Bu muhabbetlere katilanlardanda biride bendim.ben sadece kimseye kirgin olmadigimi kendi adima gorusunede saygi duydugumu belirtmek istedim.arada kirginlik olmasin istedim.
yarin aksam yada pzt.gunu basliyorum çalışmalara canım simdi klomen kullanip yumoslari buyutup cogaltiyorum
o zaman gun asiriya devam canim her ne olursa olsun kacirmamis olursun
haklısın canım ama hesapsız da olmuyor ki... biz başladık canım. hatta sanırsam dün yumurtam çatladı. önceki gün bir değerlendirme olayı yapmıştık. inşallah bugün de buluşup değerlendireceğiz bu durumu tekrarbakalım artık kısmette varsa olur artık sen de üzme kendini. bu tartışma olayını da büyütme. no stres yes bebiş :129:
GÖRÜŞÜRÜZ TATLIMMMM KENDİNE CİCİ BAKK.. ALLAH KOLAYLIK VERSİN BU ŞARKIDA SANAA GELSİNNNN
Ben bir karabiberim
Yuvarlanir giderim
Cok konusma kaynana
Oğlunu alir giderim
Kaynana Kaynana Kara suratli kaynana
Allah var yukarda benimle oynama
hap koydum ex koydum
icine de roc koydum
kaynanamin adini kuyruklu yilan koydum
olur olur canım ben çoğunu ezberledim yapiyorum
haklısın canım ama hesapsız da olmuyor ki... biz başladık canım. hatta sanırsam dün yumurtam çatladı. önceki gün bir değerlendirme olayı yapmıştık. inşallah bugün de buluşup değerlendireceğiz bu durumu tekrarbakalım artık kısmette varsa olur artık sen de üzme kendini. bu tartışma olayını da büyütme. no stres yes bebiş :129:
çok doğru söylüyorsun topik anasi kendi fikrini söyledi sacede herkes farklı düşünebilir..koca koca insanlariz bunun yuzunden kirginlik olmaz diye düşünüyorum
yarin aksam yada pzt.gunu basliyorum çalışmalara canım simdi klomen kullanip yumoslari buyutup cogaltiyorum
Oooo masallah ne yaptin misafirlerineeee...bende ucaga atsam gelsemmm olmamiii
ayyy hadi yaaaa ekimde bol bol hamiş haberi almak istiyorum, her fırsatta dua ediyorum şöylee toplu bi hamilelik haberi olsun. Tüm topik hamile kalsak, valla basından arkadaşlarım var onları arayıp haber yaptıracam bu topiği :))) psikolojik destekle ya da kadın dayanışmasıyla hamile kaldılar nasıl başlık ama :))) yok tatlım sabah özür diledi de ben inatçıyım cezalı bugün konuşmayacam onunla....
biliyoruz canım. kimse böyle birşey olmasını istemiyor zaten
olur olur canım ben çoğunu ezberledim yapiyorum
bebeğim ben hamarat hatunum galiba, dünden pastamı böreğimi hazırladım, evimi temizledim şimdi relaksım oturuyom öle :) yok ya artık takmıyorum gün hesabı falan aynen olursa olur. sen ne zaman başlıyosun çalışmalara?
Dilketin benimde dun yumurtlama gunumdu sanirim degerlendirdik bakalim beklicez simdi ama 1hafta 2gunde bir devam etmek lazim.hayirlisi olsun hakkimizfa9
oooohhh missssss mercimek koftesine bayilirimmmm ben bi turlu tutturamiyorum yalnız
çok doğru söylüyorsun topik anasi kendi fikrini söyledi sacede herkes farklı düşünebilir..koca koca insanlariz bunun yuzunden kirginlik olmaz diye düşünüyorum
Kızlar merhaba benide aranıza alın barii bende dün bebeğimi kaybettim umudum ekime kaldıı
Canim bana yazarmidin mesela iki nokta ustuste ve 9 :9 bu oluyor gibi sana zahmet olcsk ama
yazarim canim iki nokta rakam iki nokta yapiyoruz bosluk koymadan ornek : 1: tabi o boslugu yapmadan...meselaa
canım benim geçmiş olsun.. ne oldu ki kaybettin bebegini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?