Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy hadi yaaaa ekimde bol bol hamiş haberi almak istiyorum, her fırsatta dua ediyorum şöylee toplu bi hamilelik haberi olsun. Tüm topik hamile kalsak, valla basından arkadaşlarım var onları arayıp haber yaptıracam bu topiği :))) psikolojik destekle ya da kadın dayanışmasıyla hamile kaldılar nasıl başlık ama :))) yok tatlım sabah özür diledi de ben inatçıyım cezalı bugün konuşmayacam onunla....

hahahhahaa süpersin bebeğimm

olur olur canım ben çoğunu ezberledim yapiyorum

Dilketin benimde dun yumurtlama gunumdu sanirim degerlendirdik bakalim beklicez simdi ama 1hafta 2gunde bir devam etmek lazim.hayirlisi olsun hakkimizfa9

yarin aksam yada pzt.gunu basliyorum çalışmalara canım simdi klomen kullanip yumoslari buyutup cogaltiyorum

Oooo masallah ne yaptin misafirlerineeee...bende ucaga atsam gelsemmm olmamiii

sayayım bari aşeren yok nasıl olsa :) börek, mercimek köftesi, yaş pasta, kumpir, poğaça :) çok kalabalık değiliz diye çok çeşit yapmadım. Ayyyy bi gelsen gerçekten sana neler neler yaparım :) Ahaa bi dua daha ediyorum Allahım bu topikteki kızların yolu benim şehrime düşsün de misafir edeyim hepsini :)

valla dediğin gibi çok süper olursdu ama acı gerçek herkes hamiş olamayacak malesef bu ay. ama olsun Allah ömür versin diğer aylar olur sen de ne inatçıymışsın. bu kadar mı üzdü bu adam seni yahu??? değer mi bir düşün canım benim. yarın o gün barışacaksınız sonra sen bugününe üzülmeyecek misin??? bak adam özür de dilemiş... hı

buay bende hesaplamıcam.. 9 aydır hesapladımda ne oldu sanki :26::26:
bi kimyasal gebelikten başka elime geçen bişi yok
nasip artık zaten ekimde adetten sonra gidicem dr a.. öle bi baksın sadece ultrasonla.. gerisini şimdilik bilmiyorum.. tutunacağı varsa tutunuyo olacağı varsada oluyo...

benim arkadaşım bodrumda yaşıyo. biliosunuz geceleri meşhurdur oranın... neyse benim arkadaş yılda 2 defa adet görüyodu ve çok kilolu idi. kilo verdi ama öle böle değil verdiği 40 -45 kilodan bahsediorum :26: çıtı pıtı oldu dr a gitti dr rapor vermiş asla çocuğun olamaz die.. her şeyi her kanallar kapalımımış nemiş :26: benim arkadaşında beraber yaşadığı bi erkek arkadaşı vardı. 1,5 yıldır.. neyse nasılsa olmucak diye korunma filanda yok.. vur patlasın çal oynasın hesabı.. bodrum gecelerinde şişenin dibini görmeler filan.. sonra kilo almış baya:26: her halde çok alkol almaya başladım ondan alıp duruyorum die dr a bi gidioo şoookkkk 5 aylık hamileee mümkün değil dio.. bakıolar filan testler filan herşey normal.. apar topar nikah ve sonraa cici bi kızı oldu
dr demiş çok büyük bi şans.. başka çocuğun asla olmaz bu nasıl oldu tıbben mümkün değil demiş. yılda 1 defa yumurtlarsa oda yumurtluyomuş.. ilişkileride o güne denk gelmiş. araştırılmış..

YANİ RABBİMİN OL DEMESİ, İSTEMESİ YETER.. BİZ İSTEDİĞİMİZ KADAR YIRTINALIM..

Dilketin benimde dun yumurtlama gunumdu sanirim degerlendirdik bakalim beklicez simdi ama 1hafta 2gunde bir devam etmek lazim.hayirlisi olsun hakkimizfa9

amin canım. benim bugün 2.günüm. kızlar sabahtan yap dediler ama nerdeeee... uyuyakalmışız. inşallah bugün değerlendiricez biz de. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. senin batın ne zamandı canım?? benim 3-8 ekim arası ama ben 8 ekim diyorum garanti olsun diye :101:

oooohhh missssss mercimek koftesine bayilirimmmm ben bi turlu tutturamiyorum yalnız

Ayyy yakin olsak toplanir bulusurduk gun yaptigimizi dusunsece gir gir samata...kandi recep ivedik te kadinlar yoplu sekilde oynuyordu recepte yanik kilotlu corap koktu burasi diyodu oyle olurduk kesinn

hepinize merhaba listenize beni de eklermisiniz BAT 4 ekim 1yıllık evliyim eşimle hiç korunmadık 5 defa kimyasal gebelik oluştu ama daha hiç tutunamadı bakalım kısmet

Eeweeeett no sitres yes bebiş :129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…