diljetincim yazdiklarini okudum canim kasik agrin ve akintin olduysa yumurtlamissindir bence ovu testini o kadar çok kafaya takma doğru cikarda bunu etkileyen etmenler var ya su icmemek wc ye çıkmamak gibi sen bedenini dinle canım doğru cevabı o verir
amiin inşallah canım. tamam kaçırmak merak etme :) artık kusura bakmasın ona torun yapmak için uğraşıyoruz
mutluyum canım şükürler olsun....
Ya cok sukur benm kv cok cok iyi bi insan karismaz etmez bana sormadan evimde hicbsy yapmaz o yuzden beni rahatsız etmio gelmesi sadece brn esimdrn baskasinin olmasini istemiyorum evimde o yuzden sıkıldım biraz yoksa kv olr hicbi sıkıntım yok cokta severim oda beni20 gün müüüüüüüüü
ya niye bu kadar çok kalırlar anlamıyorum ben. hasta falan mıydı.... neyse geçmiş olsun. en iyisini yapmışsın valla :128:
canlarımmm size doyum olmaz ama malum benim hazırlık yapmam lazım kv için. fırsat buldukça gelirim. sizi seviyorumm
canlarımmm size doyum olmaz ama malum benim hazırlık yapmam lazım kv için. fırsat buldukça gelirim. sizi seviyorumm
üfff şu günlerde tartışmayın yahu. ya da tartışsanız bile mikmiki bırakmayın :97: bugün deneseniz canım. malum yumyumlar 24 saat yaşıyor ya vücutta??
TEŞEKKÜRLERTEŞEKKÜRLERRR.. SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM AYOLL.. BENİ SİZLER VAR ETTİNİZ ABLANIZ KURBAN OLSUN SİZEE
BEĞENİ ÜZERİNE UFAK Bİ NAKARATI SİZLERE ARMAĞAN EDİYOR VE GÜNÜNÜZÜN İYİ GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM (TAVERNACI GİBİ OLDUM İYİCE)
sipoşları yumoşa alırım
göbişle üç beş tur atarım
olmadı bide caka satarım
gördüğün gibi çok havalıyım
Ya cok sukur benm kv cok cok iyi bi insan karismaz etmez bana sormadan evimde hicbsy yapmaz o yuzden beni rahatsız etmio gelmesi sadece brn esimdrn baskasinin olmasini istemiyorum evimde o yuzden sıkıldım biraz yoksa kv olr hicbi sıkıntım yok cokta severim oda beni
sağol canım ufff bi cikamadi gitti yaaa
Ya cok sukur benm kv cok cok iyi bi insan karismaz etmez bana sormadan evimde hicbsy yapmaz o yuzden beni rahatsız etmio gelmesi sadece brn esimdrn baskasinin olmasini istemiyorum evimde o yuzden sıkıldım biraz yoksa kv olr hicbi sıkıntım yok cokta severim oda beni
Ben de senin gibi düşünüyorum Gamze...Burada her şeyden bahsediliyor günlük yaşamdan eşlerin işlerine ailelerine yemeklere kadar arada geyik muhabbeti de olacak elbette...Rahatsız olan okumaz, okusa da cevap vermez yani...
mutluyum canım şükürler olsun....
Aaa yum yum gununde bari kusmeseydiniz canim ya neyse nasip olacağı varsa her şekilde olur....
Kendini fazla yorma canım misafir buldugunu yermis
o zaman gun asiriya devam canim her ne olursa olsun kacirmamis olursun
ayyyyyyyyharikasın kız!!!!!!!!! havalı esra
cnm valla sıkıldım da bu gün hesabından falan...olursa olur zaten artık takmamaya karar verdim. Neyse sen ne zaman başlıyosun çalışmalara?
Bu muhabbetlere katilanlardanda biride bendim.ben sadece kimseye kirgin olmadigimi kendi adima gorusunede saygi duydugumu belirtmek istedim.arada kirginlik olmasin istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?