foto aticaktim sizede sok gecirirsiniz die vazgectim
inşallah bırakırlar valla ben bıktım onlardan onlar bıkmadıistenmediklerini anlamıyorlar anam yüzsüz bunlar
inşallah gerçek olur hayırlısıyla canım. senin bat ne zamandı?
anam bebek olsa da bişey buluyorlar olmasa da ne nankör millet bunlaraman boşver sen bunları salla gitsin
allaha emanet ol canim benim optuk seni cok
bebegın muhtemel dogum tarıhını arada - koyarak yazdın mı canımmbenim neden hamilelik takvimim çıkmıyor(
allaha emanet ol canim benim optuk seni cok
benn cıkıyorummm kızlarrr ayrın belkııı gırebılırımmm belkıııı gıremeyebılırım duruma gore bakıcaz artık ama cumartesıı pazarr kesınn gıremem. yarında gıremezsen artık pazartesııı gorusmek uzere buyuk ıhtımal pazartesıı 4 bucuktan sonra falan gırebılırım eşim gececi sanırım haftayaa opuldunuzzz kızcelerımmm
bende öyle resim cekiyorum uzerine kaç b haftalık olduğunu yazıyorum gobus albumi yapcamfoto aticaktim sizede sok gecirirsiniz die vazgectim
Atsaydin kizz bakardikbnde fotograf cekip iki resim arasindaki farki bulcam her ay
güle güle canım Allaha emanet olunbenn cıkıyorummm kızlarrr ayrın belkııı gırebılırımmm belkıııı gıremeyebılırım duruma gore bakıcaz artık ama cumartesıı pazarr kesınn gıremem. yarında gıremezsen artık pazartesııı gorusmek uzere buyuk ıhtımal pazartesıı 4 bucuktan sonra falan gırebılırım eşim gececi sanırım haftayaa opuldunuzzz kızcelerımmm
Haklisin valla canim her seklde yapcak bi yorum buluyolar
Atsaydin kizz bakardikbnde fotograf cekip iki resim arasindaki farki bulcam her ay
Kendine dikkat et Allaha emanet ol uzat bakim yanağını
Kızlar 10 gündür yapıyorum testi nerdeyse... en fazla dün koyulaştı çizgilerim, o da tam değil...
şu 3lü olan fotodaki 18-2 yazan test dün akşam üzeri, tekli olan fotodaki de az önce yapıldı. Sizce ben dün yumurtlamış mıyım? Dün değerlendirmiştik, bugün de mi değerlendirsek acaba yoksa yarını mı beklesek ki? Tecrübeliler bi yardımcı oluverir misiniz lütfennnnEki Görüntüle 901664 Eki Görüntüle 901665
güle güle canım Allaha emanet olun
yaaa atsanaa at at at at
dimi
bence de yapmalısındoğumdan sonra da kucağına karnının üzerine alıp öyle çekilirsinn
güle güle canım Allaha emanet olun
yaaa atsanaa at at at at
dimi
bence de yapmalısındoğumdan sonra da kucağına karnının üzerine alıp öyle çekilirsinn
Kızlar 10 gündür yapıyorum testi nerdeyse... en fazla dün koyulaştı çizgilerim, o da tam değil...
şu 3lü olan fotodaki 18-2 yazan test dün akşam üzeri, tekli olan fotodaki de az önce yapıldı. Sizce ben dün yumurtlamış mıyım? Dün değerlendirmiştik, bugün de mi değerlendirsek acaba yoksa yarını mı beklesek ki? Tecrübeliler bi yardımcı oluverir misiniz lütfennnnEki Görüntüle 901664 Eki Görüntüle 901665
bu senin.icin kuzummmm
bu senin.icin kuzummmm
canim bu testler de yumurtlama görünmüyor sen çalışmalara devam et
bizde seni öptük teysesiiiiii rabbim sizede nasip etsin canim benim.... Gecen hafta bugün bi resim koymustum arada o kadar büyük fark var ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?