Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlar sizlerden fikir almak istiyorum yardimci olursaniz sevinirim....
ben yurt disinda yasiyorum burda adam akilli jinekolog bulmak biraz zor....
riskli gebelikler onemsenmiyor....
mesela oglumda hamileyken bacaklarimdan akan kanamayla acile gittim....
dr ultrasonla bakiyor evet dusuk riski var....
peki ne yapacagiz diye sordugumuzda gidin dinlenin ya duser ya kalir diyorlar....
Teyzem jinekolog ona telde soruyorum progesteron ve magnezyum kullanman lazim dr soyle....
kendi dr sordugumda ben ilac yazamam diyor....
super bir dr buldum oda dogumumdan sonra emekli oldu....
simdide bulundugum ulkenin baska bir iline tasindik....

sorum su.....
internetten bir jinekolog buldum spiralimi cikartmak icin....
kadin cok ilgili her konuda yardimci olmaya calisiyor sordugum sorurala....
burda ilgili dr bulmak zor....
kotu olan sey ultrasonu yok....
benim hamilelikler riskli.... Risk soz konusu olursa radiolojiye gonderiyorlar....
zaten hamilelik suresinde 3 defa ayrintili ultrasyona radiolojiye gonderiyorlar....
simdi bilmiyorum hamile kalirsam o kadinami gideyim yoksa netten ultrasonlu bir drmu arastirayim....
ama bana bilgili anlayisli yardimci olacak bir dr lazim bu kadinda oyle birine benziyor....
diger taraftan ultrason yok ve hamileliklerim riskli....
tavsiyelerinize ihtiyacim var....

inş cnm ya 16 aydr beklıyorum hc kolay dgl inş bu ay tutunur

İnşallaahh tutunur bebişimiz bende 12 aydır bekliyorum Rabbim daha fazla bekletmez özlemimiz sona erer inşallah canım Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlaar nasip eder inşallah 2 ekim evlilik yıl dönümümüz inşallah bir sürpriz yapar bana bende kocişe sürpriz yaparım inşalllaahh

ay hadı inş cnm ya

cnm bn yatyorum yarın gorsuruz iyi gceler

Arkadaşlar ben de bugün tedaviye başladım listenize beni de ekler misiniz?Allah yüzümüzü güldürsün iniallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…