- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
inşallahh canımm yaaa tam yemege onem verecegım zamanda bu yara cıktı. ılacta kullanmıyorum ıns en yakın zamanda gecerr
oyyyy canımmm benımmm yaaaa. rabbım dualarını dualarımızı kabul etsın ınsallahh
Selamlar
biri psipsiko mu dedi
canım eşinle naptınız, kv konusunda gelişme var mı?
ALLAH razı olsunn duların kabul olsn inş bacımm sen hamişsin ya hani bebişin var ya ondan gerginligin inşş kucagını aldıgında
herseyy çok güzel olacak annesi herseyi unutup yumusacık bi anne olcan inşş
aynen canımm bende duymustum karbonatıı. rabbım daha kotu hastalık vermesın ama aftta cok kötuu yaaaslında karbonat basmak da iyi geliyormuş, gebelikte sakıncası olur mu bilmiyorum ama..
ben de afttan cok cekiyorum ayın bir haftası dev gibi aft oluyor agzımda..
ALLAH korusun bacımm bnce ikiside cıkmasınn balımm
Kızlar biraz işim var gelirim yine
Ya kızlar ben siteye girene kadar aşırı öfkeli falan oluyorum. Sizi görünce rahatlıyorum, yumuşacık oluyorum sanki :) bana iyi geliyosunuz canlarım. dün gece uyuyamadım çok dua ettim kendime, psipsikoma, sizlereeeeee...Allah dualarıma bebeişlerinizle cevap verir inşallah...
inşallahh canımm yaaa tam yemege onem verecegım zamanda bu yara cıktı. ılacta kullanmıyorum ıns en yakın zamanda gecerr
oyyyy canımmm benımmm yaaaa. rabbım dualarını dualarımızı kabul etsın ınsallahh
Selamlar
biri psipsiko mu dedi
amin cnm inşallahhhhhhhhhh...hamişlerin duası daha makbul ya sürekli dua ediyorum.
iyi insanı andık geldi :)
yok bebeğim ya, yeni bi tartışmanın fitilini ateşledi az önce eşim de sakinleşmeye çalışıyorum. ya bu benim kocam bazen gerizekalı gibi davranıyor yaaa, kullanıyolar onu kafası basmıyor...
hamilelik gerginliği de var cnm ama k.v problemini de biliyosun. valla cinnet geçirip hepsini yolacam en son
hoşgeldin kuzum. yine kv de geliyormuş sanane meraklılar eziyet etmeye
canım kenacort kullan iyi geliyor o
hoşgeldin canımm
kızlar ben gerizekalıya bağladım, ismimin altındaki bat 19 aralık'ı 25 aralık olarak değiştircem ama bulamıyorum..
yani 19 aralık yazan ben nerden yazdıgımı bulamadım yaaaaa hakkaten mala bağladım
evet cnaım o ıyı gelıyorda gebelikte kullanılmasına baktım recetede boyle yazıyor Bu nedenle, bu preparatlar hamilelerde çok büyük zorunluluk olmadıkça kullanılmamalıdır.
Gunaydınnnnnnn askoslarrrrrrrrrrr kırmızılar azıcık ucundan gorunmeye basladi
hımm ne bileyim krem olunca bir sorun olmaz diye düşünmüştüm canım. başke türlü tuzlu su ile gargara yapacaksın sık sık
Aynenn kusumm oyle yapicammmm tsklee destekleerin icinnnlilişimmmmm hoşgeldınnnnn olsunnn cnaımmm ınsallahhhh bıdahakı ayy ılacını kullandaaa
öğlen oldu kız yeni mi uyandınhayırlısı olsun lilim senin en kısa zamanda gelecek inşallah bebişin inanıyorum ben
Kizlarrr hamis anneler we adaylari bizlerben hamis oldugumu ogrendigim gun gidicem vi tane suslu bi sefter alicam wede kalem gunluk tutucam hergun bebeime buyudugunde hatira kalsin yawruma sizde yapin buni hicranim minikbebisim evlimutlu nutez... Hepinize soyluyorum hamis anneler gunluk tutun
Kizlarrr hamis anneler we adaylari bizlerben hamis oldugumu ogrendigim gun gidicem vi tane suslu bi sefter alicam wede kalem gunluk tutucam hergun bebeime buyudugunde hatira kalsin yawruma sizde yapin buni hicranim minikbebisim evlimutlu nutez... Hepinize soyluyorum hamis anneler gunluk tutun
Aynenn kusumm oyle yapicammmm tsklee destekleerin icinnn
Yok canmmmm islerimi bitirdim kahvalti yaptim yemek hazirladim size yazdim canmm
hehe ben de 20 aralık yerine kaısm yazmıştımkullanıcı kontrol panelinden profili düzenle ve rütbe kzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?