Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yani belirtiler öyle gösteriyor ama psikolojik de olabilir. ahhh o psikoloji bana neler ettiiii güvenemiyorum işte o yüzden... neyse kısmette ne varsa o olur sonuçta bakıcaz artıkın

canlarımmm size doyum olmaz ama malum benim hazırlık yapmam lazım kv için. fırsat buldukça gelirim. sizi seviyorumm

TEŞEKKÜRLERTEŞEKKÜRLERRR.. SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM AYOLL.. BENİ SİZLER VAR ETTİNİZ ABLANIZ KURBAN OLSUN SİZEE
BEĞENİ ÜZERİNE UFAK Bİ NAKARATI SİZLERE ARMAĞAN EDİYOR VE GÜNÜNÜZÜN İYİ GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM (TAVERNACI GİBİ OLDUM İYİCE
)

sipoşları yumoşa alırım
göbişle üç beş tur atarım
olmadı bide caka satarım
gördüğün gibi çok havalıyım

20 gün müüüüüüüüü

ya niye bu kadar çok kalırlar anlamıyorum ben. hasta falan mıydı.... neyse geçmiş olsun. en iyisini yapmışsın valla :128:
Ya cok sukur benm kv cok cok iyi bi insan karismaz etmez bana sormadan evimde hicbsy yapmaz o yuzden beni rahatsız etmio gelmesi sadece brn esimdrn baskasinin olmasini istemiyorum evimde o yuzden sıkıldım biraz yoksa kv olr hicbi sıkıntım yok cokta severim oda beni

canlarımmm size doyum olmaz ama malum benim hazırlık yapmam lazım kv için. fırsat buldukça gelirim. sizi seviyorumm

GÖRÜŞÜRÜZ TATLIMMMM KENDİNE CİCİ BAKK.. ALLAH KOLAYLIK VERSİN BU ŞARKIDA SANAA GELSİNNNN

Ben bir karabiberim
Yuvarlanir giderim
Cok konusma kaynana
Oğlunu alir giderim

Kaynana Kaynana Kara suratli kaynana
Allah var yukarda benimle oynama

hap koydum ex koydum
icine de roc koydum
kaynanamin adini kuyruklu yilan koydum

Son düzenleme:
üfff şu günlerde tartışmayın yahu. ya da tartışsanız bile mikmiki bırakmayın :97: bugün deneseniz canım. malum yumyumlar 24 saat yaşıyor ya vücutta??

cnm valla sıkıldım da bu gün hesabından falan...olursa olur zaten artık takmamaya karar verdim. Neyse sen ne zaman başlıyosun çalışmalara?

harikasın kız!!!!!!!!! havalı esra

milyonda bir kişiden birisin canım ne güzel..

benimki adeta canavarrrrrr

canım ne kadar iyi olursa olsun 20 gün çok ya. insan eşiyle başbaşa olmak istiyor. her ne kadar iyiyse de yanında istediğin gibi davranamazsın. insan eşiyle bile istediği gibi konuşamıyor, istediği gibi rahat giyinip şöööle uzanamıyor... insanın kendi annesi bile olsa olmuyor yani....

Bu muhabbetlere katilanlardanda biride bendim.ben sadece kimseye kirgin olmadigimi kendi adima gorusunede saygi duydugumu belirtmek istedim.arada kirginlik olmasin istedim.

mutluyum canım şükürler olsun....
Aaa yum yum gununde bari kusmeseydiniz canim ya neyse nasip olacağı varsa her şekilde olur....

Kendini fazla yorma canım misafir buldugunu yermis

bebeğim ben hamarat hatunum galiba, dünden pastamı böreğimi hazırladım, evimi temizledim şimdi relaksım oturuyom öle :) yok ya artık takmıyorum gün hesabı falan aynen olursa olur. sen ne zaman başlıyosun çalışmalara?

cnm valla sıkıldım da bu gün hesabından falan...olursa olur zaten artık takmamaya karar verdim. Neyse sen ne zaman başlıyosun çalışmalara?

haklısın canım ama hesapsız da olmuyor ki... biz başladık canım. hatta sanırsam dün yumurtam çatladı. önceki gün bir değerlendirme olayı yapmıştık. inşallah bugün de buluşup değerlendireceğiz bu durumu tekrar bakalım artık kısmette varsa olur artık sen de üzme kendini. bu tartışma olayını da büyütme. no stres yes bebiş :129:

Bu muhabbetlere katilanlardanda biride bendim.ben sadece kimseye kirgin olmadigimi kendi adima gorusunede saygi duydugumu belirtmek istedim.arada kirginlik olmasin istedim.

yanlış anlama tatlım, ben de senin gibi düşünüyorum tabi ki kırgınlık olmasın ama bunda kırılacak bişey de yok zaten. insanlar özgür yani dilediğini yazar, kimseye şunu yazma bunu yazma denilmez ben de onu diyorum. ben bu siteye geldim geleli keyfim hep yerinde kızların hepsi birbirinden iyi niyetli, hoş. Kafam dagılıyo. eminim herkes de benim gibi düşünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…