Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

adetime 9 gün var 4 gündür kasık bel agrısı ayagımada vuruyo adet olcakmısım gibi oluyodu bugunde pembemsi kan geliyo ara ara lekelenme gibi yerleşme kanaması olabilirmi?? cok merak ediyorum tecrübeli olanlar yardım edebilirmii ayrıca bugun acaip bi halsizlik var ayaga kalkasım yok

canım benim idda ediyorum bundan şikayet etmeyen kadın yoktur.. evet belki ufak tefek şeylere alınıyoruz ama.. alındırmayın işte bizim de dogamız böyle dimi.. kırılganız.. sen stresten bişey olurmu demişsin bende en çok iş yaparsak bu dönemde yorulursak döllenmeyi etkilermi rahme yerleşmesini etkiler mi onu çok merak ediyorum :44: :44:

cuteeeeemmmm canim çok sevindim gördün demek minnakini ayyyy yerim ben onu....ins 9ay sorunsuz geçer canım.... Igneyi önlem amaclı mi baslatti canim ...

saol cnm. daha gormedim kuzuyu. sadece kesesi var.

iki dusugum var benim. onun icin genetik testler yapilmisti. bir tane heterozigot mutasyonum var. ama dr.lar ikilik yaptilar. bi kismi pihtilasma yok dedi. bi kismi var dedi. sanirim bu dr.da koruma amacli verdi. o kadar gergindimki hic bisi soramadan geldim. artik bir dahaki randevuda ogrenecegim neler oldugunu

Yok canjm etki edecegini sanmıyorum sanırım esler biz kadar ince dusunemiyor daha yüzeysel bakiyorlar olaylara ve konu onlae icin çabuk çözülüyor her nekadar biz cozemesekte

Anliyorum canim ayni seyi ben gecen gun yasadim.insallah enkisa zamanda tatliya baglanir.evliligin tadi tuzu diyelim.Allah baska seyler gostrrmesin

teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız.. şuan çok iyiyiz ama dün kriz geçiriyorum sandım neyse ama onu da çok seviyorum ALLAH muhabbetimizi artırsın cümle kardeşlerimizin,bende de sol kasıkta ağrı ve akıntı çoğaldı,hayırlısı olsun inşaallah ,EKİM DE HABERLER GELECEK BENDE YAZACAĞIM İNŞALLAH HADİ KIZLAR HOŞÇAKALIIIIN

NOT:isimleri özel msj ile bildiriyosunuz dua vakitleri geliyor bak haaa kaçırmayın

Cutemmm
Canim cok soru soruyorum biliyorum ama bu sonn insallh :))
Bugun batin son gunu olmadim halen.test yaptim.t nin en asagisinda beyaz bir cizgi cikti cok belirgindi.sence nedir bu?? Bebisim benimlemidir suan ? Yumurtlamam ayin 8i idi.o yuzden yni oldugu icinmi beyaz.??
Kafamda deli sorularrrrr :))))

Hos geldiniz canım
Amanda benim yiğenim buyumuste dr lara mı gidermiş:)
Teyzesi yesin onu
Hadi canım hayırlı olsun insallah hemen buyurde bir dahakine kendisinide gorursun

Evet Canım dinşiycem Dr sozunu
Gidip evlenecek topiclerine bakıp dugun fikri alayım bari:)
Kasımda calısmalara dewam edeceğim

Yeni bi test yap istersen cnm ya da en güzeli beta hcg...ayyy inşallahhh hamişsindir.

İnsallh canimm.esimm surekli soruyo hasta oldunmu olma sakin tamammi diyo.sanki elimde yaww :)) yrn ozele gdip test yaptiricamm dua edinb kizlarr

Stres yapma cnm, hayırlısı. Sonucu paylaş ama ben meraklı taze çatlarım :) İnşallahhh çok güzel haberler alır, musmutlu olursun. Bu erkekler alem zaten, sanki davulla zurnayla karşılıyoruz biz de kırmızıları :)

sor tabi cnm.ne olacak sanki.
hic basima gelmedi beyazlik. evde test varsa tekrarlar misin simdi?
lutfen once idrar testinde gor sonra kana git. cunku kanda negatifi gormek daha cok yikiyor insani.

tatlim. eger yumurtlama gununden eminsen o leke yerlesmeden kaynakli olabilir.

ama yumurtlama gununden emin degilsen yumurtlamadan kaynaklida olabilir.

tatlim. eger yumurtlama gununden eminsen o leke yerlesmeden kaynakli olabilir.

ama yumurtlama gununden emin degilsen yumurtlamadan kaynaklida olabilir.

ya bende bişy sorcam burda olan varsa cevap vereblir mi, benim kanamam iyice arttı, doktora gtcem pzt, vajinal ultrasonla kanamanın adet kanaması olup olmadığını bana söyleyebilr di mi ??? artık çoook bunaldım yaa:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…