- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Ayni sekilde bende parcalarim onu benimki zaten hastalikmis falan hem git der arkadaslarimla kahvalti yapariz disarda falan hic biseycik demez aman masallah digim kiz havva nasil daniyo bilmem azap cicegide yolarim o adami :-D
Bendemi oyle yapsam acep yaw :-D:-D
bacımm bide yanına ya makrna yada melemn yap az içi kıymalı yine sen bilin bacım m
vlaa bacım içime atıyom iyi deilm yaa sinir küpüyümm abooooooooo
ark kahvlatıı aboo öldüm andır benim hem sizlerden baska benim hiç ark yok
Annenemi yollamiyo hooonnnkkkkk yani o kadar degil ipleri cok wermisin eline esinin benim anneme gidip gelmeme ablama ayni sekil falan karisamaz durmasi gereken yeri bilecek bende onun anasina gitmem ayyy cok kiDim kocana :-@
as hg bacımmmmmbeni annmlere bile gnder miyo en son bayrmda gitim hepsi o dozuna tükürem bn bu kısknçlıgınn
Bende denizlideyim ondan sordum canim
Helal wallla süper iyi yapmışsın bende cumartesiyi bekliyorum formasiz cikcam sahalara
Süpersin yakışır walla tribünleri inlet
Oooo minikbebisimde kocasini ödüllendircek yuppyy
Ayni sekilde bende parcalarim onu benimki zaten hastalikmis falan hem git der arkadaslarimla kahvalti yapariz disarda falan hic biseycik demez aman masallah digim kiz havva nasil daniyo bilmem azap cicegide yolarim o adami :-D
onun için diyom yaa öpün basınzda tasıyın diyee yaw yemnle byn dr a gidiyomm yine bagırıyo cagırıyoo erk gitsem vurur ya beni
Al karsina konus byle olmuyo daraliyorum psikolejim bozuluyo de canim cok asiri esininki
sanki benimki gönderiyo 3 ay kalıyoruz memlekette 10 ancak kalıyorum annemlerde gönder miyo bende enson bayramda gördüm bu gün gideceğin kv yarın giderim annemlere biyere gitcez dimi 10 tane kıyafet değiştiriyorum sonunda ben gitmiyorum diyorum sinir boğasım geliyo o anda onu
diyom ki askım cuma gideyim 1 gece kalayım c.tesi dönerim ögleden snra evdeyim diyomm böböböböböböbööbö bagırıyoo sesi kısılasıcaipleri vermedimmm kii o kesti anamı telde koşuyom kokunu özledim gelin diyom onlarda gelmiyoo ben ölüyümm boşa yasıyom boşaaaa
diyom ki askım cuma gideyimanlat kalayım c.tesi dönerim ögleden snra evdeyim diyomm böböböböböböbööbö bagırıyoo sesi kısılasıcaipleri vermedimmm kii o kesti anamı telde koşuyom kokunu özledim gelin diyom onlarda gelmiyoo ben ölüyümm boşa yasıyom boşaaaa
sanki benimki gönderiyo 3 ay kalıyoruz memlekette 10 ancak kalıyorum annemlerde gönder miyo bende enson bayramda gördüm bu gün gideceğin kv yarın giderim annemlere biyere gitcez dimi 10 tane kıyafet değiştiriyorum sonunda ben gitmiyorum diyorum sinir boğasım geliyo o anda onu
valaa benim başımın üstünde taşımam gerekiyomuş gerçekten bende hast gidince erkek doktor var mı diye soruyom direk artık bayan istemiyorum hiç ilgilenmiyorlar bişey anlatmıyorlar bide terslemeleri yook mu !!! şeytan diyo sacını başını yol ama işte elimiz mahkummm :)))) eşimede şimdi bayan doktorların tribini çekemem ilgilenmiyorlar zaten diyom üstelik benim eşim 5 vakit namazındadır ama böyle şeylerde katiyen heleki sağlıkta böyle bi mevzu olamaz aramızda :) erkek doktorlar bence işini daha iyi yapıyor tribi yok üstelik sen bişey sormadan sana herşeyi anlatıyor..zamnla değişir eşinde inş canımm :)
Kocalarinizi dowerim he bu ne be siz kimsenin kolesi degilsiniz kizlar alin eslerinizi karsiniza konusun olmadi bi buyugunuz alsin konussun babaniz falan ben dayanamazdim anneme yollamiyo ne demek ya
Kizlar boyle cook zor ya omur boyle gecmezki bi seklde anlatmaniz lazim anlicaklari dili siz daha iyi bilirsiniz tabiki.cok uzuldum Allah yardimciniz olsun :26: kac yaslarindasiniz siz
Offf gecmiyor bugun yaaa
Napiyosunuz kizlarrrrrrff
Yazarken yazarken uyumusum yaaaa
Kizlar boyle cook zor ya omur boyle gecmezki bi seklde anlatmaniz lazim anlicaklari dili siz daha iyi bilirsiniz tabiki.cok uzuldum Allah yardimciniz olsun :26: kac yaslarindasiniz siz
kıss bacımmmmmmmmm ben 18 lik kız deilim 39 39999999999999999999999 yasındayımm boyumkadar oglum varr 15 yasnda ilk esimden o demk bide 19- 20 olsam vc gndermiyecekkgüzel dileklernz icin sagolun kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?