigim çok ağrıdı ilk zamanlar gece bile uyuyamadim yeni yeni gecti dr korkutmuş seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?