- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
napyosunuz kızlar bgun nden kmse yok
Ben varimmmmmmmm
Ben de arada bi bakip cikiyorum:) nasilsiniz kizlar
Ben de arada giriyorum canim cepten. Eltimdeyim hala
napyosunuz kızlar bgun nden kmse yok
tunayydınnn
Bz herzamnki gibi evdeyiz gtcek bi yerimz olmadgndan :)
Hava fena bozuk. Biz de eve isinlansak keske nasil gidicez bilmiyorum
Herkese merhaba kızlar eylül topiğinden kırmızılarla buraya transfer oldum))) 3 aydır bebeğimi bekliyorum umarım Ekim'de yüzümüz güler :)) sat 22 eylül bat 21 Ekim.. Beraberce bekleyelim hepinizi öpüyorum :))))
Herkese merhaba kızlar eylül topiğinden kırmızılarla buraya transfer oldum))) 3 aydır bebeğimi bekliyorum umarım Ekim'de yüzümüz güler :)) sat 22 eylül bat 21 Ekim.. Beraberce bekleyelim hepinizi öpüyorum :))))
nasl oluyum kociş dun ıznlydı bgun evde tekm pazar pazarBen de arada bi bakip cikiyorum:) nasilsiniz kizlar
bnmde kociş yok bnde tozları neym aldmtv izliyorummm tembellik zamanıııııı... kocişte yoookkk....ölee işteeeeeeee... :82:
nye uzgunsun bebegmburdayım bende kahvaltı yapıyorduk kocişle
Hoşbulduk lorenaa ve minikbebişim) Ekim topiği daha bir kıpır kıpır sankiiii:)))))
aramızaa hoşşgeldiinnnn....
elaaammm gece kırmızılar 4 gün erken geldi
ayyyy cnm ya nden erken gelyokı bnmde 4 gun once gelmstı üzülme ltfen btsn calşmalara bsla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?