Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Sen kac yasindasin bebeim Allah yarsimciniz olsun walla cok zpr sizin isiniz hepten

Yazarken yazarken uyumusum yaaaa

Gunaydin o zaman hicranim.bebisinle guzellik uykusuna mi yattinizz

Kafasina piknik tupu gecir canim lili nerde bu arada yaa

kıss bacımmmmmmmmm ben 18 lik kız deilim 39 39999999999999999999999 yasındayımm boyumkadar oglum varr 15 yasnda ilk esimden o demk bide 19- 20 olsam vc gndermiyecekk güzel dileklernz icin sagolun kıslarr

Cok kiskancmis canim kocisleriniz yaa
hahahaa bende yolarım canımmmmm ay bizde ne cingan mışız öyle puhahahaaa DDD napalım be canım takılıyoz öyle :))))

Aynen bende yaa.penceleri cikardimmi tamamdir zatenn korkar benim ki

Canim bu da cok fazla ama kac gundur goruyorum kocanin gonlunu yapmadan doktora gidemiyosun problemin oldugu halde. Hiic normal degil biraz tavrini koy gitmem lazim saglik bu sonucta deyip bi hafta geciktiginde gitmeliydin sen(

kıss bacımm kusura bakmayın hepnizn basını sisirdimm cok doldumm cok hepnzden özürdiliyorumm
tm bu gün 13 gün bitiyoo

Ayy bi yoğunluk oldu gelemedim, kusura bakmayın kızlar...
Tesbihimi de doğru düzgün çekemedim bugün, ama yine de Allah kabul etsin...

61 Ayetel Kürsi
200 Ya Gaffar
200 Ya Vali
200 Ya Veliy
200 Ya Muhsi
200 Ya Şafi
200 La ilahe illallah

canım yapma yaa bu kadar esir olma, bak ilerde çok yalnız kalırsın
Allah korusun ama eşinle bi tartışma bile yaşasanız, anlatacak bi arkadaşın olmalı yakınında. Tamam biz de varız ama, yine de çevrende birileri olabilmeli bence... Eşine çok kızdım yaa, sana bunu yapmaya hakkı yok

kıss bacımmmmmmmmm ben 18 lik kız deilim 39 39999999999999999999999 yasındayımm boyumkadar oglum varr 15 yasnda ilk esimden o demk bide 19- 20 olsam vc gndermiyecekk güzel dileklernz icin sagolun kıslarr

ayyyy azap çiçeği inan bende sana yaşın küçük galiba diyecektim bacım nasıl karışıyo sana da 39 yaşındasın yuh yani yeni evlisiniz ondan mı acaba anlamadım ki ya da bulunduğunuz yer çok ücra bi yer ondan mı bilemiyorum ki şimdi ama söyle eşine sağlık bu olur mu öyle cahillik resmen kusura bakma ama ya da birlikte gidin Allah Allah ya büyük konuşmak istemiyorum canım ama ilginçmiş

onun için diyom yaa öpün basınzda tasıyın diyee yaw yemnle byn dr a gidiyomm yine bagırıyo cagırıyoo erk gitsem vurur ya beni

aa valla hayatta kadın jinekoloğa gitmem, höt zöt oluyolar..

benim görümce karı koca jinekolog ya, kocam en bastan dedi bence kocasına git, o daha deneyimli diye. düşün yani kendi kardeşine gitmemdense onun kocasına gönderiyor. ben de demiştim yok artık akrabama da acamam yani diye
yaw bacım sen cok genç mişsinn ben 39 yuh yani kim beni napsınn demiii

azap çiçeği sen 39 yaşında mısın? ay valla bu olgunlukla nasıl adamı tepene cıkardın bea?

hahahaa bende yolarım canımmmmm ay bizde ne cingan mışız öyle puhahahaaa DDD napalım be canım takılıyoz öyle :))))

Ben bosnagim benimko bosnak inadin tuttu der :-D:-D gebertirim onu bi surat yaparim gerekirse 1hafta konusmam mik mik yapmam benimkide cok kizdiysa o da hayatta yanasmaz mik mik icin bile hani mik mik icin kocislerine bisiler yaptirtan istediklerini yaptiran kadinlar war ya onlardan olamiyorum ben hani izin wermicekse bile biseye cezbetmeye calissam bile onu kanmaz mik mik lemi kandircan beni sen zaten benimsin diyo :-D:-D edepsiz :-D:-D

benim eşim kışları kutup ayısı gibi uykuya çekliyo o yüzden dee istemiyo ama yazları hergün de hergün olur...ayıcuuumm benim...

sağol cnm 18 yaşindayım cnm

yok cnm sende deme böyle bence çok güzelsin o yüzden kıskanıyodurrr
Canim bu durumun guZzellikle cirkinlikle hic alakasi yok bu paranoya gibi bisey anormal yanii. Markete onu birak annene gidememek nedir yaa
kıss bacımm kusura bakmayın hepnizn basını sisirdimm cok doldumm cok hepnzden özürdiliyorumm
tm bu gün 13 gün bitiyoo

Olur mu oyle seyy dertlesiyoruz burda oyle dusunme sakin

kızlar bugün çektiğim tesbihleri yazıyorum

100 salavat
200 ya varis
200 ya vali
200 allahümme ya evvelü
100 sübahallah vebihamdihi
100 ya Allah

şifa olsun canlarım

ALLAH kabul etsinn bacımm inşşşş

Ayy cok guldurdun beni yaa bencede akrabaya acilmaz yabanci olsunn

Valla yinede iyi sabrediyosun ben dayanamazdim bu kadarina:26: insalah bi an once youna girer herseyinizz

işalah cnm ya sinir oluyorum tamam burda izin vermemsine hak veriyorum cnm yaşadığimz yer hiç iyi deyil dün 2 miz çıktık yemeğe parmağimda yüzüğüm hayvan gibi bakıyorlar eşim farkına varmadı varsaydı kavga çıkardı ne zaman çıksam teyzeler istiyor gençlerde laf atıyor o yüzden çıkmaıyorum ama memlekette böyle deyil orda böyle şeyler olmuyo ama alıştırdım ya hep evde ondan ordada izin vermiyo çocuklar sarılıyor öpüyor beni onları kıskanıyor ya sen benimsin diyo arkadaşim tatlım cnm diyo benden başka kimse sana tatlım cnm diyemezmiş sinirlerim bozuldu ya evlendikten sonra hayatım hep böyleki benim 7 tane erkeğin içinde büyüdüm hep kıskançlık

benim eşim kışları kutup ayısı gibi uykuya çekliyo o yüzden dee istemiyo ama yazları hergün de hergün olur...ayıcuuumm benim...
Benimkide tatildeyken oyle yazin is yeri tatilinin 2haftasini ramazana denk getrsi hic durmadi hergun yola dewam sahura kadar :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…