Hamis var da biz ondan daha cok heycanlandik :)) soktan cikinca oda halay cekcek insallah
yaa bağırıyorum da,oraya yansıtamıyorum sizin gibi,bende yok bu şirin şeylerden.......al senden çaldım şimdi
ama ne kadar güzel cizgisi dimii masallaahhhhh sokta sun melek
rabbim kucağına almayı nasip etsin inss eşine sürpriz yap
tmm kullanmicanmmel kadar bebeyim nie bagirion da
kız heyecan hat safhada,eşim de evde yok...ve bu ay hiç beklemiyoduk,önemli günlerde çalışma yapamamıştık,nasip işte,Allahım tüm isteyenlere nasip etsin...
yaa bağırıyorum da,oraya yansıtamıyorum sizin gibi,bende yok bu şirin şeylerden.......al senden çaldım şimdi
kız heyecan hat safhada,eşim de evde yok...ve bu ay hiç beklemiyoduk,önemli günlerde çalışma yapamamıştık,nasip işte,Allahım tüm isteyenlere nasip etsin...
oyyy masallahhh o nasi guzel koyu ni cift çizgi tebrik edrim canım çok güzel bi haber buuu hamiiissss vaaaaaaaaaaarrrrr
çok sağol bebeğim,ayyy bu gece sabah olmaz,yarın yemeğe gidecektik,orda veririm artık müjdeyi.....bu işe en çok kızım sevinecek,
bizim bir ritüelimiz var kızımla,ezan okunurken,dua edip birşey isterse Allah'ın ona vereceğini söylemiştim,her ezanda elini açar bebek,oyuncak tavşan v.s isterdi,bu ara fısıl fısıl bişeyler diyodu,kulak kabarttım "dardeş,dardeş" deyip duruyodu meleğim,onun duaları kabul oldu.
oyyy rabbin kabul etti kizinin duasini canim dardes geliooo onaaa
rabbim kabul ettiiiioyyy rabbin kabul etti kizinin duasini canim dardes geliooo onaaa:118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118: :118::118::118::118::118::118::118:
:124::124::124:
ayyyy kocişinde bilmiyor sürpriz hazırla hemen !!!!!!! eşineeeeeeeeeeee
tatlım rabbim işte ummadığımız anda veryor tatlım Allah büyük ......... tebrik ederim tekrar canım yarın hemen kan vermeye gidin sabahtan meraktan çatlarım heeeeeee !!!!!! amiiinnnnnn canım darısı başımıza inşallahhhhh televizyonda haberlerde dördüz gördüm ben ikizden korkarken milletin dördüzü oluyor maşallahh
çok sağol bebeğim,ayyy bu gece sabah olmaz,yarın yemeğe gidecektik,orda veririm artık müjdeyi.....bu işe en çok kızım sevinecek,
bizim bir ritüelimiz var kızımla,ezan okunurken,dua edip birşey isterse Allah'ın ona vereceğini söylemiştim,her ezanda elini açar bebek,oyuncak tavşan v.s isterdi,bu ara fısıl fısıl bişeyler diyodu,kulak kabarttım "dardeş,dardeş" deyip duruyodu meleğim,onun duaları kabul oldu.
maşallahh kızına cnm !!!!!!! kıyamam bn onaa evet bir çocukların iki hamilelerin duaları kabul olurmşuş tatlım..........
şükürler olsun ki rabbim kabul etmiş minikinin duasını ....!!!!!!
çok sağol canımmm,eşime yarın söyleyeceğim,kana gitmiycem sanırım,1 hafta sonra direkt doktora giderim,ultrasona girerim herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?