- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Yok sende adami acliktan oldurme) hayatim ben dustan cikana kadar makarna suyu koyar misin dicen sonra bi makarna bi sos bi icecek islem tamam
Yok sende adami acliktan oldurme) hayatim ben dustan cikana kadar makarna suyu koyar misin dicen sonra bi makarna bi sos bi icecek islem tamam
alla alla niye ben yapıyorum ki.. karpuz kabuğu düşüren sensin aklına.. ben kızıma atkı öreceğim akşam
Sende elbise degil forma giy vazgecmezsin o zaman) elbise giyince oturup yemek de yiyebilirsin sonucta ama formayla biraz zor olur mecburi istikamet belli
Serap abla sende yap bak bebisim sensiz olmaz diyo. Yapin kizz imzali forma gonderiim size istersenizz)) bizzat ben imxalicam bak
Gece bulusalim burda
Aa bebek yaptigina gore sende gencsinnay bana kaldıysanız ohoooo siz gençsiniz.. size izin veriyorum... dikkatli olun.. fazlası zarar ne kadar eşin normal doğum için iyi dese de... formaların aşkına yolda hız yapmayın kar var....
Kiz benimki ökuz geri cvp olarak sen cikinca halledersin hayatim der :-D:-D
Karpuz kabuğunu senle evlimutlu düşürdü benim aklıma yaaa :) evlimutlucum o elbisenin altından ne var sanıyosun sen tabi ki formaaaaaa :)
ayy kızlar eşime msj attım, akşam sana sürprizim var yasak kalktı, hormonlar uyandı diye ...CEVAP : dayak :)))
dalga geçtiğimi düşündü herhalde :))))))))))
Karpuz kabuğunu senle evlimutlu düşürdü benim aklıma yaaa :) evlimutlucum o elbisenin altından ne var sanıyosun sen tabi ki formaaaaaa :)
ayy kızlar eşime msj attım, akşam sana sürprizim var yasak kalktı, hormonlar uyandı diye ...CEVAP : dayak :)))
Kizz benim icimde varmissa demek5,30 ayda neler de öğrenmiş Rabbim alma beni oyy :)
çok fenasın çokkkkkkkkkkk...
Hahahahhhh delisiniz siz yaaa dalga gecmiyorum aksama mac war de :-D:-D
:) karnıma bile dokunamıyor bebeği sevmek için, çok korkuyo bişi olacak diye. maç falan yapmaz o :)
Aksama guzel formalar we mac patlamasi war sanirim dimi kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrr :-D:-D:-D
Ahh kıyamam ya... NE kadar güzel... Sen yüreklendir onu formalar üstte bayraklar elde amigo ol :) Ruh kazandır
Kizz benim icimde varmissa demek
Kizz soylemeseydin sok etkisi yapardin adamdazaten pek inanmis gibi gorunmuyo
Kız adam da şaşkına dönmüştür "acaba" lar aklında gelir eve şimdi heyecandan kapıda duramaz
Kizz benim icimde varmissa demek
Kizz soylemeseydin sok etkisi yapardin adamdazaten pek inanmis gibi gorunmuyo
valla ben bir şey demedim ki... bak şimdi ben oldum suçlu.. evli mutlu başlattı ben devam ettim. forma almış bende cevap yazdım sonra da sen allam ya... ki sen bu konu hakkında ne düşündüğümü biliyorsun dimi( seninde niyetin varmış ki hemen atladın) bak ben üzümlü kek yiyeceğim fikrim hiç değişmedi.. eee eşinde ciddiye almamış bebişi düşünüyor babası... bu arada ne oldu senin test sonucu?? sen akşam bi denersin belki yanındayken farklı bir cevap alırsın..
Valla hakkaten öyle.. Damarlarında kanın kaç km hızla geziyor he
Bizde var da kizlar karar veremedi dahaaksam aliriz haberleri artikk
Ahh kıyamam ya... NE kadar güzel... Sen yüreklendir onu formalar üstte bayraklar elde amigo ol :) Ruh kazandır
Bizde var da kizlar karar veremedi dahaaksam aliriz haberleri artikk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?