cnm bnm de aynı ya ama bnmkı ara ara szlıyoUfff kızlar disin cok kotuuuu basimin sag tarafi agridan uyustu resmeen
evet ya bnde ıntrnttn bebek gyslerne hamlelklere bakıp druyorumbebiş gelsede gençleşsek yaa:)))
walla bugün yine bebek kıyafetlerine bakmaktan alamadım kendimi((
nörek kıs sen nruyonKislar ben geldim noruyonuz? Ben eltimgilin netinden giriyorum
iyı gecelr bebekımSelinayciiimmm kisss biseyler olmasin ins
Dilketinciiimmm belli olur bizde seni.goruruz bir gun:13:
Kizlar ben kactim esim geldi muaaahhh iyi geceler
cnm bnm de aynı ya ama bnmkı ara ara szlıyo
evet ya bnde ıntrnttn bebek gyslerne hamlelklere bakıp druyorum
nörek kıs sen nruyon
Ne yapayim eltimgilde shut yapiyozsen napiyon.esini yatirdin da buraya mi kactin heme
Selinayciiimmm kisss biseyler olmasin ins
inşallah da üşüme oluyor mu ki :18: ? ayy kız üff kendimi kaptırıp üsülmek istemiyorum sonra
Selinayciiimmm kisss biseyler olmasin ins
inşallah da üşüme oluyor mu ki :18: ? ayy kız üff kendimi kaptırıp üsülmek istemiyorum sonra
tatlım ama bu ay belırtı aramcaktık kndmzde ve burayada yazmcaktkunuttun mu
yok bn ıcerdeydm yanıma geldı hadı hadı gt ddı bnde koptum geldm
tatlım ama bu ay belırtı aramcaktık kndmzde ve burayada yazmcaktkunuttun mu
yok canım hiç belirti aramıyorum zaten şu dostinex in yan etkileri aynı hamilelik belirtileri ama akışına bıraktım düşünmüyorum kısmetimizde varsa inşallah yaşarız :)))
Ya bagimlilik yapiyor burasi. Bizim burda da muhabbet girla ama buraya girmeden de duramiyoru.
yok canım hiç belirti aramıyorum zaten şu dostinex in yan etkileri aynı hamilelik belirtileri ama akışına bıraktım düşünmüyorum kısmetimizde varsa inşallah yaşarız :)))
kız yazılar karıştı
inş bebegm inş en kısa zmnda bu topktekı herkesn bebişi olcak
evet ya aklım sreklı burda acaba kızlar ne beste yaptı dyp druyorum
şunun şurasın da bat a ne kaldı kianlarız miniğim benimle var mı yok mu
Esrarengiz superdi bugu n ya bayildim ben :99:
Kizlar ya ben bugun regl oldum birgun gecikmeli....Uzulsemmi sevinsemmi bilemedim....Neyse biter bitmez calismalara basliyoruz.Aranizda hic degisik yontemler deneyen varmi maksat fikir alisverisi.... Olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?