Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlarr nasılsınızz dün nete giremediimm ee ne var ne yokkk bakalıımmm??

Evet cnm degilim dun kandacıkmadı

caniiimmmm dr n dogru demis kistler gitsin öyle başla...... Bekle bir ay... Eger devam edersen kistler buyuyebilir yumurta gelistirici ilaçlar kistleride besliyor pirince giderken bulgurdan olma....

Evet cnm beklim bari

Evet hep teldeyim tuvalete giderken bile yanımda sadece kocam geldiginde sakliyiyorum çünkü bırakıyorum diye kızıyor

kızlar ben beceremıyom telden androıddekı cok kullanıssız yanı alayamadım ondan bısey sız nasıl hep telden yazıyosunz ya ben yapamıym telden size masallah gızlar...

Onu cok dogru diyosun zaten o yuzden sıkılıyorum bende rahat harrket edemediğim icin ama biz mmemleketten baya uzaktayiz surekli gelemio hatta ilk defa geldi dahada bi yıla ancak gelir

Hg canım sen nasılsın neler yaptin görüşmeyeli

nolsun cnm yaa ablamlar gelmişti izmire... onları gormeye gıttım annemlere...eve gec geldımmm son 2-3 gundur acaıp hıssedıyorumkendımı blmem nıee..? canım bişey yapmak istemıyo 2 gundur ? acaıp ateşim var eşim bile farketmiş ... noluyo sana dio yoksa oldumu falan soruyo bende bılmıyorumkı beklıcez artık dedım...arada üşüme geldi gece akşam eşimi bekllerken uyuyakalmışımmm alakasız bir saatte kasıklarda baskı hıssedıyorum yumyumda gectii.. bata daha 10 gun var da bunlar nıe oluyokı bılmıyorum... anamm psikolojıkmı yaptım anlamadımm... beklicez gorcez.. artıkkk...:44::18::18:

kızlar ben beceremıyom telden androıddekı cok kullanıssız yanı alayamadım ondan bısey sız nasıl hep telden yazıyosunz ya ben yapamıym telden size masallah gızlar...

Bende diger türlü sevemedim herseyu gosteriyo yaa telefonda sadece yazilanlari görüyorum kalabakk olmuyo ekran

Cutem bol sans sana
2 kaybınsebebini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama
Allahın hakkı 3 dur:)
Cıkınca yaz emi guzel haberlerini bebişinin teyzelerine
Merakta bırakma
Opuyorum

biz geldik cnm.
sen de guzel haberlerle gel.
guzeller. dr sadece ustten bakti. onun icin sadece kese gorundu. cok kucuk oldugu icin bebegi goremeyiz dedi. 10 gun sonra gel dedi.
0.4 luk claxine igne + aspirin + folidece basladi. diger folbiol ile eleviti kesti. hasimatoyum ya onun icin de endokrin uzmanin cok iyi olsun dedi.
simdik sata gore 5+5 bugun. ama 2 gun gec yumurtladim onun icin 5+3. ultrasina gore de 5+1. dr. sat ile uyumlu dedi. gebelik baslamis dedi.

cnm. sen de erol a gittin dimi?
bizde sabah ondaydik.benim gittigim en iyi kadin dogumcu inan. digerleri hep uydurukmus. dr.u sevdim ben. bence sen de sinle dr.u. cunku kist varken gebe bile kalsan ki cok zor; riskli olur. bir ay daha sabret. bu arada dugununi yap. balayinda da gebe kal

iyi gittigine sevindim canım.. artık hamile olsak sevinemicez bile yok kese gözüksün yok kalbi atsın herhalde kucagıma alana kadar tam olaraka inanmam

iyi gittigine sevindim canım.. artık hamile olsak sevinemicez bile yok kese gözüksün yok kalbi atsın herhalde kucagıma alana kadar tam olaraka inanmam

her zaman riskimiz var cnm. ne yapalim.
bebek isi sabir isi. misal suan da hic hesapta olmayan igne yapiyrm kendime. doguma kadar her gun. anne olmak cok zor be kuzum. yeter ki saglikli be hayirli evlatlarimiz olsun.

Her kontrolün böyle geçsin canım hatta dahada iyi gecsin ins ikinizin sagligida sonsuuuzz iyi olsun

hayırlısı olsuunnnn.... bebişini saglıkla kucagına alırsın inşallahhh..... darısı bizeee olsuuunnn....

hayırlı günler kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm akşam eşimle tartıştık biraz,sabah barıştık ama ben çok sinirlendim,acaba bu stres yumurtalara etki edermi ,yani durdu durdu yumurtlama zamanı sıkıntı oldu,hafif korktum bu erkekler niye böyle relax anlamıyorum,eşimin rahatlığı beni öldürüyo,çok iyidir hoştur ama "ne varki niye büyütüyorsun" lafı beni sinir ediyor

Yok canjm etki edecegini sanmıyorum sanırım esler biz kadar ince dusunemiyor daha yüzeysel bakiyorlar olaylara ve konu onlae icin çabuk çözülüyor her nekadar biz cozemesekte

Cute senin adina cok sevindim canim.hatta heyecan basti beni yskinds hepimiz bebislerimiz hakkinds konuduruz insallah kizmi erkek mi falan aaaah ne guzel olur:9

Anliyorum canim ayni seyi ben gecen gun yasadim.insallah enkisa zamanda tatliya baglanir.evliligin tadi tuzu diyelim.Allah baska seyler gostrrmesin

Ohh masallah canımm darısı başımıza. Çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…