ooo çok varmış bende öğleden sonra tekrar gidicem canım... Pit pitlari dr gördü canım şükürler olsun
Niye yanlis anlayayim canim haklisincanım arkadaşına üzüldüm hakkında hayırlısı olur inşallah ama sende 15-20 gün kalması bana pek doğru gelmedi... umarım yanlış anlamazsın beni. özellikle bu yaşadığından sonra... başka kalacak yeri yok mu???
Amin hicranim dileyen isteyen herkese inş
Cok üzücü ama minikbebisimin dedigi gibi duygusal olarak eksiklik yaşamıştır sizin yapacağınız bisi yok durumu nisanlisiyla Çizeceksin cozebilirse tabi sizin eve gelirsede bence fazla kalamaz çünkü senin sorumluluklarin onu sıkar canim
ooo çok varmış bende öğleden sonra tekrar gidicem canım... Pit pitlari dr gördü canım şükürler olsun
amin canım yaa.. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahhdaha adetim gelmedi canım.düzensiz zaten
30 kasımda çatlatma iğnesi vuruldum.biri 22mm biri 19mm iki yumurtam vardı.
13 gün oldu bugün işte.haftasonu adet olurum büyük ihtimal.sat 15-16 aralıktı.
Allah'ım daha fazla bekletme bizi.hepimize tez zamanda evlat ver.
inşallah deryam yaaayok yok telaş etme canım sen, devam et testleri yapmaya, bence bir kaç güne kadar göreceksin çift çizgiyi
Ben de artık 17-18 Aralıkta görmeyi ümit ediyorum :31
ayyy ayyy nasıl mutlu oldummm icranımmm çok güzellldr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yanisevdim dr.... Usg girdim konuştuk kalktim falan foto vermediniz dedim lütfeeennn dedim yat bakalım dedi ikinci kez yattim verdi
Gelelim bebiseee kalp atimi var şükürler olsun ki tabi cihaz çok kötüydü bey değil ben göremedim bebegim bir hafta geriden geliyor demekki gec döllenme oldu8+2 yerine 7+2 cikti.... Gebelik tabiki için kayıt yaptırdım iste kan idrar verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak tekrar konuşuruz ne yapicaguni dedi dr
evet canım yumurtlamayınca adet gelmiyor. sen adet olduğuna göre yumurtluyorsun balımmm... 1-2 gün süper canımdenemeye devam et yakında göreceksin inşallah yumyumu. 16-17-18 inden birinde yumurtlaman lazım bence..
allah daim etsin mutluluğunu canım.çok mutluyum şükürler olsun ki
senin minigin ayaklarini dikip yattigi foto kaç haftalikti kuzum
canım çok zor bi durum, benzeri benim de başıma gelmişti... Ama dost olmak kolay değil, dostunun her hatasında ona sırtını dönmemelisin. Hayadun hayatı ve biz hatalarıyla da dostlarımızı kabullenmeliyiz ve hatalarının farkına varmalarını sağlamalıyız.. Ama yine de hayatları ile ilgili verecekleri kararlardan sadece onlar sorumludurlar. Biliyorum bu durumu eşler biraz anlamakta zorlanıyorlar ama, ona bu şekilde anlatmaya ve ikna etmeye çalışmalısın bence. Ona doğru yolu en yakınları gösterebilir ancak dersin. Allah yardımcın olsun, iki arada kalmışsın:26:
topraaammm nasılsınnnsenin randevu öğleden sonra mıydı? balkon ne alemde?
Canım beni de BAT 31 Aralık olarak ekleyebilir misin acaba ?
Haklisin da sen bende kalinca ne degiscekki diyemem ki sonuctaesim de bende baska birine gonlunun kaymasina kizmiyoruz zaten onemli olan o kisiyle ileri gitmeden nisani atmasiydi yapamadi.. İnan var ya belki 15gundur surekli onunla mesgulum konusup yazisiyoruz booyle gderse benim de psikolojim kaldirmicak zaten aglamaya yer ariyorum esim de beni dusundugu icin diyo biliyorum aslnda ama off ya cok zor
canım arkadaşına üzüldüm hakkında hayırlısı olur inşallah ama sende 15-20 gün kalması bana pek doğru gelmedi... umarım yanlış anlamazsın beni. özellikle bu yaşadığından sonra... başka kalacak yeri yok mu???
