- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
selamlaaarrrr
Selam kızlar nasılsınız? benim boynum fena tutulmuş halde hemen eve gidip uzanmak istiyorum
Merhabalarrrr....
saol canım yok canım laf degıl. aft. agızda beyaz beyaz yara cıkıyor ya yanı bende cıkıyor genelde o cıktı zor yemek yıyıp su ıcıyorumm
selamm canımm hosgeldınn
selamm canımm hoslgedınnn cok sukur bız ıyıyız sen nasılsın. cok gecmıss olsunn cnaımm
canımmmmmmmmmmm hosgeldinnn
assssssssssssssssss bacılarr hepinzde hggnzzz
inşallahh canımm yaaa tam yemege onem verecegım zamanda bu yara cıktı. ılacta kullanmıyorum ıns en yakın zamanda gecerrsağol canım inşallah geçer
hoşbuldu canım
Ya kızlar ben siteye girene kadar aşırı öfkeli falan oluyorum. Sizi görünce rahatlıyorum, yumuşacık oluyorum sanki :) bana iyi geliyosunuz canlarım. dün gece uyuyamadım çok dua ettim kendime, psipsikoma, sizlereeeeee...Allah dualarıma bebeişlerinizle cevap verir inşallah...
Ya kızlar ben siteye girene kadar aşırı öfkeli falan oluyorum. Sizi görünce rahatlıyorum, yumuşacık oluyorum sanki :) bana iyi geliyosunuz canlarım. dün gece uyuyamadım çok dua ettim kendime, psipsikoma, sizlereeeeee...Allah dualarıma bebeişlerinizle cevap verir inşallah...
Selamlar
biri psipsiko mu dedi
Saol kuzum ya üzüldüm aftın için ne yapmalı Dr unu arasanhosgeldınn canımm
Saol kuzum ya üzüldüm aftın için ne yapmalı Dr unu arasan
Arasana bitanem vardır bir çözümüvalla canım dun gıttım ama sormayı unuttum doktora yaa bıde 3 tane bırden cıkmıs aynı yerde :) :)
inşallahh canımm yaaa tam yemege onem verecegım zamanda bu yara cıktı. ılacta kullanmıyorum ıns en yakın zamanda gecerr
oyyyy canımmm benımmm yaaaa. rabbım dualarını dualarımızı kabul etsın ınsallahh
Hoşbulduk canımas hg bacımmm
saol canım yok canım laf degıl. aft. agızda beyaz beyaz yara cıkıyor ya yanı bende cıkıyor genelde o cıktı zor yemek yıyıp su ıcıyorumm
selamm canımm hosgeldınn
selamm canımm hoslgedınnn cok sukur bız ıyıyız sen nasılsın. cok gecmıss olsunn cnaımm
canımmmmmmmmmmm hosgeldinnn
saol canım arayım doktoru sımdıArasana bitanem vardır bir çözümü
canım aft için karadut pekmezi sür oraya biraz yakıyor ama iyi geliyormuş
gerci ben pekmz+ilaç kullanıp 7 günde gecirdim benimkiler fena oluyr..
ayy k.bakma bacım çokk gecmiş olsun ben laf sandımm :26:
saol canım arayım doktoru sımdı
valla canımm yaksında gecsın. bnmde suan fena aynı yerde 3 tane cıktı canım valla
saoll canımm benımm yok canım ne kusur ayyy laf cıkmasında aftın cıkmasınaa razıyımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?