- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
valla dediğin gibi çok süper olursdu ama acı gerçek herkes hamiş olamayacak malesef bu ay. ama olsun Allah ömür versin diğer aylar olursen de ne inatçıymışsın. bu kadar mı üzdü bu adam seni yahu??? değer mi bir düşün canım benim. yarın o gün barışacaksınız sonra sen bugününe üzülmeyecek misin??? bak adam özür de dilemiş... hı
buay bende hesaplamıcam.. 9 aydır hesapladımda ne oldu sanki :26::26:
bi kimyasal gebelikten başka elime geçen bişi yok
nasip artık zaten ekimde adetten sonra gidicem dr a.. öle bi baksın sadece ultrasonla.. gerisini şimdilik bilmiyorum.. tutunacağı varsa tutunuyo olacağı varsada oluyo...
benim arkadaşım bodrumda yaşıyo. biliosunuz geceleri meşhurdur oranın... neyse benim arkadaş yılda 2 defa adet görüyodu ve çok kilolu idi. kilo verdi ama öle böle değil verdiği 40 -45 kilodan bahsediorum :26: çıtı pıtı oldu dr a gitti dr rapor vermiş asla çocuğun olamaz die.. her şeyi her kanallar kapalımımış nemiş :26: benim arkadaşında beraber yaşadığı bi erkek arkadaşı vardı. 1,5 yıldır.. neyse nasılsa olmucak diye korunma filanda yok.. vur patlasın çal oynasın hesabı.. bodrum gecelerinde şişenin dibini görmeler filan.. sonra kilo almış baya:26: her halde çok alkol almaya başladım ondan alıp duruyorum die dr a bi gidioo şoookkkk5 aylık hamileee mümkün değil dio.. bakıolar filan testler filan herşey normal.. apar topar nikah ve sonraa cici bi kızı oldu
dr demiş çok büyük bi şans.. başka çocuğun asla olmaz bu nasıl oldu tıbben mümkün değil demiş. yılda 1 defa yumurtlarsa oda yumurtluyomuş.. ilişkileride o güne denk gelmiş. araştırılmış..
YANİ RABBİMİN OL DEMESİ, İSTEMESİ YETER.. BİZ İSTEDİĞİMİZ KADAR YIRTINALIM..
hepinize merhaba listenize beni de eklermisiniz BAT 4 ekim 1yıllık evliyim eşimle hiç korunmadık 5 defa kimyasal gebelik oluştu ama daha hiç tutunamadı bakalım kısmet
hiç üzülmüyorum valla cnm, sadece öfkeliyim. daha önce uyarmıştım onu o konu hakkında. hemen barışırsam aynı şeyi tekrarlayabilir ama konuşmazsam ona ders olur. ben öfkelenince hiç tartışmam eşimle, sadece konuşmam bi süre... paşa paşa özür diler ama katıyımdır. haaa o yaptığı şeyi de bi daha tekrarlayamaz :)
aaaaaa yeni sirinlerde gelmiş
biliyoruz canım. kimse böyle birşey olmasını istemiyor zaten
oooohhh missssss mercimek koftesine bayilirimmmm ben bi turlu tutturamiyorum yalnız
Ayyy yakin olsak toplanir bulusurduk gun yaptigimizi dusunsece gir gir samata...kandi recep ivedik te kadinlar yoplu sekilde oynuyordu recepte yanik kilotlu corap koktu burasi diyodu oyle olurduk kesinn
Rabbim bu sefer tutunmasıı nasip eder inşallah. canım sen konu sahibine mesaj at. o herzaman burda olmuyor
canım okudum yazdıklarınızı evet söylediklerinde dogru özelimiz o bizim.. ama sende bana bi kulak ver en azından düşün.. kız çocugu hep ayıplarla yasaklarla büyür toplum içinde katiyen üsturupsuz bir laf edemez.. elbette güzeldir bu.. ama burda kadın kadına onu da geçtim eşlerimizi birbirimizin görme ihtimali yok.. hani ben burayı inan ki güzin abla derler ya öyle görüyorum.. ayrıca niyet belli şehvet degil ki bizim derdimiz.. Allahın lütfedecegi evladımız yani amaç.. o yüzden bu konuşulanları kötü niyetli algılama saf masum sadece dilinden dökülünce içini rahatlatacak yüzüne tebessüm getirecek sözlerdi.. Açıklama geregi duydum umarım anlatabilmişimdir..
Canim bana yazarmidin mesela iki nokta ustuste ve 9 :9 bu oluyor gibi sana zahmet olcsk ama
civik oldi ilk denememdee dahada yapmadiiiiimmmm
aaaaaa yeni sirinlerde gelmiş
Hg canim aramiza geçmiş olsun canım genetik araştırma yapıldımı kan pihtilasmasina bakıldı mi ins bu kez olur ve sağlıkla kucağına alırsın
civik oldi ilk denememdee dahada yapmadiiiiimmmmbeceriksiz miyim neeee
Herkes turkiyenin dort bi yanindan yaziyo canim...ama belli mi olur bir gün bir yerlerde karsilasiriz allah büyük
canım sen bu yazıyı bana mı yazdın konu sahibine mi anlamadımeğer banaysa ben yaptığımız konuşmalardan pişman değilim ki. hatta konu sahibi uyarı yaptığında ilk cevabı ben yazdım. ben burada çok mutluyum ve dediğin gibi ne kim olduğumuz belli ne de eşlerimizi tanıyoruz. ve iyi niyet var gerçekten işin içinde
sağol canım teşekkürler..kanamam oldu kan değerlerim düşüktü dünde kaybettiğimi öğrendimm
bebegim hızlıca okudum pek şahıslara bakmadım neyse aracılıgınla düşüncemi iletmiş oldum
tmm canım yine gel öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?