Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Simdi test sonucunu aksama da mac sonucunu bekliyoruz o zamann

:)))) heyecanlanmamıştır cnm ya heyecanlansa dayak der mi :)))))) akşam bi gelsin bakalım :) sonucu bildiririm size :)

Aman da amannnn bazen çopk üzülüyorum ya onlara oy :))

Bana boyle arada geliyolar canim bugun kalir giderler

Giderlerken söyle de benim adresi var bana da uğrasınlar bi ara

Kız biz vitesi 5'e aldık gidiyoruz he

Bebimkide oyle oluyo cani istedigi zamanda kimse tutamiyo onu :-D:-D yoruluyolar sabah iste aksam bizle :-D:-D

adamları tatile gönderin 9 ay 40 gün o zaman görürler.. Allah'ım o günleri size de göstersin canım.. kıvransınlar siz vermeyin...

Kız dışarısı soğuk kış içerisi bahar yaz.. Maçlar sorunsuz oynanabilir

s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıslar ben ya gaffar 102
ya vali 100
ya veliyy 100
ya muhsi 148 tane cektim bas varsa ceke bilirim ALLAH hepimizn dularını kabul etsin inşş

Allah kabul etsin cnm...

Ahh kıyamam ya... NE kadar güzel... Sen yüreklendir onu formalar üstte bayraklar elde amigo ol :) Ruh kazandır

ben de o zamana kadar yürek kalırsa onu da yüreklendiririm :)

Aksama guzel formalar we mac patlamasi war sanirim dimi kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrr :-D:-D:-D

bakacaz artık :)

Simdi test sonucunu aksama da mac sonucunu bekliyoruz o zamann

cnm açıklanmadı ya sonuçlar

Benden bu aksam bisicik olmaz yarina mesaide kocis ise gidicek bende nane mollayim grip oluyorum ama yarin aksami bos gecirmez benimki carsamba aksami mik mik yaptik c.tesiye hazirlan sabahlar olmicak dedi hahahhh:-D:-D
Sende mi yan cizdin kiz ) sende yarini bekle haftasonu ben tatil vercem esime evi temizletcem cunku haftanin kapanisi bu aksam yani

Hepimizin cocugu onemli ablacim bi risk olmadigi surece hamilelik hastalik demek degil bence normal hayatimiza bebegimizin bunyemizin izin verdigi surece devam etmek gerekir diye dusunuyorum tabiki senin de tercihin o yonde oyle rahat olcaksan oyle olsunn

kıslarr slm dedim kimse görmedi sanırım dua okundumu
ya gaffar 102
ya vali 100
ya veliyy 100
ya muhsi 100
La ilâhe illAllâhü’l Muhsi 148 defa okudum baska varsa yine okurumm

Benim bugün kanamam sanırım tam bitti.. 12 gün önce de kürtaj olmuştum ya şimdi havaya girdim ben bugün mik mik yapsak zararı olur mu ya

Biz yarin aksami gollerle gecirecegimiz belli oldu hayatim bu aksam yok mac :-D

Benim bugün kanamam sanırım tam bitti.. 12 gün önce de kürtaj olmuştum ya şimdi havaya girdim ben bugün mik mik yapsak zararı olur mu ya

Canim bnde onu diyodum kurtajdan sonra 15gun yasak diyo doktorlar. Simdi kanaman yeni bitmis rahmi kasarsan tekrar gelebilir bi uc dort gun daha bekle kuzum

şaka bi yana ondan değil be güzelim canım istemiyor kocamda bir şey demedi. o yönden yani... tabii ki hamilelik hastalık değil.. bünyen izin verdiği sürece olabilir. ben kızımda doğum yapacağım güne kadar ilişki olmuştu. ama bunda eşimde istemeyince olmuyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…