çok mutluyum şükürler olsun ki
Benim liseden beri gorustugum bi arkadasim var dedigibiz gibi kardes gibiydik bunca yil. Son iki uc aydr yaptiklarini akllim almiyor nisanliydi yaza evlenecekti isi icin yurtdisina gitti kisa bi sureligine ve orda baska birine asik oldugunu soyledi(nisanlisiyla 8yillik flortu var ) asik oldugu adam da arkadasmi seviyo ve aralarinda bseyler gecmis . ben bunlari arkadadim pisman olup da cikmaza dusup bna anlatinca ogrendim.beni gece aramisti esim de evdeydi ve konusmalarimdan durumu anladi. Cok ofkelendi bnde kizdim ama bnm duygu yonum daha agir basti.
Kiz hayatini mahvetti nisanlisi ni da tabi.. Simdi turkiyeye donecek ama ailesine gtmeden once 15-20gun bende kalmk istiyor. Esim norml bi misafire hic bsey demez ama simdi bana sen hala gorusmeye nasil devam etceksin yaptigi karaktersizlik vs diyo. Asla hayir gelemez gorusemezsin demiyo. Bnde asla gelme demem zaten. Off bunu da neden anlattim bilmiyorum esimi aradim gelis zamanini soyledim biraz bozuldu bsey demefi sesinden belliydi. Bnde bozuldum kapattim
ins güzel güzel büyümüştür yumoslarin kuzum
gittim geldim canım sen ne yaptın
aminn ins bebegimmm darisi basina ins
Benim liseden beri gorustugum bi arkadasim var dedigibiz gibi kardes gibiydik bunca yil. Son iki uc aydr yaptiklarini akllim almiyor nisanliydi yaza evlenecekti isi icin yurtdisina gitti kisa bi sureligine ve orda baska birine asik oldugunu soyledi(nisanlisiyla 8yillik flortu var ) asik oldugu adam da arkadasmi seviyo ve aralarinda bseyler gecmis . ben bunlari arkadadim pisman olup da cikmaza dusup bna anlatinca ogrendim.beni gece aramisti esim de evdeydi ve konusmalarimdan durumu anladi. Cok ofkelendi bnde kizdim ama bnm duygu yonum daha agir basti.
Kiz hayatini mahvetti nisanlisi ni da tabi.. Simdi turkiyeye donecek ama ailesine gtmeden once 15-20gun bende kalmk istiyor. Esim norml bi misafire hic bsey demez ama simdi bana sen hala gorusmeye nasil devam etceksin yaptigi karaktersizlik vs diyo. Asla hayir gelemez gorusemezsin demiyo. Bnde asla gelme demem zaten. Off bunu da neden anlattim bilmiyorum esimi aradim gelis zamanini soyledim biraz bozuldu bsey demefi sesinden belliydi. Bnde bozuldum kapattim
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz bakalımm hıcrannnnnımmm gıttınmııı doktoraaaaaa lilimmm gelidimiii kırmızılarrrrrrr
net değil canım ya hic
gerçekten zor bi karar cnm. herkesin başına gelebilecek bi durum aslında, demek ki nişanlısıyla arasında bi iletişim kopukluğu ya da duygu eksikliği vardı. yani kızı savunmuyorum da ruh halini de bilemeyiz ki. yargılamak bana düşmez sonuçta ama sen de eşini ezip geçme. sizde kalacak diye eşinle aran açılmasın. hem psikolojik olarak yorgun birini evinde agırlamak büyük bi sorumluluk. bence iyi düşün. daha yeni de evlisin. eşini kırmadan bi çözüm üretmeye çalış cnm. sende kalınca ne değişecek ki ayrıca
[TABLE="class: Cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500"]
[TR]
[TD]isim[/TD]
[TD]bat[/TD]
[TD]sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]msa84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brlj[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lorenaaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]roze3507[/TD]
[TD]15. Aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bernaakdmr[/TD]
[TD]5.ocak.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kimyacı43[/TD]
[TD]13. Aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sadiye20[/TD]
[TD]15. Aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]incitanemmmm[/TD]
[TD]8. Aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sercem89[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havva63[/TD]
[TD]12.aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]opra[/TD]
[TD]17.aralık[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hasret4638[/TD]
[TD]16.aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nutez[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilek2912[/TD]
[TD]6.ocak.2014[/TD]
[TD]Sabırsızlıkla beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dilketin[/TD]
[TD]22.aralık.2013[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mzlm[/TD]
[TD]27.kasım.2013[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egemenhalit[/TD]
[TD]11.aralık.2013[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilipit[/TD]
[TD]8. Aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]invoice[/TD]
[TD]14.aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]menas123456[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]blaze ash[/TD]
[TD]23.aralık.2013[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]okaplan[/TD]
