11 de canım benımm
hadi hayırlı haberler olsun inşallah kuzucum
inşallah bebeğinin müjdecisidir canım
al benden de o kadar
bir de Esra sıvı almış 1,5 saat önce ondan da tam koyu çıkmamış olabilir
ne çabuk kızsıhhatler olsun bebeğimmmm
canım benimkiler yarın gelecekler. dün sabah test yaptım negatifi aldım
yi canim yii bende cennet hurmasi yidim trabzon meyvesi
ins malum olmustur kuzum ya
dün gece rüyamda bende ilk defa hamile olduğum haberini aldım çok sakin karşıladım valla ama içim bi hafifledi oohhhhhhhhhhh missssssssss
bende bugün bi tunik giydim canim gobus tabak gibi ortada sok oldum daha da mi büyüdü neAyy bugun nasi olduysa bi yere davet ettiler beni
Biri haric kimseyi tanimiyorum neyse bi elbise giydim gittim. Oyle muhabbet acildi soruyolar iste nerde oturuyosun ne kadar evlisin falan. Biri de zipladi bebek var mi dedi. Var dedim belli dedi
Okadar belli mi oluyomus yaww evden cikmayinca bilmiyodum
Ayy bugun nasi olduysa bi yere davet ettiler beni
Biri haric kimseyi tanimiyorum neyse bi elbise giydim gittim. Oyle muhabbet acildi soruyolar iste nerde oturuyosun ne kadar evlisin falan. Biri de zipladi bebek var mi dedi. Var dedim belli dedi
hadi yaaa üzüldüm canım kusura bakma bugün yoğun birazinşallah biz de birgün bebişlerimizden konuşuruz inşallah kırmızılar yakamızı bırakır ve bizde hamiş oluruzzzzzzzzzzz
dün gece rüyamda bende ilk defa hamile olduğum haberini aldım çok sakin karşıladım valla ama içim bi hafifledi oohhhhhhhhhhh missssssssss
hadııııı canımmm hayırrr olsunnn ınsallahhhdün gece rüyamda bende ilk defa hamile olduğum haberini aldım çok sakin karşıladım valla ama içim bi hafifledi oohhhhhhhhhhh missssssssss
yi canim yii bende cennet hurmasi yidim trabzon meyvesi
bende bugün bi tunik giydim canim gobus tabak gibi ortada sok oldum daha da mi büyüdü ne
Ay evet bazi kadinlar yuruyusten bile anliyolar tecrube istebende anlamam ama benimde böyle bir şey bir kaç hafta önce başıma geldi.. hamilelerin yüzü nurlu olurmuş oradan anlıyorlarmış canım..
ayyy benim içinde yeseydin birseyler ben yiyemiyorum ya bu lokmalar papatyam için deseydin
belli olur tabi kucuk bir karnın var yahucok sırın hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?