Btanem bana dua et olur mu mik mik haftam basliyo 2ocak test gunum insallah gelicek minigimsağolun canlarııııııııııııııııım iyiki varsınız çooooooooooooooooook teşekkür ederim hepinize
canım maddi imkanın el veriyorsa dışardan söyle. of ya komşum olsaydın ben sana yapardımk.v. falan var mı yapar mı bişeyler
sağolun canlarııııııııııııııııım iyiki varsınız çooooooooooooooooook teşekkür ederim hepinize
ödevin varsa yapmak zorundasın canımİyiyim btanem napayim aksam kocis mesaideymis gec gelecekmis ama bu aksam mik mik yapmamiz lazim ignemi wurulacam bgun 3gun araliksiz mik mik istegimde yok mik mik kizlar bana tavsiyeler weriyodu cikmak zorunda kaldim ciktim simdi gene geldim mik mikkk mikk mikkk istek gelsinnnn :-D:-D
bişi kalmadı be topramm cumartesiyecok sukur topramm ıyıyım sen nasılsınnn cumartesı gununu 4154879231548971 gozle beklıyorum canımmm
hahahahahahahhahhhahahah :):):):
Btanem bana dua et olur mu mik mik haftam basliyo 2ocak test gunum insallah gelicek minigim
k.v. uzakta ki iyiki oyle hamileliğimi soylemiyorumki ona adınıda koydum kaynanatör diyorum ben ona (evin terminatoru )
ilk hamileliğimde sen benmisin bakamazsın bebeğe demişti ikinci hamileliğimde aldırın dedi aldırmıyoruz diyede o zaman bu kadına güven olmaz oğlum tüplerini baglattır dedi
bunu duyarsa kadin kalpten gider
canımsın düşünmen yeter ya burada banada birseyler yazıyorsunuz ya bende sizlere yazıyorum ya nasıl mutlu oluyorum her harfi gülümseyerek yazıyorum sizler bir tanesin ya
sağolun canlarııııııııııııııııım iyiki varsınız çooooooooooooooooook teşekkür ederim hepinize
k.v. uzakta ki iyiki oyle hamileliğimi soylemiyorumki ona adınıda koydum kaynanatör diyorum ben ona (evin terminatoru )
ilk hamileliğimde sen benmisin bakamazsın bebeğe demişti ikinci hamileliğimde aldırın dedi aldırmıyoruz diyede o zaman bu kadına güven olmaz oğlum tüplerini baglattır dedi
canımsın düşünmen yeter ya burada banada birseyler yazıyorsunuz ya bende sizlere yazıyorum ya nasıl mutlu oluyorum her harfi gülümseyerek yazıyorum sizler bir tanesin ya
cok sukurr ıyıyım canımm sen nasılsınnnHos bulsuk bebeim nasilsin bakalim
ınsallahh canımm ınsallah aynen bu aksamı ve yarın aksamı atlatınca hop cumartesı :)ödevin varsa yapmak zorundasın canımşaka bi yana akışına bırak, kendini zorunlu hissetme tatlım. O zaman eziyet gibi gelir
bişi kalmadı be topramm cumartesiyebebişinle hasret giderirsin artık cumartesi günü
selam kızlar bugün rüyamda sabaha karşı mavi battaNİYEYE SARILI BEBEK GÖRDÜM SALINCAK YAPMIŞIM ONU UYUTUYORDUM
cnım benimde inşşallah gelmicek olan batımı eklermisin 31 aralık
inşşallah gelmezde bana büyükkk bi süpris yapar bebeğim
cok sukurr ıyıyım canımm sen nasılsınnn
ınsallahh canımm ınsallah aynen bu aksamı ve yarın aksamı atlatınca hop cumartesı :)
hos geldınnn canımmm hayır olsun ınsallah
sen biliyosun neler yapacağını kocanın geleceği saate yakın bir saatte başla yapmaya
selam kızlar bugün rüyamda sabaha karşı mavi battaNİYEYE SARILI BEBEK GÖRDÜM SALINCAK YAPMIŞIM ONU UYUTUYORDUM
abowwwwwwwwwwwwwwww o kadınnn ne oyleeeeeeeeee yaaaaaaaaaaa tovbe estafurullaaaahhhhk.v. uzakta ki iyiki oyle hamileliğimi soylemiyorumki ona adınıda koydum kaynanatör diyorum ben ona (evin terminatoru )
ALLAH razı olsun canım inşallah
ayyy koptummmm kaynanatörrr haaagüzelmiş
bundan böle benimkinin adınıda kaynanatör ilan ediorum
ya onane yok aldırın yok tüplerin bağlat oğlum dio yaa..
sen yada eşin bi cvp vermedinizmi cnm :26:
buarada sende bitanesin bende inanın sizlere yazarken gülümseyerek büyük bi zevkle yazıorum ve herşeyimi paylaşıorum. burayı çookkkk ama çoookkk seviorumm
cumartesi kaçta randevun canım?cok sukurr ıyıyım canımm sen nasılsınnn
ınsallahh canımm ınsallah aynen bu aksamı ve yarın aksamı atlatınca hop cumartesı :)
hos geldınnn canımmm hayır olsun ınsallah
cumartesi kaçta randevun canım?
yasadıgım anıları yazsam gülmekten olursunuz
mesela memleketten geldi yeni taşınmıştım çocuklarım var yani ebeveyn banyosunu gordu aaa dedi senin ne isine yararki ebeveyn banyosu dedi bende doğru diyorsun çocukları yıkıyorum dedim (kadın benim çocukları leylekler getirdi zannediyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?