Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benn cıkıyorummm kızlarrr ayrın belkııı gırebılırımmm belkıııı gıremeyebılırım duruma gore bakıcaz artık ama cumartesıı pazarr kesınn gıremem. yarında gıremezsen artık pazartesııı gorusmek uzere buyuk ıhtımal pazartesıı 4 bucuktan sonra falan gırebılırım eşim gececi sanırım haftayaa opuldunuzzz kızcelerımmm

Haklisin valla canim her seklde yapcak bi yorum buluyolar

Kendine dikkat et Allaha emanet ol uzat bakim yanağını

güle güle canım Allaha emanet olun
foto aticaktim sizede sok gecirirsiniz die vazgectim

yaaa atsanaa at at at at

Haklisin valla canim her seklde yapcak bi yorum buluyolar

dimi
Atsaydin kizz bakardik bnde fotograf cekip iki resim arasindaki farki bulcam her ay

bence de yapmalısın doğumdan sonra da kucağına karnının üzerine alıp öyle çekilirsinn

Kızlar 10 gündür yapıyorum testi nerdeyse... en fazla dün koyulaştı çizgilerim, o da tam değil...
şu 3lü olan fotodaki 18-2 yazan test dün akşam üzeri, tekli olan fotodaki de az önce yapıldı. Sizce ben dün yumurtlamış mıyım? Dün değerlendirmiştik, bugün de mi değerlendirsek acaba yoksa yarını mı beklesek ki? Tecrübeliler bi yardımcı oluverir misiniz lütfennnn Eki Görüntüle 901664 Eki Görüntüle 901665

silik canım bunlar... 17. biraz koyu ama c kadar değil

canım ben bilmiyorum ama koyulaşma tam olmamış
gun aşırı mik mik denesen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…