Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bizim cok kandirikli bi iliskimiz var abla goruyosun ) o beni kandiriyo ben onu
Oh ohh sefan olsunnnn yavrumm :))

Rengin de çok zormuşşş kız.. Ona uyan başka renkler dene istersen... Hatta eşine söyle sen giydikçe bu uydu bu uymadı desin

Ya siyah taslari da var aslnda siyah formam da var ama yesil olcakmiss )

valla ya senin bu kocişe noluyo kaç gündür, hani tiramisu ve keki senin canın çekse tamam tatlıyı yedin atlı geliyor dicem ama eşine noluyo :))))))) ee eve gidince sen yapsaymışsın daha iyiymiş keki, birine tarif etmek beni çok yoruyor :)

benimki benden yemek istemez zaten, kendi yapıyo canı ne istiyosa, ona yeter ki performans de yemek aramaz :)

Oh ohh sefan olsunnnn yavrumm :))

Rengin de çok zormuşşş kız.. Ona uyan başka renkler dene istersen... Hatta eşine söyle sen giydikçe bu uydu bu uymadı desin

:))))))))) yok ya bu cadılar eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyor, benim hormonlar ne güzel uyuyodu :)))))))))))))

Bizim cok kandirikli bi iliskimiz var abla goruyosun ) o beni kandiriyo ben onu

Ya siyah taslari da var aslnda siyah formam da var ama yesil olcakmiss )

valla güzel kandırıklar bunlar... Allah seni varya koparttın beni bugün.. Allah sonumuzu hayır etsin...

Kız o da forma giymek istiyor işte üzümlü kek ne alaka harbiden

bana diyor ki sana üzümlü kek yeter... ablayım ya

:))) serap da yapsın yaaa, o yapmazsa ben de yapmam :)))))))))) kız ben hep tamam diyorum da vakti gelince vazgeçiyorum :)

beni yormaktansa kendisi yapıyor canım.. beni de yoruyor da sabır deyip anlatıyorum. telde fazla konusmak istemiyor ardından mesaj çekiyor... ben değil o hamile canım... eve gidince masa hazır, yemekler hazır.. sonra da çay meyve sefası Allah razı olsun.. bu arada gözümden kaçmadı niye son cümle dedin hayırdır eşin mi gelecek...

Kız o da forma giymek istiyor işte üzümlü kek ne alaka harbiden
Hakkaten yaa o da istiyomus forma baksana )
Uyandir canim icindeki formali guzeli 6ay sonra istesek de boyle rahat olamicaz bebislerimize boluncek ilgimizz kiymetini bilelim bu gunlerinn
valla güzel kandırıklar bunlar... Allah seni varya koparttın beni bugün.. Allah sonumuzu hayır etsin...

bana diyor ki sana üzümlü kek yeter... ablayım ya

Amin aminn ) dun gece agliyodum bugun costum iyice

:))) serap da yapsın yaaa, o yapmazsa ben de yapmam :)))))))))) kız ben hep tamam diyorum da vakti gelince vazgeçiyorum :)
Sende elbise degil forma giy vazgecmezsin o zaman ) elbise giyince oturup yemek de yiyebilirsin sonucta ama formayla biraz zor olur mecburi istikamet belli

Serap abla sende yap bak bebisim sensiz olmaz diyo. Yapin kizz imzali forma gonderiim size istersenizz )) bizzat ben imxalicam bak

Hakkaten yaa o da istiyomus forma baksana )

Uyandir canim icindeki formali guzeli 6ay sonra istesek de boyle rahat olamicaz bebislerimize boluncek ilgimizz kiymetini bilelim bu gunlerinn

Amin aminn ) dun gece agliyodum bugun costum iyice

di mi ama :) ayy ne bileyim ben bebek yüzünden pek istemiyorum...ama bakacaz bundan sonra...

ohhhhhh bu akşam keyiflisin :) bak sen yapmazsan ben de yapmam ona göre :))))) bu akşam bakacaz artık :)

hicraaaannnnnnnn uyudun kaldın mı kıss!!!!! cevap atmıyorsun hiç

Eeee mik mikten sonra daha cok afikir bizimki o zaman gene mik mik mi yapalim digcem hahahahaa :-D:-D:-D

ay bana kaldıysanız ohoooo siz gençsiniz.. size izin veriyorum... dikkatli olun.. fazlası zarar ne kadar eşin normal doğum için iyi dese de... formaların aşkına yolda hız yapmayın kar var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…