- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
:)))) heyecanlanmamıştır cnm ya heyecanlansa dayak der mi :)))))) akşam bi gelsin bakalım :) sonucu bildiririm size :)
yok cnm 1-2 kere aslında maçlara devam etsek dedim ama sonra panikleyip vazgeçtim, ciddiye almıyodur artık beni :) ama dur bugün bi sürpriz yapim :)
şaka yapıyorum yaaa, içimde istek olsa şimdiye kadar yapardım zaten :) eşim çok korkak ya bebeğe bişi olacak diye dokunamıyor bile karnıma. test sonucuna bakıyorum hemen açıklandıysa doktoru ararım.
:)))) heyecanlanmamıştır cnm ya heyecanlansa dayak der mi :)))))) akşam bi gelsin bakalım :) sonucu bildiririm size :)
Bana boyle arada geliyolar canimbugun kalir giderler
yaaa bi saat gittim geldim, taraftar coşmuş
şimdi biz günaşırı yapıyoruz ya, ov. testinde üstüste çift çizgi cıkınca ben de o günleri değerlendirelim dedim.
eşimden gelen cevap : ama bugün tatil günüm değil miydi??
dedim sen cocuk yapcan da ben görcem, sigortanı da yatırayım bari :111::111::111::111::111:
şimdi biz günaşırı yapıyoruz ya, ov. testinde üstüste çift çizgi cıkınca ben de o günleri değerlendirelim dedim.
dedim sen cocuk yapcan da ben görcem, sigortanı da yatırayım bari :111::111::111::111::111:
bak yaaa anacım hamile hamile kadını ağaca tırmandıracaksınız bu havada.. bırakın yapmasın.. eşi ne derse odur
ben kararımı verdim üzümlü kek yiyip atkımı öreceğim.çocuklarım daha önemli... verdik zamanında kıymetini bilselerdi...
s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıslar ben ya gaffar 102
ya vali 100
ya veliyy 100
ya muhsi 148 tane cektim bas varsa ceke bilirim ALLAH hepimizn dularını kabul etsin inşş
Ahh kıyamam ya... NE kadar güzel... Sen yüreklendir onu formalar üstte bayraklar elde amigo ol :) Ruh kazandır
Aksama guzel formalar we mac patlamasi war sanirim dimi kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrr :-D:-D:-D
Simdi test sonucunu aksama da mac sonucunu bekliyoruz o zamann
Sende mi yan cizdin kizBenden bu aksam bisicik olmaz yarina mesaide kocis ise gidicek bende nane mollayim grip oluyorum ama yarin aksami bos gecirmez benimki carsamba aksami mik mik yaptik c.tesiye hazirlan sabahlar olmicak dedi hahahhh:-D:-D
bak yaaa anacım hamile hamile kadını ağaca tırmandıracaksınız bu havada.. bırakın yapmasın.. eşi ne derse odur
ben kararımı verdim üzümlü kek yiyip atkımı öreceğim.çocuklarım daha önemli... verdik zamanında kıymetini bilselerdi...
adamları tatile gönderin 9 ay 40 gün o zaman görürler.. Allah'ım o günleri size de göstersin canım.. kıvransınlar siz vermeyin...
Kız dışarısı soğuk kış içerisi bahar yaz.. Maçlar sorunsuz oynanabilir
Aman da amannnn bazen çopk üzülüyorum ya onlara oy :))
Giderlerken söyle de benim adresi var bana da uğrasınlar bi ara
Kız biz vitesi 5'e aldık gidiyoruz he
Kız öyle deme veren alandan daha üstündür hee
iyi de içerde duvar dışarda ağaç var ben ağaç demiştim. duvar olsa üşümez... akşam ola hayrola...
Sende mi yan cizdin kiz) sende yarini bekle haftasonu ben tatil vercem esime evi temizletcem cunku haftanin kapanisi bu aksam yani
Hepimizin cocugu onemli ablacim bi risk olmadigi surece hamilelik hastalik demek degil bence normal hayatimiza bebegimizin bunyemizin izin verdigi surece devam etmek gerekir diye dusunuyorumtabiki senin de tercihin o yonde oyle rahat olcaksan oyle olsunn
sana simdi ugramasinlar bebegim sahada bakim var senin tadilat nedeniyle kapaliyiz de sana gelirlerse
Benim bugün kanamam sanırım tam bitti.. 12 gün önce de kürtaj olmuştum ya şimdi havaya girdim ben bugün mik mik yapsak zararı olur mu ya
kıslarr slm dedim kimse görmedi sanırım dua okundumu
ya gaffar 102
ya vali 100
ya veliyy 100
ya muhsi 100
La ilâhe illAllâhü’l Muhsi 148 defa okudum baska varsa yine okurumm
Canim bnde onu diyodum kurtajdan sonra 15gun yasak diyo doktorlar. Simdi kanaman yeni bitmis rahmi kasarsan tekrar gelebilir bi uc dort gun daha bekle kuzum
Allah kabul etsin cnm...
ben de o zamana kadar yürek kalırsa onu da yüreklendiririm :)
bakacaz artık :)
cnm açıklanmadı ya sonuçlar
Sende mi yan cizdin kiz) sende yarini bekle haftasonu ben tatil vercem esime evi temizletcem cunku haftanin kapanisi bu aksam yani
Hepimizin cocugu onemli ablacim bi risk olmadigi surece hamilelik hastalik demek degil bence normal hayatimiza bebegimizin bunyemizin izin verdigi surece devam etmek gerekir diye dusunuyorumtabiki senin de tercihin o yonde oyle rahat olcaksan oyle olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?