[TD]25.aralık.2013[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tombik[/TD]
[TD]8.aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cimcimelek[/TD]
[TD]14.aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bj56bha[/TD]
[TD]15.aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]opera[/TD]
[TD]19.aralık.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]psipsiko[/TD]
[TD]15. Aralık.2013[/TD]
[TD]Zor bekliyoo [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lilitiy[/TD]
[TD]13. Aralıkı.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mltmuur[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviss1111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elaaam[/TD]
[TD]........................[/TD]
[TD]ara verdi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]minikbebişim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarima[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]özlemraheren[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamilee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilayda91[/TD]
[TD]ara verdi[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamze20[/TD]
[TD]8 .ocak.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrarengiz86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sglbnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denizasker[/TD]
[TD]8. Ocak.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beykannesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]azap çiçeği[/TD]
[TD]3.ocak.2013[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrulimavi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monbebe[/TD]
[TD]5.ocak.2014[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]perikanadı[/TD]
[TD]15.ocak.2014[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esmersırıne[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nefesal[/TD]
[TD]nefes alıyo[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeycan27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hicran4242[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]selinayy[/TD]
[TD][/TD]
[TD]hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seremcem[/TD]
[TD]1.ocak.2013[/TD]
[TD]beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]loyalsun[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]handrake[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evlimutluu[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Hamileee [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
gittim geldim canım sen ne yaptın
Amin hicranim dileyen isteyen herkese inşdarisii basinaaaa bebegimmm
yoruldum uzandım abla bi muz yedim kahvaltımı edicem birazdan dışarda öyle bi ayaz var ki bas agrisi yaptı simdi çok ağrıyı
Canım minikbebişim zaten gereken herşeyi söylemiş.. Ben de arkadaşın yüzünden eşini ezme derim.. Açıkça al karşına sor canım gelmesini mi istemiyorsun de sor öyle içten içe yemesin kendini... Rabbim kolaylık versin kararında..
Amin canım cümlemizin inşallah... yok Allah' a şükür bir şey yok.. valla biz seni her türlü çekeriz. moralimiz bozuk olmasın da gerisi sorun değilhep enerjik ol....
himm tmm canim crl die bi kutucuk icinde dist yaziyo kac mm olduğu yazıyor kaç haftalık olduğu yazıyor be beklenen doğum tarihi yaziyor... Veee bebisim 11.96 mmmaşallah
Canım minikbebişim zaten gereken herşeyi söylemiş.. Ben de arkadaşın yüzünden eşini ezme derim.. Açıkça al karşına sor canım gelmesini mi istemiyorsun de sor öyle içten içe yemesin kendini... Rabbim kolaylık versin kararında..
canım çok zor bi durum, benzeri benim de başıma gelmişti... Ama dost olmak kolay değil, dostunun her hatasında ona sırtını dönmemelisin. Hayat onun hayatı ve biz hatalarıyla da dostlarımızı kabullenmeliyiz ve hatalarının farkına varmalarını sağlamalıyız.. Ama yine de hayatları ile ilgili verecekleri kararlardan sadece onlar sorumludurlar. Biliyorum bu durumu eşler biraz anlamakta zorlanıyorlar ama, ona bu şekilde anlatmaya ve ikna etmeye çalışmalısın bence. Ona doğru yolu en yakınları gösterebilir ancak dersin. Allah yardımcın olsun, iki arada kalmışsın:26:Benim liseden beri gorustugum bi arkadasim var dedigibiz gibi kardes gibiydik bunca yil. Son iki uc aydr yaptiklarini akllim almiyor nisanliydi yaza evlenecekti isi icin yurtdisina gitti kisa bi sureligine ve orda baska birine asik oldugunu soyledi(nisanlisiyla 8yillik flortu var ) asik oldugu adam da arkadasmi seviyo ve aralarinda bseyler gecmis . ben bunlari arkadadim pisman olup da cikmaza dusup bna anlatinca ogrendim.beni gece aramisti esim de evdeydi ve konusmalarimdan durumu anladi. Cok ofkelendi bnde kizdim ama bnm duygu yonum daha agir basti.
