canlarım Rabbim benim evlatlarımada cumlemizinkinede sağlık sıhat versin ve olmayanlarda hayırlı vakitde evlat versin
kızım geldi yanıma elleriyle elma yediriyor bana ve sarılıp duruyor babasınada bakıp anne bak babam kıskanan gözlerle bakıyor diyor moralim sizler ve kuzucuklarımla iyi oluyor zira artık poşet sürekli elimde ben anladım ama meseleyi
midem beni kıskanıyor ama bu mideyi yemezleeerrr
hepinizi cooook sevdim yaaaa
bizde seni sevdik canım maşallah ne güzel bi aile tablosu
azimle devam edersen verirsin kuşum
yarin gidicem canim
usg ye giririm goremezsem kan vericem insallah kat kat artar insallah usg de gorurum de kan vermeye ihtiyac kalmazsin
inan hicranim dr demeseydi hic gitmezdim beklerdim ama o dedigi soz beynimi yedi bitirdi
hayırlısı canın benim güzel haberlerle gel inss bebeğim
bu lafına çok ama çok katılıyorum canım bizde 3 kız kardeşiz benimde ilk aşkımdır babam dr bana kimyasal gebelik yaşıyosun diğince babama sarılıp ağladım babamda benimle birlikte ağladı üzülme tekrardan olur diye o duygu çok çok başka baba bi kız için kimsenin ulaşamıyacağı bi yerde ilk kokusunu duydugun tanıdıgın bildiğin erkek mesela karşılıksız hiç birley beklemeden babalar kızlarına tapar tabiki kızlarda babalarına öylee canım babam benim iyiki warlar Rabbim başımızdan eksik etmesin çok sewiyorum annemide babamıda herşeyim onlar benim..
oyy bebegimmm yuregim parcalandi yazdıklarını okudukça yamaşallah size benim babamla aramda dağlar var kırgıniz uzun zamandır
bende babacıyımdır canım.. babamda benim her şeyim ama baba var baba var... bir gün anlatırım şimdi vakit dar çıkacağım.. büşra nın sevgisini haketmediği için yazdım. yoksa tabii ki kızlar için baba ne demek çok iyi biliyorum.. ama büşra 5 yaşındayken sabah ben işe giderken eve giren ben eve gittiğimde evden çıkan çocuğuyla hiç birşekilde ilgilenmeyen ve evliliğimiz yürüsün diye çabalayan ben... dayak yiyen, aldatılan, her şekilde kullanılan yine ben... ve büşranın o babayı haketmediğini söyleyende benim.. çünkü büşrayı haketmiyor...
çokkk uzun mesele boşverin... hayatım kitap gibi aslında... o yüzden beni hayat büyüttü.. inşallah sizler bu acıların hiçbirisini yaşamazsınız... öpüyorum hepinizi....
ay hicranimin mi gobusu minikbebisimin mi gobusu kizlar kimin gobus yukardaki
hicranim gobus ciktimi masallah
bendede 2 aya cikar o zaman dimi
eşinin tahlil işi ne oldu
yoook bebeğim ne kusuru baba kelimesi yeter benim yüreğimin parcalanmasina
oooo çok sevindim senin adına canım
lilimmm seksi lilimm
Cok dua et bana yarin buyumus olsun minigim
teyseleri yesin onu resim atayim da
ama baba kız arasındaki aşk çok başka bişi, hiçbir şeye benzemiyor. biz 3 kız kardeşiz, babam her birimiz için ölür, biz de ona çok aşığızdır. o benim kahramanım, en büyük destekçim, her şeyim. istemeye geldikleri akşam bi türlü verdim diyemedi, gözleri, doldu ağladı. üstelik biz defalarca konuşmuştuk açık açık birlikte olduğumuzu, evlenmek istediğimizi. son anda yine çağırdı beni bak kızım son kez soruyorum bişi diyo musun dedi. ben sana benzettim onu bir ömür geçirmek istiyorum şimdi sana bıraktım verirsen ver vermezsen şu dakika çıkarırım onu hayatımdan dedim. ben ağladım babam ağladı. odadan bi çıktık herkes aglıyo. her aklıma geldiğinde ağlarım hala. engel olamaz ki o aşka kimse cnm anne bile olsa...
bu lafına çok ama çok katılıyorum canım bizde 3 kız kardeşiz benimde ilk aşkımdır babam dr bana kimyasal gebelik yaşıyosun diğince babama sarılıp ağladım babamda benimle birlikte ağladı üzülme tekrardan olur diye o duygu çok çok başka baba bi kız için kimsenin ulaşamıyacağı bi yerde ilk kokusunu duydugun tanıdıgın bildiğin erkek mesela karşılıksız hiç birley beklemeden babalar kızlarına tapar tabiki kızlarda babalarına öylee canım babam benim iyiki warlar Rabbim başımızdan eksik etmesin çok sewiyorum annemide babamıda herşeyim onlar benim..
oyy bebegimmm yuregim parcalandi yazdıklarını okudukça yamaşallah size benim babamla aramda dağlar var kırgıniz uzun zamandır
ahhh ahh seni çok iyi anlıyorum canım yinede allah rahmet eylesin
teyseleri yesin onu resim atayim da
ahhh ahh seni çok iyi anlıyorum canım yinede allah rahmet eylesin
Dedem babamdan çok babalık yapmıştır bana
çok heyecanliyim lilimmm yaa bu gece sabah olmaz bana
ayy canimm benim yaa üzüldüm gerçekten çok
çok heyecanliyim lilimmm yaa bu gece sabah olmaz bana
ben de 10 yasındayken annem babam ayrıldı, babasız büyüdük biz.. evlenirken bile yoktu, mezuniyetimde, hastalıgımda sağlıgımda.
öldüğünde gittik cenazesine, helvası duası derken ablamla mezarını yaptırdık. koskoca bir boşluk benim için baba kelimesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?