bir bucukta gidicem canım benim
Niye yanlis anlayayim canim haklisinkalacak yeri var tabiki ailesinin yanina gitcek sonra
Kizlaar anlatamadigim ona yakistiramadigim icin soylemedigim seyler var( artik hicbsey cozemez dedigin gibi bnde cozemem canim ama yari yolda birakmis olmak istemiyorum. Bncede fazla kalamaz en fazla bi haftada gider o yuzden de gelme diyemicem sanirim:26:
Güzel haberlerini bekliyoruz canımıyıyım topramm cok sukurr sen nasılsınnnnn. aynen canım yaa maalesef ogleden sonra 2:15 te. canım balkon oldu bıttı ama oyle bıraktık hıcc yıkamadık dursun bıraz oyle :))
evet beklemek sıkıntılı canım biliyorum, ben de diyorum eşime psikopat oldum iyice diyeamin canım yaa.. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahhhayırlısıyla tez vakitte bizede tattırsın o duyguyu
inşallah deryam yaaawalla panik atak oldum çıktım bu bebiş düşünceleri sürecinde
ayyy ayyy nasıl mutlu oldummm icranımmm çok güzelllhep böle iyi haberlerini alalım inşallahhh
buarada enden b,lmiorum erkek olcak gibi hisettim bi an.. :26:
bakalım dilketinim. merak içerisindeyim. :18: inşallah tam koyuluk yakalarım :26:
darisiii basina ins esrarengizimmm
bir bucukta gidicem canım benim
amin canim rabbim sizede yasatsin insss
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Boşver bırak tabi, balkon bu, kış günü napıcaksın balkonda hem di mihem belki haftasonu eşin temizler
evet beklemek sıkıntılı canım biliyorum, ben de diyorum eşime psikopat oldum iyice diyeAma sabrın sonu selametmiş, sabredicez napalım...
Neyse ben biraz dualarıma yoğunlaşayım... sonra da yemeğe çıkarım, öğleden sonra buradayım yine
geçen ay anlattım ya size, ben de öyle çok kötü bi rüya gördüm aşırı korktum 2 gün aklımdan çıkmadı. kanamam oldu stresten, hastanedeydik gece boyunca. anlatmadım rüyamı ama. bi hoca öyle söylemişti rüyanızı herkese anlatmayın içinden kötüye yorabilir istemeden falan, oraya çıkar sonra. önceki gece ben yine kötü rüya görüyomuşum ağlamışım sanırım, eşim direkt uyandırdı beni hem de 2 kez, korktu herhalde geceyi yine acilde geçiririz diye :)))))))
cnm hamilesin duyguların sürekli değişiyo, şimdi odaklanman gereken tek şey sen ve bebeğin. bahsettiğim tam da buydu işte 'sorumluluk'. senin için de zor bi durum. arkadaşına tabi ki sırtını dönme ama bikaç gün kalır kafasını toparlar gider. eşinle aranızda problem olmasın yani bu yüzden.
cnm ben sana bayılıyorum yaaaaaaa, çözümlerin süper. bana da diyodun ya niye sana geliyor k.v, gidecek yeri mi yok :))))o geldi aklıma koptummmmmm. ama bi dahaki hafta gelmek isteyecek kesin yine yaaaaaa
cnm hamilesin duyguların sürekli değişiyo, şimdi odaklanman gereken tek şey sen ve bebeğin. bahsettiğim tam da buydu işte 'sorumluluk'. senin için de zor bi durum. arkadaşına tabi ki sırtını dönme ama bikaç gün kalır kafasını toparlar gider. eşinle aranızda problem olmasın yani bu yüzden.
cnm ben sana bayılıyorum yaaaaaaa, çözümlerin süper. bana da diyodun ya niye sana geliyor k.v, gidecek yeri mi yok :))))o geldi aklıma koptummmmmm. ama bi dahaki hafta gelmek isteyecek kesin yine yaaaaaa
canım dediğin gibi ailesiyle kalsın. sen de bir konuşup iyice anlarsın sıkıntısını. o an hangi ortamda hangi duyguyla yaşadı bunları bilemezsin. o da çok üzgündür belki... ailesinin yanındayken kendini yıpratmayacak düzeyde yardımcı olursun arkadaşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?