ayaklarim toplu karnima dogru uzaninca agri basliyooo.... Bi is yok ki yapacak
Oyyhhh nee oynadim emme yoruldummm accik oturim
gerçekten kasik agrim hat safhadaayaga kalkamiyorum yatinca fazla olmuyorda
dimiiii :111::111::111::89::89:
yollayım canım,bir kullanımlık ovu.testlerim de kaldı (4 tane filan),2 gebelik testiyle beraber,istersen onları da yollayım belki uğur getirir :)
rica edrim canım her hamis haberii beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam ben çok bekledim yaa çok mutlu oluyorum cooook
canim agrim yoktu bi kaç saat önce başladı bugün misafir geldi ayakta çok durdum b süpürge falan yaptım o yüzden oldu galiba
ayaklarim toplu karnima dogru uzaninca agri basliyooo.... Bi is yok ki yapacak
doktora söyledin mi,normal miymiş peki?söylemediysen,bence söyle ilerde karnın büyüdüğünde kasıklara daha çok yük binecek,hamilelik sonrası kasık fıtığı olan var,Allah korusun
canim agrim yoktu bi kaç saat önce başladı bugün misafir geldi ayakta çok durdum b süpürge falan yaptım o yüzden oldu galiba
hımmm anladım canım nasl rahat edeceksen öyle yap canım ...
ben bu halimle hamile kalırsam eğer kasık fıtığı kesin olurum .........
zaten kasık ağrı şikayetim şimdiden varrr
bende de hal-i hazırda var o dert,yatarken öksürecek olursam dizlerimi karnıma kadar çeker öyle öksürürüm,öteki türlü kasıklarım patlayacak gibi oluyor.
bu "yorulmama" meselesi benim en büyük handikapım olacak bu hamileliğimde,kızımla dinlenmem çoooook zor,hele gündüz uykusunu kucağımda gezmeden hayatta uyumaz,eşim de geldi şimdi,söylesem mi söylemesem mi bilemedim
ben olsam sürpriz yapardım ben öyle yaptım
ayyy bence söyle yaaaaaaaaaa !!!!!!! ben olsam gerçekten söylerdim hem rahat uyuyamazsın gece stres yapma birde o yüzden !!!!!!
gene sen bilirsin etkilemek istemem ...........
tamam,söylüyorum şimdi.....daha doğrusu testi göstereceğim
yaaahhhhhh söyleme sürpriz yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?