Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dur bakalım gün doğmadan neler doğar nerden biliyorsun ki boş olduğunu belkide bebiş vardır :) bence sen beklemeden git doktora görün cnım

napim bacım bizim ki anca izin verdi gıçık yaa p.tesi mecbur kaldım hafta sonu mecbur beklicem

evet denizlideyim niye sordun canım
Bende denizlideyim ondan sordum canim
Kizlaar carsya cikmistim dayanamadim kendime forma aldimmm:92::92::92:
Helal wallla süper iyi yapmışsın bende cumartesiyi bekliyorum formasiz cikcam sahalara
Süpersin yakışır walla tribünleri inlet
ayyyyyyyy bugün çok güldüm yaaaaaaaaa, bak gördün mü yaralarım deşildi. bugün güzel bi makyaj yapıp dolabmdaki şık elbiselerden giyeyim bari :)

Oooo minikbebisimde kocasini ödüllendircek yuppyy

hggggggggggg bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız evrakçu kaç gün geçti bat hııııııı
canım günümü tam hatırlayamıyorum ama ayın 15 iydi bence sanırsam :) bugün yarın olmam gerekiyor henüz olmadım inş da olmam gerçi çokta ümitlenmeyim sabaha gelir benim kırmızılar :) pek bi cok seviyolar beni dayanamıyolar hasretime kör olasıcalarr :))))))
napim bacım bizim ki anca izin verdi gıçık yaa p.tesi mecbur kaldım hafta sonu mecbur beklicem

sağlığından dolayı hastaneye gitmek için izin mi alıyorsun canımm !!! ve oda anca mı izin veriyor !!!!

aynen bacımm kavga etik bu kısknçlıgı deli ediyo beni gndermiyoo vla bagrdım cagırdım tm p.tesi git dedi yemnle kocanızı öpüp basınzda tasıyınn inş bi bebişim olurda az degişirr

aynıymış batlarımız bende yarın bekliyorum dün lekelenme oldu ama gelen giden yok ağrım da yok sabah halsizlik vardı tmm olucam kesin dedim ama yok ama alt tarafta sızı oluyo arada vajinada sökemedi mi nedir?

Bebeim sen bizim mik mik anamizsin konu kapanamaz :-D

aynen bacımm kavga etik bu kısknçlıgı deli ediyo beni gndermiyoo vla bagrdım cagırdım tm p.tesi git dedi yemnle kocanızı öpüp basınzda tasıyınn inş bi bebişim olurda az degişirr

inş değişir canım. ben kocama hast gitcem dediğimde gitme dicek veya onun keyfini beklicem parçalarımmm onu be elimden kimse alamaz hahahahaha D

slm kızlar nasılsınızzz cnm ilk zamanlarda öyle oluyor diyorlar ama benimkide öyle cnm sanırsam hiç değişmeyecek eminim görümcemlerde kalmama bile izin vermiyo illa yanımda olacaksın diyo sinir tamam kskanılmak güzel ama dozunda olması gerek bu kadarıda insanı sıkıyor bee haksız mıyımmm

Son düzenleme:
inş değişir canım. ben kocama hast gitcem dediğimde gitme dicek veya onun keyfini beklicem parçalarımmm onu be elimden kimse alamaz hahahahaha D

onun için diyom yaa öpün basınzda tasıyın diyee yaw yemnle byn dr a gidiyomm yine bagırıyo cagırıyoo erk gitsem vurur ya beni

aynıymış batlarımız bende yarın bekliyorum dün lekelenme oldu ama gelen giden yok ağrım da yok sabah halsizlik vardı tmm olucam kesin dedim ama yok ama alt tarafta sızı oluyo arada vajinada sökemedi mi nedir?

cnım sen yinede hiç yorma kendini bol bol dinlen ne olur ne olmaz :)))

as hg bacımmmmm beni annmlere bile gnder miyo en son bayrmda gitim hepsi o dozuna tükürem bn bu kısknçlıgınn

Ayni sekilde bende parcalarim onu benimki zaten hastalikmis falan hem git der arkadaslarimla kahvalti yapariz disarda falan hic biseycik demez aman masallah digim kiz havva nasil daniyo bilmem azap cicegide yolarim o adami :-D
Ben is yapmya kalktim elektrik kesildi aksam yemegi cay kahvaltilik ve patates biber kizartmasi

Bendemi oyle yapsam acep yaw :-D:-D

as hg bacımmmmm beni annmlere bile gnder miyo en son bayrmda gitim hepsi o dozuna tükürem bn bu kısknçlıgınn

Annenemi yollamiyo hooonnnkkkkk yani o kadar degil ipleri cok wermisin eline esinin benim anneme gidip gelmeme ablama ayni sekil falan karisamaz durmasi gereken yeri bilecek bende onun anasina gitmem ayyy cok kiDim kocana :-@

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…