hayatım pek bılmem ama bana sorsam yıne dur derım sana cunkune olur ne olmaz doktor 1 ay bekle dedıysee ve dedıgı gıbı herseyın en guzelı olsun demıs ben olsam beklerdım yanı. sen hamıs degılsın ha o test bozmusmu ?
caniiimmmm dr n dogru demis kistler gitsin öyle başla...... Bekle bir ay... Eger devam edersen kistler buyuyebilir yumurta gelistirici ilaçlar kistleride besliyor pirince giderken bulgurdan olma....
hep mi teldesin:26::26: aynen bende hep telden giriyorum hic sarjdan cikarmiyorum nerdeyse
selam kızlarr nasılsınızz dün nete giremediimm ee ne var ne yokkk bakalıımmm??
Evet hep teldeyim tuvalete giderken bile yanımda sadece kocam geldiginde sakliyiyorum çünkü bırakıyorum diye kızıyor
canım ne kadar iyi olursa olsun 20 gün çok ya. insan eşiyle başbaşa olmak istiyor. her ne kadar iyiyse de yanında istediğin gibi davranamazsın. insan eşiyle bile istediği gibi konuşamıyor, istediği gibi rahat giyinip şöööle uzanamıyor... insanın kendi annesi bile olsa olmuyor yani....
Hg canım sen nasılsın neler yaptin görüşmeyeli
kızlar ben beceremıyom telden androıddekı cok kullanıssız yanı alayamadım ondan bısey sız nasıl hep telden yazıyosunz ya ben yapamıym telden size masallah gızlar...
Diplomali ev hanimi ehuheu
Cutem bol sans sana
2 kaybınsebebini bilmediğim için yorum yapamıyorum ama
Allahın hakkı 3 dur:)
Cıkınca yaz emi guzel haberlerini bebişinin teyzelerine
Merakta bırakma
Opuyorum
Kızlar gunaydın
Simdi dr dan geldim
Bana dediki nie klomen kullandın
Senin yasında olmas o ondan kistin olmus dedi
Kıst sag yumurtalıgımda 3 cm mis yoks mm mi?
Her neyse once o kistten kurtulcaz dedi
Sonra bebiş yapcaz dedi
Bide ilaçverdi hem kocişe hem bana
Genclestriyormus sposları ve yumyumları
İlacı ama bulamadım getirttiriyorum
Tum depolarda tukenmiş
Ben asılama yaptırcaktım ya bu ay
Kist olsada bişi olmazmıs
Ama dr dediki 1 ay bekle kist gitsin her seyin en guzeli olsun dedi
Sizce bekliim mi?
biz geldik cnm.
sen de guzel haberlerle gel.
guzeller. dr sadece ustten bakti. onun icin sadece kese gorundu. cok kucuk oldugu icin bebegi goremeyiz dedi. 10 gun sonra gel dedi.
0.4 luk claxine igne + aspirin + folidece basladi. diger folbiol ile eleviti kesti. hasimatoyum ya onun icin de endokrin uzmanin cok iyi olsun dedi.
simdik sata gore 5+5 bugun. ama 2 gun gec yumurtladim onun icin 5+3. ultrasina gore de 5+1. dr. sat ile uyumlu dedi. gebelik baslamis dedi.
iyi gittigine sevindim canım.. artık hamile olsak sevinemicez bile yok kese gözüksün yok kalbi atsın herhalde kucagıma alana kadar tam olaraka inanmam
biz geldik cnm.
guzeller. dr sadece ustten bakti. onun icin sadece kese gorundu. cok kucuk oldugu icin bebegi goremeyiz dedi. 10 gun sonra gel dedi.
0.4 luk claxine igne + aspirin + folidece basladi. diger folbiol ile eleviti kesti. hasimatoyum ya onun icin de endokrin uzmanin cok iyi olsun dedi.
simdik sata gore 5+5 bugun. ama 2 gun gec yumurtladim onun icin 5+3. ultrasina gore de 5+1. dr. sat ile uyumlu dedi. gebelik baslamis dedi.
biz geldik cnm.
Yok canjm etki edecegini sanmıyorum sanırım esler biz kadar ince dusunemiyor daha yüzeysel bakiyorlar olaylara ve konu onlae icin çabuk çözülüyor her nekadar biz cozemesektehayırlı günler kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm akşam eşimle tartıştık biraz,sabah barıştık ama ben çok sinirlendim,acaba bu stres yumurtalara etki edermi ,yani durdu durdu yumurtlama zamanı sıkıntı oldu,hafif korktum bu erkekler niye böyle relax anlamıyorum,eşimin rahatlığı beni öldürüyo,çok iyidir hoştur ama "ne varki niye büyütüyorsun" lafı beni sinir ediyor
hayırlı günler kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm akşam eşimle tartıştık biraz,sabah barıştık ama ben çok sinirlendim,acaba bu stres yumurtalara etki edermi ,yani durdu durdu yumurtlama zamanı sıkıntı oldu,hafif korktum bu erkekler niye böyle relax anlamıyorum,eşimin rahatlığı beni öldürüyo,çok iyidir hoştur ama "ne varki niye büyütüyorsun" lafı beni sinir ediyor
biz geldik cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?