topraaammm nasılsınnnselammmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzz bakalımm hıcrannnnnımmm gıttınmııı doktoraaaaaa lilimmm gelidimiii kırmızılarrrrrrr
Canım beni de BAT 31 Aralık olarak ekleyebilir misin acaba ?[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]İSİM[/TD]
[TD]BAT[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Msa84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Brlj[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LoReNaaa[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Roze3507[/TD]
[TD]15. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bernaakdmr[/TD]
[TD]5.OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kimyacı43[/TD]
[TD]13. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sadiye20[/TD]
[TD]15. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İncitanemmmm[/TD]
[TD]8. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sercem89[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Havva63[/TD]
[TD]12.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OPRA[/TD]
[TD]17.ARALIK[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hasret4638[/TD]
[TD]16.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nutez[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilek2912[/TD]
[TD]6.OCAK.2014[/TD]
[TD]SABIRSIZLIKLA BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dilketin[/TD]
[TD]22.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mzlm[/TD]
[TD]27.KASIM.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Egemenhalit[/TD]
[TD]11.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lilipit[/TD]
[TD]8. ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İnvoice[/TD]
[TD]14.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Menas123456[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Blaze ash[/TD]
[TD]23.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Okaplan[/TD]
[TD]25.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tombik[/TD]
[TD]8.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cimcimelek[/TD]
[TD]14.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BJ56BHA[/TD]
[TD]15.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Opera[/TD]
[TD]19.ARALIK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Psipsiko[/TD]
[TD]15. ARALIK.2013[/TD]
[TD]ZOR BEKLİYOO [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Lilitiy[/TD]
[TD]13. ARALIKI.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mltmuur[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maviss1111[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Elaaam[/TD]
[TD]........................[/TD]
[TD="align: center"]ARA VERDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minikbebişim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pinarima[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemraheren[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İlayda91[/TD]
[TD]ARA VERDİ[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelam[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze20[/TD]
[TD]8 .OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esrarengiz86[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sglbnt[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denizasker[/TD]
[TD]8. OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beykannesli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Azap çiçeği[/TD]
[TD]3.OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebrulimavi[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Monbebe[/TD]
[TD]5.OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perikanadı[/TD]
[TD]15.OCAK.2014[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Esmersırıne[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nefesal[/TD]
[TD]NEFES ALIYO[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeycan27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HİCRAN4242[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selinayy[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seremcem[/TD]
[TD="align: center"]1.OCAK.2013[/TD]
[TD]BEKLEMEDE[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Loyalsun[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Handrake[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Evlimutluu[/TD]
[TD]HAMİLEEE [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
korkma canım büyümüştür ins
canım çok zor bi durum, benzeri benim de başıma gelmişti... Ama dost olmak kolay değil, dostunun her hatasında ona sırtını dönmemelisin. Hayat onun hayatı ve biz hatalarıyla da dostlarımızı kabullenmeliyiz ve hatalarının farkına varmalarını sağlamalıyız.. Ama yine de hayatları ile ilgili verecekleri kararlardan sadece onlar sorumludurlar. Biliyorum bu durumu eşler biraz anlamakta zorlanıyorlar ama, ona bu şekilde anlatmaya ve ikna etmeye çalışmalısın bence. Ona doğru yolu en yakınları gösterebilir ancak dersin. Allah yardımcın olsun, iki arada kalmışsın:26:
topraaammm nasılsınnnsenin randevu öğleden sonra mıydı? balkon ne alemde?
Canım beni de BAT 31 Aralık olarak ekleyebilir misin acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?