Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

alla alla niye ben yapıyorum ki.. karpuz kabuğu düşüren sensin aklına.. ben kızıma atkı öreceğim akşam

Gece bulusalim burda

Karpuz kabuğunu senle evlimutlu düşürdü benim aklıma yaaa :) evlimutlucum o elbisenin altından ne var sanıyosun sen tabi ki formaaaaaa :)

ayy kızlar eşime msj attım, akşam sana sürprizim var yasak kalktı, hormonlar uyandı diye ...CEVAP : dayak :)))
dalga geçtiğimi düşündü herhalde :))))))))))

ay bana kaldıysanız ohoooo siz gençsiniz.. size izin veriyorum... dikkatli olun.. fazlası zarar ne kadar eşin normal doğum için iyi dese de... formaların aşkına yolda hız yapmayın kar var....
Aa bebek yaptigina gore sende gencsinn hic oyle siyrilmaa merak etme biz temkinliyiz kayip dusmuyoruz hicc
Kiz benimki ökuz geri cvp olarak sen cikinca halledersin hayatim der :-D:-D

Hadi yaa o zaman makarnayi sen yapcan yapcak bsey yok

Hahahahhhh delisiniz siz yaaa dalga gecmiyorum aksama mac war de :-D:-D

Kız adam da şaşkına dönmüştür "acaba" lar aklında gelir eve şimdi heyecandan kapıda duramaz

5,30 ayda neler de öğrenmiş Rabbim alma beni oyy :)
Kizz benim icimde varmissa demek
çok fenasın çokkkkkkkkkkk...

Kizz soylemeseydin sok etkisi yapardin adamda zaten pek inanmis gibi gorunmuyo

s.a bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıslar ben ya gaffar 102
ya vali 100
ya veliyy 100
ya muhsi 148 tane cektim bas varsa ceke bilirim ALLAH hepimizn dularını kabul etsin inşş

valla ben bir şey demedim ki... bak şimdi ben oldum suçlu.. evli mutlu başlattı ben devam ettim. forma almış bende cevap yazdım sonra da sen allam ya... ki sen bu konu hakkında ne düşündüğümü biliyorsun dimi( seninde niyetin varmış ki hemen atladın) bak ben üzümlü kek yiyeceğim fikrim hiç değişmedi.. eee eşinde ciddiye almamış bebişi düşünüyor babası... bu arada ne oldu senin test sonucu?? sen akşam bi denersin belki yanındayken farklı bir cevap alırsın..

Aksama guzel formalar we mac patlamasi war sanirim dimi kizlaaaaaaaaaaarrrrrrrr :-D:-D:-D

Kız adam da şaşkına dönmüştür "acaba" lar aklında gelir eve şimdi heyecandan kapıda duramaz

:)))) heyecanlanmamıştır cnm ya heyecanlansa dayak der mi :)))))) akşam bi gelsin bakalım :) sonucu bildiririm size :)

Kizz benim icimde varmissa demek

Kizz soylemeseydin sok etkisi yapardin adamda zaten pek inanmis gibi gorunmuyo

yok cnm 1-2 kere aslında maçlara devam etsek dedim ama sonra panikleyip vazgeçtim, ciddiye almıyodur artık beni :) ama dur bugün bi sürpriz yapim :)

şaka yapıyorum yaaa, içimde istek olsa şimdiye kadar yapardım zaten :) eşim çok korkak ya bebeğe bişi olacak diye dokunamıyor bile karnıma. test sonucuna bakıyorum hemen açıklandıysa doktoru ararım.

Bizde var da kizlar karar veremedi daha aksam aliriz haberleri artikk

Benden bu aksam bisicik olmaz yarina mesaide kocis ise gidicek bende nane mollayim grip oluyorum ama yarin aksami bos gecirmez benimki carsamba aksami mik mik yaptik c.tesiye hazirlan sabahlar olmicak dedi hahahhh:-D:-D

yaaa bi saat gittim geldim, taraftar coşmuş

şimdi biz günaşırı yapıyoruz ya, ov. testinde üstüste çift çizgi cıkınca ben de o günleri değerlendirelim dedim.
eşimden gelen cevap : ama bugün tatil günüm değil miydi??

dedim sen cocuk yapcan da ben görcem, sigortanı da yatırayım bari :111::111::111::111::111:

Ahh kıyamam ya... NE kadar güzel... Sen yüreklendir onu formalar üstte bayraklar elde amigo ol :) Ruh kazandır

bak yaaa anacım hamile hamile kadını ağaca tırmandıracaksınız bu havada.. bırakın yapmasın.. eşi ne derse odur

Bizde var da kizlar karar veremedi daha aksam aliriz haberleri artikk

ben kararımı verdim üzümlü kek yiyip atkımı öreceğim. çocuklarım daha önemli... verdik zamanında kıymetini bilselerdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…