Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

anladım canım hayırlısı

evet cnm hayırlısı artık kalırsam da hamile yapacak bişi yok yememe dikkat ediyorum zaten istiahım yok kaç gündür koşu bandıma da başlarım hergün bir on kilo verebilsem hamiş kalmadan çok iyi olacak ........ sadece salata ve kahvaltı türü yiyeceğim bol su oakadar!!!!!!!! inşallah hemen veririm ......

ee bi an önce basla o zaman kuzum

başlıcam cnm başlıcam yarın başlıyorum inşallah ilk bir hafta zor geçecek ama başka yolu yok beş kilo verebilsem ay sonuna kadar iyi ayın 31 inde gidicem doktora ....... ikinci kutuya başlıcam ozman.......

sagol canim benim... Sen ne zaman görmeye gidicem bir hafta bari bekle bak benimde sol kasigim çok ağrıdı ilk zamanlar gece bile uyuyamadim yeni yeni gecti dr korkutmuş seni

sagol canım benim yaaa çocuklar açlar esim geldi mecbur dışarıdan söyledik yemek yiycez ama ben annemi özledim
simdi olsaydı bana yapardı elleriyle çorba hemen gulumsetirdi beni ( ben 2 aylık evliyken kaybettim annemi )

ee bi an önce basla o zaman kuzum

kuzum bana kızma ama hep basliyacan diyosun kaliyo öyle devam etmiyorsun:26:

tatlım ben başlayıp başlayıp bırakıyorum çünkü zayıflayamadığımı gördüğümde motivasyyonum düşüyor haklısın kızmm tabiki!!!
her diyete bşladığımda hafta da bir tartılıyorum bakıyorum o kadar spor o kadar diee rağmen hiç kilo verememişim ssonra yapasım gelmiyor içimden anlatabildim mi nedenini !!!!!!!!!!!

basın sağ olsun cnm rabbim kalanlara uzun ömür versin gerçekten zor dayanma gücü versin rabbim

biliyorum başlayip bıraktığını devamı gelmiyor diye onun için dedim bir haftada hemen verememen normal azim eğip devam etmelisin birde çok sık tartiya cikma 15gunde 1ayda cık ya

başka yolda yok zaten cnm çabalayacağım !!!!!!inşallah rabbim dayanma gücü versin bana da inşallah verebileyimmm

canlarım Rabbim benim evlatlarımada cumlemizinkinede sağlık sıhat versin ve olmayanlarda hayırlı vakitde evlat versin
kızım geldi yanıma elleriyle elma yediriyor bana ve sarılıp duruyor babasınada bakıp anne bak babam kıskanan gözlerle bakıyor diyor moralim sizler ve kuzucuklarımla iyi oluyor zira artık poşet sürekli elimde ben anladım ama meseleyi
midem beni kıskanıyor ama bu mideyi yemezleeerrr

sagol canim benim... Sen ne zaman görmeye gidicem bir hafta bari bekle bak benimde sol kasigim çok ağrıdı ilk zamanlar gece bile uyuyamadim yeni yeni gecti dr korkutmuş seni
yarin gidicem canim
usg ye giririm goremezsem kan vericem insallah kat kat artar insallah usg de gorurum de kan vermeye ihtiyac kalmazsin
inan hicranim dr demeseydi hic gitmezdim beklerdim ama o dedigi soz beynimi yedi bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…