- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
dur bakalım gün doğmadan neler doğar nerden biliyorsun ki boş olduğunu belkide bebiş vardır :) bence sen beklemeden git doktora görün cnım
Bende denizlideyim ondan sordum canimevet denizlideyim niye sordun canım
Helal wallla süper iyi yapmışsın bende cumartesiyi bekliyorum formasiz cikcam sahalaraKizlaar carsya cikmistim dayanamadim kendime forma aldimmm:92::92::92:
Süpersin yakışır walla tribünleri inletKız zaten eşim ne meraklı bi görsen onun sayesinde sadece formalarıma ait bir dolabım var :)))) Demiştim ya hele bazen geliyor tektek açıyor yatağa şunu giy bugün diyor.. Hiç performansı düşmüyor ayyy...Bazen böyle aşırı ilgisinden de bulamıyor değilim.. Ama baya uzun bi ara oldu dediğin gibi muhteşem dönücem sahalara.. Tribünler adımı bağıracak uuuuuuuuuu
ayyyyyyyy bugün çok güldüm yaaaaaaaaa, bak gördün mü yaralarım deşildi. bugün güzel bi makyaj yapıp dolabmdaki şık elbiselerden giyeyim bari :)
Bende denizlideyim ondan sordum canim
Helal wallla süper iyi yapmışsın bende cumartesiyi bekliyorum formasiz cikcam sahalara
Süpersin yakışır walla tribünleri inlet
Oooo minikbebisimde kocasini ödüllendircek yuppyy
canım günümü tam hatırlayamıyorum ama ayın 15 iydi bence sanırsam :) bugün yarın olmam gerekiyor henüz olmadım inş da olmam gerçi çokta ümitlenmeyim sabaha gelir benim kırmızılar :) pek bi cok seviyolar beni dayanamıyolar hasretime kör olasıcalarr :))))))kız evrakçu kaç gün geçti bat hııııııı
napim bacım bizim ki anca izin verdi gıçık yaa p.tesi mecbur kaldım hafta sonu mecbur beklicem
canım günümü tam hatırlayamıyorum ama ayın 15 iydi bence sanırsam :) bugün yarın olmam gerekiyor henüz olmadım inş da olmam gerçi çokta ümitlenmeyim sabaha gelir benim kırmızılar :) pek bi cok seviyolar beni dayanamıyolar hasretime kör olasıcalarr :))))))
sağlığından dolayı hastaneye gitmek için izin mi alıyorsun canımm !!! ve oda anca mı izin veriyor !!!!
Kizlarrr hala yemek yapan yok mu yaaa
canım günümü tam hatırlayamıyorum ama ayın 15 iydi bence sanırsam :) bugün yarın olmam gerekiyor henüz olmadım inş da olmam gerçi çokta ümitlenmeyim sabaha gelir benim kırmızılar :) pek bi cok seviyolar beni dayanamıyolar hasretime kör olasıcalarr :))))))
sağlığından dolayı hastaneye gitmek için izin mi alıyorsun canımm !!! ve oda anca mı izin veriyor !!!!
Bende denizlideyim ondan sordum canim
Helal wallla süper iyi yapmışsın bende cumartesiyi bekliyorum formasiz cikcam sahalara
Süpersin yakışır walla tribünleri inlet
Oooo minikbebisimde kocasini ödüllendircek yuppyy
aynen bacımm kavga etik bu kısknçlıgı deli ediyo beni gndermiyoovla bagrdım cagırdım tm p.tesi git dedi yemnle kocanızı öpüp basınzda tasıyınn inş bi bebişim olurda az degişirr
aynen bacımm kavga etik bu kısknçlıgı deli ediyo beni gndermiyoovla bagrdım cagırdım tm p.tesi git dedi yemnle kocanızı öpüp basınzda tasıyınn inş bi bebişim olurda az degişirr
inş değişir canım. ben kocama hast gitcem dediğimde gitme dicek veya onun keyfini beklicem parçalarımmm onu be elimden kimse alamaz hahahahahaD
benim dünden yemegim var bu gün canım hiç bişi istemiyoo
aynıymış batlarımız bende yarın bekliyorum dün lekelenme oldu ama gelen giden yok ağrım da yok sabah halsizlik vardı tmm olucam kesin dedim ama yok ama alt tarafta sızı oluyo arada vajinada sökemedi mi nedir?
slm kızlar nasılsınızzz cnm ilk zamanlarda öyle oluyor diyorlar ama benimkide öyle cnm sanırsam hiç değişmeyecek eminim görümcemlerde kalmama bile izin vermiyo illa yanımda olacaksın diyo sinir tamam kskanılmak güzel ama dozunda olması gerek bu kadarıda insanı sıkıyor bee haksız mıyımmm
Ayni sekilde bende parcalarim onu benimki zaten hastalikmis falan hem git der arkadaslarimla kahvalti yapariz disarda falan hic biseycik demez aman masallah digim kiz havva nasil daniyo bilmem azap cicegide yolarim o adami :-Dinş değişir canım. ben kocama hast gitcem dediğimde gitme dicek veya onun keyfini beklicem parçalarımmm onu be elimden kimse alamaz hahahahahaD
Ben is yapmya kalktim elektrik kesildiaksam yemegi cay kahvaltilik ve patates biber kizartmasi
Benik bogazlarim cok kotu tarhana corbasi yapyorum iyi gelir diye grip olucam sanirim ama baska ne yapsam ki
as hg bacımmmmmbeni annmlere bile gnder miyo en son bayrmda gitim hepsi o dozuna tükürem bn bu kısknçlıgınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?