Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Niye yanlis anlayayim canim haklisin kalacak yeri var tabiki ailesinin yanina gitcek sonra

Kizlaar anlatamadigim ona yakistiramadigim icin soylemedigim seyler var( artik hicbsey cozemez dedigin gibi bnde cozemem canim ama yari yolda birakmis olmak istemiyorum. Bncede fazla kalamaz en fazla bi haftada gider o yuzden de gelme diyemicem sanirim:26:

amin canım yaa.. Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahh hayırlısıyla tez vakitte bizede tattırsın o duyguyu

yok yok telaş etme canım sen, devam et testleri yapmaya, bence bir kaç güne kadar göreceksin çift çizgiyi
Ben de artık 17-18 Aralıkta görmeyi ümit ediyorum :31
inşallah deryam yaaa walla panik atak oldum çıktım bu bebiş düşünceleri sürecinde

ayyy ayyy nasıl mutlu oldummm icranımmm çok güzelll hep böle iyi haberlerini alalım inşallahhh
buarada enden b,lmiorum erkek olcak gibi hisettim bi an.. :26:

bakalım dilketinim. merak içerisindeyim. :18: inşallah tam koyuluk yakalarım :26:

Sagol canim ben asla sirtimi donmedim zaten anlatmaya konusmaya calisiyirum 15gundur surekli yazisip konusuyoruz simdi mesele evimizde kalcak olmasi sonucta bu ev sadece bnm degil. O yuzden canim sikiliyo gelme diyemmem zaten asla ama esimin istemedigibi biliyorum onu uzdugume uzuluyorum hakikaten iki arada kaldim

cnm hamilesin duyguların sürekli değişiyo, şimdi odaklanman gereken tek şey sen ve bebeğin. bahsettiğim tam da buydu işte 'sorumluluk'. senin için de zor bi durum. arkadaşına tabi ki sırtını dönme ama bikaç gün kalır kafasını toparlar gider. eşinle aranızda problem olmasın yani bu yüzden.

cnm ben sana bayılıyorum yaaaaaaa, çözümlerin süper. bana da diyodun ya niye sana geliyor k.v, gidecek yeri mi yok :))))o geldi aklıma koptummmmmm. ama bi dahaki hafta gelmek isteyecek kesin yine yaaaaaa

canım dediğin gibi ailesiyle kalsın. sen de bir konuşup iyice anlarsın sıkıntısını. o an hangi ortamda hangi duyguyla yaşadı bunları bilemezsin. o da çok üzgündür belki... ailesinin yanındayken kendini yıpratmayacak düzeyde yardımcı olursun arkadaşına

ıyıyım topramm cok sukurr sen nasılsınnnnn. aynen canım yaa maalesef ogleden sonra 2:15 te. canım balkon oldu bıttı ama oyle bıraktık hıcc yıkamadık dursun bıraz oyle :))
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Boşver bırak tabi, balkon bu, kış günü napıcaksın balkonda hem di mi hem belki haftasonu eşin temizler

evet beklemek sıkıntılı canım biliyorum, ben de diyorum eşime psikopat oldum iyice diye Ama sabrın sonu selametmiş, sabredicez napalım...
Neyse ben biraz dualarıma yoğunlaşayım... sonra da yemeğe çıkarım, öğleden sonra buradayım yine

ooo çok varmış bende öğleden sonra tekrar gidicem canım... Pit pitlari dr gördü canım şükürler olsun

canım çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın minikdaşım...bende yarın gidiyorum ritim düzelmiş mi ona bakcaz....bu arada sen 8+1 olman gerek canım..bende şu an 7+5 im ve aramız üç gün....

yanıııı sguktaa balkondamı oturulcakk :) cumartesıı beraber temızlerız dedı:):)

oku oku bitmedi valla slm kızlar nasılsınızzzz minikbebişim cnm hep uyumadan önce bolbol dua et cnm dua okumadan sakın uyuma cnm madem böyle oluyo dikkattet cnm

:78::78::78::78::78::78:

inşallah hayırlısıyla birkaç güne gider

Coook tesekkur ederim kizlar. Baskasi yapsa asla kabul edemeyecegim seyleri yapti malesef ama yaninda olmaya destek olmaya calisiyorum umarim kisa surede o toparlar ve bende normal hayatima donerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…