Allahhh muhabbetimizi artırsın, ağzımızın tadını bozmasın topikçe inşallahhhhhh...benim 2 kız kardeşim var, bi de en yakın arkadaşım 3 oluyodu. şimdi ooooooo onlarca oldu yaşasın yuppyyyyyyyyyy. psipsikommmmmmm ben tek değilim kardeş olursak kafadan 3 tane daha kardeş geliyor sana ona göre :)
hicranım dualarla bekledim inan seni Allaha çok şükür kızlar pazartesi gününü hamilelerin günü ilan ediyorum hepsi için dua edelim onlar bize hep ediyordr cok güzel yüzlü ve geveze tam benlik yanisevdim dr.... Usg girdim konuştuk kalktim falan foto vermediniz dedim lütfeeennn dedim yat bakalım dedi ikinci kez yattim verdi
Gelelim bebiseee kalp atimi var şükürler olsun ki tabi cihaz çok kötüydü bey değil ben göremedim bebegim bir hafta geriden geliyor demekki gec döllenme oldu8+2 yerine 7+2 cikti.... Gebelik tabiki için kayıt yaptırdım iste kan idrar verdim sonuçlar öğleden sonra çıkacak tekrar konuşuruz ne yapicaguni dedi dr
biz çok kalabalık bir aile olduk yeminle annemle konuşmadığım şeyleri konuşuyorum sizinleeeeeeeeee canımsınızzzzzzzzzDeryacım beni ve 3 kardeşimi ee bi de psipsikoyu, Gamzeyi, dilketini ve diğer kızları da kabul edersen biz hazırız kardeşin olmaya :)))
bebeğim sen dün yoktun nerelerdeydin pek girmedin iyisin dimi..canım dediğin gibi ailesiyle kalsın. sen de bir konuşup iyice anlarsın sıkıntısını. o an hangi ortamda hangi duyguyla yaşadı bunları bilemezsin. o da çok üzgündür belki... ailesinin yanındayken kendini yıpratmayacak düzeyde yardımcı olursun arkadaşına
yoruldum uzandım abla bi muz yedim kahvaltımı edicem birazdan dışarda öyle bi ayaz var ki bas agrisi yaptı simdi çok ağrıyı
kızlar bugün beni mazur görün bi bakayım dedim...cuma duasını yapamıycam psipko canım sende olucaktı arkadaşlara bi dua yapr mısın tatlı...Alah razı olsun canım benim...
200 selavat
200 sübhanallahi ve bi hamdihi...
canim benim 58.gunum benim 7ye bol 8+2 cikiyo bebikim telimde takvim var ordan takip ediyorum... Ins sende güzel haberlerle donersin
canim benim 58.gunum benim 7ye bol 8+2 cikiyo bebikim telimde takvim var ordan takip ediyorum... Ins sende güzel haberlerle donersin
psipsikommm canın benim bitanem allah razi olsun senden rabbim sana ve tüm arkadaşlarıma da nasip etsin seviyorum sizi
canımm benim yaaaaaaa süpersin içtensin canımsınnnnnn canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
hicranım dualarla bekledim inan seni Allaha çok şükür kızlar pazartesi gününü hamilelerin günü ilan ediyorum hepsi için dua edelim onlar bize hep ediyor
biz çok kalabalık bir aile olduk yeminle annemle konuşmadığım şeyleri konuşuyorum sizinleeeeeeeeee canımsınızzzzzzzzz
bebeğim sen dün yoktun nerelerdeydin pek girmedin iyisin dimi..
zeycanımın da yarın kontrolü var Allahım ona da güzel güzel haberlerle dönmeyi nasip etsini inşallahhhhhhh
Ama kabul etmesende aklın kalacak ben anladim canim her ne yaparsa yapsın şahsına zarwr vermedigo surece sana yanlış yapmadigo sürece senin arkadasin o yaptıklarının hesabini nisanlisina verecek ve size geldiginde rahat edemeyecegi icin bence erkenden gidecek NasılsaGelmesini istemiyor esimi iyi taniyorum
. hamilesin boyle bi durumla ugrasip yipranmani istemiyorum diyo. Hatta acikca sunu dedi kiz bu haldeyken bagini koparmayacagini biliyorum su durumu atlatinca ben bi daha gorusmeni istemem ama yasak da koymam tabi sen bilirsin dedi(
Niye yanlis anlayayim canim haklisinkalacak yeri var tabiki ailesinin yanina gitcek sonra
Kizlaar anlatamadigim ona yakistiramadigim icin soylemedigim seyler var( artik hicbsey cozemez dedigin gibi bnde cozemem canim ama yari yolda birakmis olmak istemiyorum. Bncede fazla kalamaz en fazla bi haftada gider o yuzden de gelme diyemicem sanirim:26:
30temmuza kaydı canım yine temmuzdayim yani
yaparım kuşummmm kaç gibi yapalım kızlarrrr söyleyin bende dua mevcut fakat öğlenden sonra ev ziyareti var bizim o yüzden de burda olmayacağm kaç gibi derseniz yapalım
Ama kabul etmesende aklın kalacak ben anladim canim her ne yaparsa yapsın şahsına zarwr vermedigo surece sana yanlış yapmadigo sürece senin arkadasin o yaptıklarının hesabini nisanlisina verecek ve size geldiginde rahat edemeyecegi icin bence erkenden gidecek Nasılsa
Belki gelmekten vazgecer canım bellimi olur
30temmuza kaydı canım yine temmuzdayim yani
Ben kahvaltimi edeyim canlaryazarım arada
iyiyim kuşum ablamın evlatlık alma işiyle ilgilendik ondan yoktum
anlatsana biraz canım.nasılmış prosedür.bebekleri gördünüz mü.Ah canlarım benim ya.Birsürü vardır kesin.bebeklere bakıp seçip mi alıyorlarmış.Çok zor bir duygu ya.Allah ablana yardımcı olsun.düşünsene hepsi sana bakıyor hepsi bakıma muhtaç.Allahım dayanamıycam ben.moralim çok bozuk bugün.ben kendimi işe vereyim en iyisi.arada bakarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?