Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

amin cnm inşallahhhhhhhhhh...hamişlerin duası daha makbul ya sürekli dua ediyorum.

Selamlar
biri psipsiko mu dedi

iyi insanı andık geldi :)

canım eşinle naptınız, kv konusunda gelişme var mı?

yok bebeğim ya, yeni bi tartışmanın fitilini ateşledi az önce eşim de sakinleşmeye çalışıyorum. ya bu benim kocam bazen gerizekalı gibi davranıyor yaaa, kullanıyolar onu kafası basmıyor...

hamilelik gerginliği de var cnm ama k.v problemini de biliyosun. valla cinnet geçirip hepsini yolacam en son

aslında karbonat basmak da iyi geliyormuş, gebelikte sakıncası olur mu bilmiyorum ama..
ben de afttan cok cekiyorum ayın bir haftası dev gibi aft oluyor agzımda..
aynen canımm bende duymustum karbonatıı. rabbım daha kotu hastalık vermesın ama aftta cok kötuu yaa
ALLAH korusun bacımm bnce ikiside cıkmasınn balımm

saol cnaım yok lafa karsı aftı tercıh ederım

hoşgeldin kuzum. yine kv de geliyormuş sana ne meraklılar eziyet etmeye

canım kenacort kullan iyi geliyor o

Selamlar
biri psipsiko mu dedi

hoşgeldin canımm

balımmmmm azz sakinn sölee derinn bi nefes all ver 3-5 keree sen hamişsinn bebegini düşünn onu dogurcagınıı emzirceni altını temzliceni banyo yaptrcanıı agıuçuk yaptrcanıı bunlarıı düşünn bikere kapa gözünü bunları düşün lütfenn bikere bnm için yap bak gör azda olsa sakinleseceksinn

kızlar ben gerizekalıya bağladım, ismimin altındaki bat 19 aralık'ı 25 aralık olarak değiştircem ama bulamıyorum..
yani 19 aralık yazan ben nerden yazdıgımı bulamadım yaaaaa hakkaten mala bağladım

hoşgeldin kuzum. yine kv de geliyormuş sana ne meraklılar eziyet etmeye

canım kenacort kullan iyi geliyor o

hoşgeldin canımm

evet cnaım o ıyı gelıyorda gebelikte kullanılmasına baktım recetede boyle yazıyor Bu nedenle, bu preparatlar hamilelerde çok büyük zorunluluk olmadıkça kullanılmamalıdır.

Gunaydınnnnnnn askoslarrrrrrrrrrr kırmızılar azıcık ucundan gorunmeye basladi

hehe ben de 20 aralık yerine kaısm yazmıştım kullanıcı kontrol panelinden profili düzenle ve rütbe kzu

evet cnaım o ıyı gelıyorda gebelikte kullanılmasına baktım recetede boyle yazıyor Bu nedenle, bu preparatlar hamilelerde çok büyük zorunluluk olmadıkça kullanılmamalıdır.

hımm ne bileyim krem olunca bir sorun olmaz diye düşünmüştüm canım. başke türlü tuzlu su ile gargara yapacaksın sık sık

Kizlarrr hamis anneler we adaylari bizler ben hamis oldugumu ogrendigim gun gidicem vi tane suslu bi sefter alicam wede kalem gunluk tutucam hergun bebeime buyudugunde hatira kalsin yawruma sizde yapin buni hicranim minikbebisim evlimutlu nutez... Hepinize soyluyorum hamis anneler gunluk tutun

lilişimmmmm hoşgeldınnnnn olsunnn cnaımmm ınsallahhhh bıdahakı ayy ılacını kullandaaa
Aynenn kusumm oyle yapicammmm tsklee destekleerin icinnn
öğlen oldu kız yeni mi uyandın hayırlısı olsun lilim senin en kısa zamanda gelecek inşallah bebişin inanıyorum ben

Yok canmmmm islerimi bitirdim kahvalti yaptim yemek hazirladim size yazdim canmm

benı nıyee almıyorsunnn hamıslerınnn ıcıneeeeeee :) :) :) :) gercı hepınıze soyluorum yazmıssın :) :)

benim de hayalim o dilekcimmm hatta ben ilk haberikime nasıl verdiğimi kimi,n nasıl karşıladığını bile yazmak istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…