Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hiç üzülmüyorum valla cnm, sadece öfkeliyim. daha önce uyarmıştım onu o konu hakkında. hemen barışırsam aynı şeyi tekrarlayabilir ama konuşmazsam ona ders olur. ben öfkelenince hiç tartışmam eşimle, sadece konuşmam bi süre... paşa paşa özür diler ama katıyımdır. haaa o yaptığı şeyi de bi daha tekrarlayamaz :)

Rabbimin mucizesi işte... neden hep düşünmeyi bırakınca oluyor ya :97: bu kuantumu var yaaaaa

hepinize merhaba listenize beni de eklermisiniz BAT 4 ekim 1yıllık evliyim eşimle hiç korunmadık 5 defa kimyasal gebelik oluştu ama daha hiç tutunamadı bakalım kısmet

Rabbim bu sefer tutunmasıı nasip eder inşallah. canım sen konu sahibine mesaj at. o herzaman burda olmuyor

anladım canım. hayırlısı olsun

biliyoruz canım. kimse böyle birşey olmasını istemiyor zaten

canım okudum yazdıklarınızı evet söylediklerinde dogru özelimiz o bizim.. ama sende bana bi kulak ver en azından düşün.. kız çocugu hep ayıplarla yasaklarla büyür toplum içinde katiyen üsturupsuz bir laf edemez.. elbette güzeldir bu.. ama burda kadın kadına onu da geçtim eşlerimizi birbirimizin görme ihtimali yok.. hani ben burayı inan ki güzin abla derler ya öyle görüyorum.. ayrıca niyet belli şehvet degil ki bizim derdimiz.. Allahın lütfedecegi evladımız yani amaç.. o yüzden bu konuşulanları kötü niyetli algılama saf masum sadece dilinden dökülünce içini rahatlatacak yüzüne tebessüm getirecek sözlerdi.. Açıklama geregi duydum umarım anlatabilmişimdir..

:))))) biz daha fena olurduk :) ayyy şimdi düşündüm de süper ötesi olurdu...mercimek köftesi yapacağın zaman haber ver ben kendi tarifimi vereyim ölçüler tam ya tutmama gibi bi şansı yok :) Hicran yaaaa vallaaa yakın olsaydı şehirler arada toplaşırdık ne güzel...

canım sen bu yazıyı bana mı yazdın konu sahibine mi anlamadım eğer banaysa ben yaptığımız konuşmalardan pişman değilim ki. hatta konu sahibi uyarı yaptığında ilk cevabı ben yazdım. ben burada çok mutluyum ve dediğin gibi ne kim olduğumuz belli ne de eşlerimizi tanıyoruz. ve iyi niyet var gerçekten işin içinde

aaaaaa yeni sirinlerde gelmiş

Hg canim aramiza geçmiş olsun canım genetik araştırma yapıldımı kan pihtilasmasina bakıldı mi ins bu kez olur ve sağlıkla kucağına alırsın

civik oldi ilk denememdee dahada yapmadiiiiimmmmbeceriksiz miyim neeee

Herkes turkiyenin dort bi yanindan yaziyo canim...ama belli mi olur bir gün bir yerlerde karsilasiriz allah büyük

Sen bi hamiş ol, ben sana yapıp gönderecem o zaman sözümü de verdim :) kalkıp bir iki şey yapmam lazım da, muhabbeti de bırakamıyorum gideyim bari...öpüyorum cnm hepinizi, musmutlu muhabbetler...

bebegim hızlıca okudum pek şahıslara bakmadım neyse aracılıgınla düşüncemi iletmiş oldum

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr bana bi bakin heleeeee

Ya canlar ben ilk kez kışlık menenen yapcan bugum kavanoz almaya cikicam.... Bans tavsiye edeceginiz bisey var mi yapan var mi kızlar

Kadınla asla savaşmayın, savaşı kazansanız bile O'nu kaybedersiniz...Size güzel bi söz yazim de öyle gideyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…