Cute senin adina cok sevindim canim.hatta heyecan basti beni yskinds hepimiz bebislerimiz hakkinds konuduruz insallah kizmi erkek mi falan aaaah ne guzel olur:9
Ohh masallah canımm darısı başımıza. Çok sevindim senin adına
cuteeeeemmmm canim çok sevindim gördün demek minnakini ayyyy yerim ben onu....
hayırlı günler kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm akşam eşimle tartıştık biraz,sabah barıştık ama ben çok sinirlendim,acaba bu stres yumurtalara etki edermi ,yani durdu durdu yumurtlama zamanı sıkıntı oldu,hafif korktum bu erkekler niye böyle relax anlamıyorum,eşimin rahatlığı beni öldürüyo,çok iyidir hoştur ama "ne varki niye büyütüyorsun" lafı beni sinir ediyor
Bu arada herkese selam kislaaarrr
saolun kizlar. darisi sizlere.
saolun kizlar. darisi sizlere.
cuteeeeemmmm canim çok sevindim gördün demek minnakini ayyyy yerim ben onu....ins 9ay sorunsuz geçer canım.... Igneyi önlem amaclı mi baslatti canim ...
Yok canjm etki edecegini sanmıyorum sanırım esler biz kadar ince dusunemiyor daha yüzeysel bakiyorlar olaylara ve konu onlae icin çabuk çözülüyor her nekadar biz cozemesekte
Anliyorum canim ayni seyi ben gecen gun yasadim.insallah enkisa zamanda tatliya baglanir.evliligin tadi tuzu diyelim.Allah baska seyler gostrrmesin
canım benim idda ediyorum bundan şikayet etmeyen kadın yoktur..evet belki ufak tefek şeylere alınıyoruz ama.. alındırmayın işte bizim de dogamız böyle dimi.. kırılganız.. sen stresten bişey olurmu demişsin bende en çok iş yaparsak bu dönemde yorulursak döllenmeyi etkilermi rahme yerleşmesini etkiler mi onu çok merak ediyorum :44: :44:
saol cnm. daha gormedim kuzuyu. sadece kesesi var.
iki dusugum var benim. onun icin genetik testler yapilmisti. bir tane heterozigot mutasyonum var. ama dr.lar ikilik yaptilar. bi kismi pihtilasma yok dedi. bi kismi var dedi. sanirim bu dr.da koruma amacli verdi. o kadar gergindimki hic bisi soramadan geldim. artik bir dahaki randevuda ogrenecegim neler oldugunu
biz geldik cnm.
sen de guzel haberlerle gel.
guzeller. dr sadece ustten bakti. onun icin sadece kese gorundu. cok kucuk oldugu icin bebegi goremeyiz dedi. 10 gun sonra gel dedi.
0.4 luk claxine igne + aspirin + folidece basladi. diger folbiol ile eleviti kesti. hasimatoyum ya onun icin de endokrin uzmanin cok iyi olsun dedi.
simdik sata gore 5+5 bugun. ama 2 gun gec yumurtladim onun icin 5+3. ultrasina gore de 5+1. dr. sat ile uyumlu dedi. gebelik baslamis dedi.
cnm. sen de erol a gittin dimi?
bizde sabah ondaydik.benim gittigim en iyi kadin dogumcu inan. digerleri hep uydurukmus. dr.u sevdim ben. bence sen de sinle dr.u. cunku kist varken gebe bile kalsan ki cok zor; riskli olur. bir ay daha sabret. bu arada dugununi yap. balayinda da gebe kal
günün sözü oldu bu
Cutemmm
Canim cok soru soruyorum biliyorum ama bu sonn insallh :))
Bugun batin son gunu olmadim halen.test yaptim.t nin en asagisinda beyaz bir cizgi cikti cok belirgindi.sence nedir bu?? Bebisim benimlemidir suan ? Yumurtlamam ayin 8i idi.o yuzden yni oldugu icinmi beyaz.??
Kafamda deli sorularrrrr :))))
Yeni bi test yap istersen cnm ya da en güzeli beta hcg...ayyy inşallahhh hamişsindir.
İnsallh canimm.esimm surekli soruyo hasta oldunmu olma sakin tamammi diyo.sanki elimde yaww :)) yrn ozele gdip test yaptiricamm dua edinb kizlarr
Cutemmm
Canim cok soru soruyorum biliyorum ama bu sonn insallh :))
Bugun batin son gunu olmadim halen.test yaptim.t nin en asagisinda beyaz bir cizgi cikti cok belirgindi.sence nedir bu?? Bebisim benimlemidir suan ? Yumurtlamam ayin 8i idi.o yuzden yni oldugu icinmi beyaz.??
Kafamda deli sorularrrrr :))))
adetime 9 gün var 4 gündür kasık bel agrısı ayagımada vuruyo adet olcakmısım gibi oluyodu bugunde pembemsi kan geliyo ara ara lekelenme gibi yerleşme kanaması olabilirmi?? cok merak ediyorum tecrübeli olanlar yardım edebilirmii ayrıca bugun acaip bi halsizlik var ayaga kalkasım yok
tatlim. eger yumurtlama gununden eminsen o leke yerlesmeden kaynakli olabilir.
ama yumurtlama gununden emin degilsen yumurtlamadan kaynaklida olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?