kölesi deyiliz tabi sadece komşuma gitmeme bişey demiyor annemler benden 3 sattlik uzaklıktalar gideyim biraz kalırım diyorum yok 10 kvde 5 gün annemlerdeymiş her gititğimizde kavga ediyoruz bıktım artık yaaa burdada kimsem yok markete bile çıkamıyorum ya ancak kendisiyle çıkmalıymışımmm
bi gün öyle bi patlıycam ki görecek dünyanın kaç bucak olduğunu yaaacnm ben 18 yaşındayımm
bi gün öyle bi patlıycam ki görecek dünyanın kaç bucak olduğunu yaaacnm ben 18 yaşındayımm
Sen kac yasindasin bebeim Allah yarsimciniz olsun walla cok zpr sizin isiniz hepten
yaw bacım sen cok genç mişsinn ben 39 yuh yani kim beni napsınn demiii
Yazarken yazarken uyumusum yaaaa
kölesi deyiliz tabi sadece komşuma gitmeme bişey demiyor annemler benden 3 sattlik uzaklıktalar gideyim biraz kalırım diyorum yok 10 kvde 5 gün annemlerdeymiş her gititğimizde kavga ediyoruz bıktım artık yaaa burdada kimsem yok markete bile çıkamıyorum ya ancak kendisiyle çıkmalıymışımmm
kıss bacımmmmmmmmm ben 18 lik kız deilim 39 39999999999999999999999 yasındayımm boyumkadar oglum varr 15 yasnda ilk esimden o demk bide 19- 20 olsam vc gndermiyecekkgüzel dileklernz icin sagolun kıslarr
hahahaa bende yolarım canımmmmm ay bizde ne cingan mışız öyle puhahahaaaDDD napalım be canım takılıyoz öyle :))))
Canim bu da cok fazla ama kac gundur goruyorum kocanin gonlunu yapmadan doktora gidemiyosun problemin oldugu halde. Hiic normal degil biraz tavrini koy gitmem lazim saglik bu sonucta deyip bi hafta geciktiginde gitmeliydin sen(
canım yapma yaa bu kadar esir olma, bak ilerde çok yalnız kalırsındiyom ki askım cuma gideyim 1 gece kalayım c.tesi dönerim ögleden snra evdeyim diyomm böböböböböböbööbö bagırıyoo sesi kısılasıcaipleri vermedimmm kii o kesti anamı telde koşuyom kokunu özledim gelin diyom onlarda gelmiyoo ben ölüyümm boşa yasıyom boşaaaa
kıss bacımmmmmmmmm ben 18 lik kız deilim 39 39999999999999999999999 yasındayımm boyumkadar oglum varr 15 yasnda ilk esimden o demk bide 19- 20 olsam vc gndermiyecekkgüzel dileklernz icin sagolun kıslarr
onun için diyom yaa öpün basınzda tasıyın diyee yaw yemnle byn dr a gidiyomm yine bagırıyo cagırıyoo erk gitsem vurur ya beni
valaa benim başımın üstünde taşımam gerekiyomuş gerçekten bende hast gidince erkek doktor var mı diye soruyom direk artık bayan istemiyorum hiç ilgilenmiyorlar bişey anlatmıyorlar bide terslemeleri yook mu !!! şeytan diyo sacını başını yol ama işte elimiz mahkummm :)))) eşimede şimdi bayan doktorların tribini çekemem ilgilenmiyorlar zaten diyom üstelik benim eşim 5 vakit namazındadır ama böyle şeylerde katiyen heleki sağlıkta böyle bi mevzu olamaz aramızda :) erkek doktorlar bence işini daha iyi yapıyor tribi yok üstelik sen bişey sormadan sana herşeyi anlatıyor..zamnla değişir eşinde inş canımm :)
yaw bacım sen cok genç mişsinn ben 39 yuh yani kim beni napsınn demiii
hahahaa bende yolarım canımmmmm ay bizde ne cingan mışız öyle puhahahaaaDDD napalım be canım takılıyoz öyle :))))
sağol cnm 18 yaşindayım cnm
yok cnm sende deme böyle bence çok güzelsin o yüzden kıskanıyodurrr
Canim bu durumun guZzellikle cirkinlikle hic alakasi yok bu paranoya gibi bisey anormal yanii. Markete onu birak annene gidememek nedir yaasağol cnm 18 yaşindayım cnm
yok cnm sende deme böyle bence çok güzelsin o yüzden kıskanıyodurrr
kıss bacımm kusura bakmayın hepnizn basını sisirdimm cok doldumm cok hepnzden özürdiliyorumm
tm bu gün 13 gün bitiyoo
sagol kuzum darisi basinaa
Ayy bi yoğunluk oldu gelemedim, kusura bakmayın kızlar...
Tesbihimi de doğru düzgün çekemedim bugün, ama yine de Allah kabul etsin...
61 Ayetel Kürsi
200 Ya Gaffar
200 Ya Vali
200 Ya Veliy
200 Ya Muhsi
200 Ya Şafi
200 La ilahe illallah
canım yapma yaa bu kadar esir olma, bak ilerde çok yalnız kalırsın
Allah korusun ama eşinle bi tartışma bile yaşasanız, anlatacak bi arkadaşın olmalı yakınında. Tamam biz de varız ama, yine de çevrende birileri olabilmeli bence... Eşine çok kızdım yaa, sana bunu yapmaya hakkı yok
aa valla hayatta kadın jinekoloğa gitmem, höt zöt oluyolar..
benim görümce karı koca jinekolog ya, kocam en bastan dedi bence kocasına git, o daha deneyimli diye. düşün yani kendi kardeşine gitmemdense onun kocasına gönderiyor. ben de demiştim yok artık akrabama da acamam yani diye
azap çiçeği sen 39 yaşında mısın? ay valla bu olgunlukla nasıl adamı tepene cıkardın bea?
günaydın kuzum gidip gelirken hava çok soğuktu ayazi yiyince baş ağrısı yaptı uyudum öyle gecti
Valla yinede iyi sabrediyosun ben dayanamazdim bu kadarina:26: insalah bi an once youna girer herseyinizz
Benimkide tatildeyken oyle yazin is yeri tatilinin 2haftasini ramazana denk getrsi hic durmadi hergun yola dewam sahura kadar :-Dbenim eşim kışları kutup ayısı gibi uykuya çekliyo o yüzden dee istemiyo ama yazları hergün de hergün olur...ayıcuuumm benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?