Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

gerçekten kasik agrim hat safhada ayaga kalkamiyorum yatinca fazla olmuyorda

doktora söyledin mi,normal miymiş peki?söylemediysen,bence söyle ilerde karnın büyüdüğünde kasıklara daha çok yük binecek,hamilelik sonrası kasık fıtığı olan var,Allah korusun

yollayım canım,bir kullanımlık ovu.testlerim de kaldı (4 tane filan),2 gebelik testiyle beraber,istersen onları da yollayım belki uğur getirir :)

bu ay umudum sıfır tatlım inşallah önümüzdeki aya yollarsın testlerii...yumoş kontrolüne gidiyorum zaten o yüzden ovul testi almadım...

rica edrim canım her hamis haberii beni o kadar mutlu ediyor ki anlatamam ben çok bekledim yaa çok mutlu oluyorum cooook

haklısın canım ........

ayaklarim toplu karnima dogru uzaninca agri basliyooo.... Bi is yok ki yapacak

hımmm anladım canım nasl rahat edeceksen öyle yap canım ...

doktora söyledin mi,normal miymiş peki?söylemediysen,bence söyle ilerde karnın büyüdüğünde kasıklara daha çok yük binecek,hamilelik sonrası kasık fıtığı olan var,Allah korusun

ben bu halimle hamile kalırsam eğer kasık fıtığı kesin olurum .........
zaten kasık ağrı şikayetim şimdiden varrr

hımmm anladım canım nasl rahat edeceksen öyle yap canım ...

ben bu halimle hamile kalırsam eğer kasık fıtığı kesin olurum .........
zaten kasık ağrı şikayetim şimdiden varrr

bende de hal-i hazırda var o dert,yatarken öksürecek olursam dizlerimi karnıma kadar çeker öyle öksürürüm,öteki türlü kasıklarım patlayacak gibi oluyor.

bende de hal-i hazırda var o dert,yatarken öksürecek olursam dizlerimi karnıma kadar çeker öyle öksürürüm,öteki türlü kasıklarım patlayacak gibi oluyor.

kasık fıtığı mı var canım sende kilo mu anlamadım canım ???????????? geçmiş olsun ttalım kendne dikkat et öksürüğe keçi boynuzu pekmezi iyi geliyor birde ayva yaprağı iyi geliyor hamişken bir zararı yok ayva yaprağının .....

canim agrim yoktu bi kaç saat önce başladı bugün misafir geldi ayakta çok durdum b süpürge falan yaptım o yüzden oldu galiba

bu "yorulmama" meselesi benim en büyük handikapım olacak bu hamileliğimde,kızımla dinlenmem çoooook zor,hele gündüz uykusunu kucağımda gezmeden hayatta uyumaz,eşim de geldi şimdi,söylesem mi söylemesem mi bilemedim

ayyy bence söyle yaaaaaaaaaa !!!!!!! ben olsam gerçekten söylerdim hem rahat uyuyamazsın gece stres yapma birde o yüzden !!!!!!
gene sen bilirsin etkilemek istemem ...........

daha kocişim gelmedi hastaneye gitmişler !!!!!! offf yaaa sıkıldım heeee!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…