Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hepinizi cooook sevdim yaaaa

ayyy kıyamam !!!!!!!! tatlım bak evladın var ve tekrar hamişsin rabbim bir kapıyı kapıtır bir kapıyı açar yardım eder unutma bunu cnm ....... inşalah bizlerde evlatlarımızın elinden birşeyler yerizzz....rabbim nasip ederrrr!!!!!! bizzde seni sevdik tatlım gel her zamn bekleriz iyi gününde kötü gününde bizler buaradyız cnm .... kendine iyi bak Allaha emanet ol

azimle devam edersen verirsin kuşum

inşallah tatlım ogücü rabbim vesin bana inşallahhh!!!!!!!!111

yarin gidicem canim
usg ye giririm goremezsem kan vericem insallah kat kat artar insallah usg de gorurum de kan vermeye ihtiyac kalmazsin
inan hicranim dr demeseydi hic gitmezdim beklerdim ama o dedigi soz beynimi yedi bitirdi

hakkında hayıyrlısı tatlım !!!!inşallah işlerin yolunda gider iyi haberlerle gelirsin burayaaa!!!!!!!!!!!!

aynen öyle cnm...anne baba adı üstünde yani bambaşkaaa onlar...

oyy bebegimmm yuregim parcalandi yazdıklarını okudukça ya maşallah size benim babamla aramda dağlar var kırgıniz uzun zamandır

inşallah düzelir cnm en kısa zamanda... hatırlattım sana da ya kusura bakma

cnm çok üzüldüm gerçekten ama bundan sonra çok çok mutlu olursun inşallahhhhhhh...

ay hicranimin mi gobusu minikbebisimin mi gobusu kizlar kimin gobus yukardaki
hicranim gobus ciktimi masallah
bendede 2 aya cikar o zaman dimi

benim göbiş biraz daha fazla cnm, Hicranın göbişi

yarın yada hafta sonu alışverişe gidicez kocişe mont filan alcaz innaki 8 yıldır kocişimin elinden tutup alışverişe beraber gittiğimiz olmamıştır ilki yaayaccağız yani çok mutluyum

gariimin kabanı yok ufak tefek kartla alalım dedik ne yaplım!!!!!!

oyy bebegimmm yuregim parcalandi yazdıklarını okudukça ya maşallah size benim babamla aramda dağlar var kırgıniz uzun zamandır

ben de 10 yasındayken annem babam ayrıldı, babasız büyüdük biz.. evlenirken bile yoktu, mezuniyetimde, hastalıgımda sağlıgımda.
öldüğünde gittik cenazesine, helvası duası derken ablamla mezarını yaptırdık. koskoca bir boşluk benim için baba kelimesi..

ahhh ahh seni çok iyi anlıyorum canım yinede allah rahmet eylesin
Dedem babamdan çok babalık yapmıştır bana

benim dedem babannem annanem de erkenden rahmetli olmuşlar
bir amcam vardı biraz daha iyi, o da ben lisedeyken öldü
düşünsenize kayınpederim bile yok..

başınız sağolsun cnm...zor bi durum gerçekten de diyecek bişi bulamıyorum.

neyse erkenden büyüdük biz de..
amaaannnn dert çok, neler yaşadım neler.. sorsan her hayat ayrı bir roman..

ben biraz eşimle oturayım, depesyon modundan cıkayım.
öpüyorum kızlar iyi ki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…