Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

vlaa bacım içime atıyom iyi deilm yaa sinir küpüyümm abooooooooo
ark kahvlatıı aboo öldüm andır benim hem sizlerden baska benim hiç ark yok

Annenemi yollamiyo hooonnnkkkkk yani o kadar degil ipleri cok wermisin eline esinin benim anneme gidip gelmeme ablama ayni sekil falan karisamaz durmasi gereken yeri bilecek bende onun anasina gitmem ayyy cok kiDim kocana :-@

diyom ki askım cuma gideyim 1 gece kalayım c.tesi dönerim ögleden snra evdeyim diyomm böböböböböböbööbö bagırıyoo sesi kısılasıcaipleri vermedimmm kii o kesti anamı telde koşuyom kokunu özledim gelin diyom onlarda gelmiyoo ben ölüyümm boşa yasıyom boşaaaa

as hg bacımmmmm beni annmlere bile gnder miyo en son bayrmda gitim hepsi o dozuna tükürem bn bu kısknçlıgınn

sanki benimki gönderiyo 3 ay kalıyoruz memlekette 10 ancak kalıyorum annemlerde gönder miyo bende enson bayramda gördüm bu gün gideceğin kv yarın giderim annemlere biyere gitcez dimi 10 tane kıyafet değiştiriyorum sonunda ben gitmiyorum diyorum sinir boğasım geliyo o anda onu

Nerdesin sen canim yaa gozlerim seni aradi asagida da gorunmuyodun. İyi kaynattik kizlarlaa

Yap canim en kolay o geldi bana da )

onun için diyom yaa öpün basınzda tasıyın diyee yaw yemnle byn dr a gidiyomm yine bagırıyo cagırıyoo erk gitsem vurur ya beni

valaa benim başımın üstünde taşımam gerekiyomuş gerçekten bende hast gidince erkek doktor var mı diye soruyom direk artık bayan istemiyorum hiç ilgilenmiyorlar bişey anlatmıyorlar bide terslemeleri yook mu !!! şeytan diyo sacını başını yol ama işte elimiz mahkummm :)))) eşimede şimdi bayan doktorların tribini çekemem ilgilenmiyorlar zaten diyom üstelik benim eşim 5 vakit namazındadır ama böyle şeylerde katiyen heleki sağlıkta böyle bi mevzu olamaz aramızda :) erkek doktorlar bence işini daha iyi yapıyor tribi yok üstelik sen bişey sormadan sana herşeyi anlatıyor..zamnla değişir eşinde inş canımm :)

Kocalarinizi dowerim he bu ne be siz kimsenin kolesi degilsiniz kizlar alin eslerinizi karsiniza konusun olmadi bi buyugunuz alsin konussun babaniz falan ben dayanamazdim anneme yollamiyo ne demek ya

Kizlar boyle cook zor ya omur boyle gecmezki bi seklde anlatmaniz lazim anlicaklari dili siz daha iyi bilirsiniz tabiki.cok uzuldum Allah yardimciniz olsun :26: kac yaslarindasiniz siz

inşşş bacımm inşşş sizle burda dertleşiyom yaa bna cok ii geliytooo iyiki varsınz vllaaa ALLAH hepnizin işini gücünü bebişini ras getrsinn var etsin inşşşşşşşşşşşşşşş

Kocalarinizi dowerim he bu ne be siz kimsenin kolesi degilsiniz kizlar alin eslerinizi karsiniza konusun olmadi bi buyugunuz alsin konussun babaniz falan ben dayanamazdim anneme yollamiyo ne demek ya

kölesi deyiliz tabi sadece komşuma gitmeme bişey demiyor annemler benden 3 sattlik uzaklıktalar gideyim biraz kalırım diyorum yok 10 kvde 5 gün annemlerdeymiş her gititğimizde kavga ediyoruz bıktım artık yaaa burdada kimsem yok markete bile çıkamıyorum ya ancak kendisiyle çıkmalıymışımmm

Kizlar boyle cook zor ya omur boyle gecmezki bi seklde anlatmaniz lazim anlicaklari dili siz daha iyi bilirsiniz tabiki.cok uzuldum Allah yardimciniz olsun :26: kac yaslarindasiniz siz

kıss bacımmmmmmmmm ben 18 lik kız deilim 39 39999999999999999999999 yasındayımm boyumkadar oglum varr 15 yasnda ilk esimden o demk bide 19- 20 olsam vc gndermiyecekk güzel dileklernz icin sagolun kıslarr

Offf gecmiyor bugun yaaa
Napiyosunuz kizlarrrrrrff

hahahaa bende yolarım canımmmmm ay bizde ne cingan mışız öyle puhahahaaa DDD napalım be canım takılıyoz öyle :))))

bi gün öyle bi patlıycam ki görecek dünyanın kaç bucak olduğunu yaaa cnm ben 18 yaşındayımm

kıss bacımmmmmmmmm ben 18 lik kız deilim 39 39999999999999999999999 yasındayımm boyumkadar oglum varr 15 yasnda ilk esimden o demk bide 19- 20 olsam vc gndermiyecekk güzel dileklernz icin sagolun kıslarr

Canim bu da cok fazla ama kac gundur goruyorum kocanin gonlunu yapmadan doktora gidemiyosun problemin oldugu halde. Hiic normal degil biraz tavrini koy gitmem lazim saglik bu sonucta deyip bi hafta geciktiginde gitmeliydin sen(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…