Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam canlar nasılsınız bakim üff ya ben saçlarımı kestireceğim sanırım değişiklik mi istiyorum ne

bende boyatıp kestireyim diyorum sanırsam kestireceğim hem daha iyi uzarlar kısa küt kestirmek istiyorum ondan biraz kararsız kaldım benim için baya değişiklik olacak

Kızlar gunaydın
Simdi dr dan geldim
Bana dediki nie klomen kullandın
Senin yasında olmas o ondan kistin olmus dedi
Kıst sag yumurtalıgımda 3 cm mis yoks mm mi?
Her neyse once o kistten kurtulcaz dedi
Sonra bebiş yapcaz dedi
Bide ilaçverdi hem kocişe hem bana
Genclestriyormus sposları ve yumyumları
İlacı ama bulamadım getirttiriyorum
Tum depolarda tukenmiş
Ben asılama yaptırcaktım ya bu ay
Kist olsada bişi olmazmıs
Ama dr dediki 1 ay bekle kist gitsin her seyin en guzeli olsun dedi
Sizce bekliim mi?

kızlarrr dun hıc gıremedım evde yoktum bakamadımda ne yazdıgınıza sanırım aramızda hamıs olanlar varr kım kım hamıs sımdı?
buarada ben hala umıtsızlıge devam edıyrm kırmızılar gelmedı hala az önce bı test yaptm gene negatıf of yaa aglamak ıstıyorum hamıs degılsem nıye adet olmuyorum dogrusu dpo 12 daha ıkı gun var. demek hamıs olsam bellı olurdu sımdıden cunku az bı zaman gecmedı dpo 12 ya neyse kader kısmet

balkonumu yıkayayım da çamaşırlarımı asayım bari güneş gitmeden birazdan gelirim ev hanımı olunca na yapacan mecbuuurr

hayatım pek bılmem ama bana sorsam yıne dur derım sana cunkune olur ne olmaz doktor 1 ay bekle dedıysee ve dedıgı gıbı herseyın en guzelı olsun demıs ben olsam beklerdım yanı. sen hamıs degılsın ha o test bozmusmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…