Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım maddi imkanın el veriyorsa dışardan söyle. of ya komşum olsaydın ben sana yapardım k.v. falan var mı yapar mı bişeyler

k.v. uzakta ki iyiki oyle hamileliğimi soylemiyorumki ona adınıda koydum kaynanatör diyorum ben ona (evin terminatoru )
ilk hamileliğimde sen benmisin bakamazsın bebeğe demişti ikinci hamileliğimde aldırın dedi aldırmıyoruz diyede o zaman bu kadına güven olmaz oğlum tüplerini baglattır dedi
bunu duyarsa kadin kalpten gider
canımsın düşünmen yeter ya burada banada birseyler yazıyorsunuz ya bende sizlere yazıyorum ya nasıl mutlu oluyorum her harfi gülümseyerek yazıyorum sizler bir tanesin ya

tamam canım akşam güncelliyeceğim eşim gidecek şimdi yemeğini hazırlayım tekrar görüşürüz hepinize tekrar teşekkür ederim sevincimi paylaştığınız için hoşçakalıııııııııııııınn

sağolun canlarııııııııııııııııım iyiki varsınız çooooooooooooooooook teşekkür ederim hepinize

canım eşine nasıl söledin anlatırmısın ay çok güzel yaaa.. Rabbim bizlerede nasip etsin inşallaahhhh
sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmm

ödevin varsa yapmak zorundasın canım şaka bi yana akışına bırak, kendini zorunlu hissetme tatlım. O zaman eziyet gibi gelir

cok sukur topramm ıyıyım sen nasılsınnn cumartesı gununu 4154879231548971 gozle beklıyorum canımmm

hahahahahahahhahhhahahah :):):):
bişi kalmadı be topramm cumartesiye bebişinle hasret giderirsin artık cumartesi günü

selam kızlar bugün rüyamda sabaha karşı mavi battaNİYEYE SARILI BEBEK GÖRDÜM SALINCAK YAPMIŞIM ONU UYUTUYORDUM

valla k.v.en lakabını sonuna kadar hakediyor. iyiki uzakmışsın kuzum ya sen mutlu oluyorsan ne güselll sen de öylesin güzel anne

sağolun canlarııııııııııııııııım iyiki varsınız çooooooooooooooooook teşekkür ederim hepinize

ayyy koptummmm kaynanatörrr haaa güzelmiş
bundan böle benimkinin adınıda kaynanatör ilan ediorum
ya onane yok aldırın yok tüplerin bağlat oğlum dio yaa..
sen yada eşin bi cvp vermedinizmi cnm :26:
buarada sende bitanesin bende inanın sizlere yazarken gülümseyerek büyük bi zevkle yazıorum ve herşeyimi paylaşıorum. burayı çookkkk ama çoookkk seviorumm

Hos bulsuk bebeim nasilsin bakalim
cok sukurr ıyıyım canımm sen nasılsınnn
ınsallahh canımm ınsallah aynen bu aksamı ve yarın aksamı atlatınca hop cumartesı :)
selam kızlar bugün rüyamda sabaha karşı mavi battaNİYEYE SARILI BEBEK GÖRDÜM SALINCAK YAPMIŞIM ONU UYUTUYORDUM

hos geldınnn canımmm hayır olsun ınsallah

abowwwwwwwwwwwwwwww o kadınnn ne oyleeeeeeeeee yaaaaaaaaaaa tovbe estafurullaaaahhhh
ALLAH razı olsun canım inşallah

yasadıgım anıları yazsam gülmekten olursunuz
mesela memleketten geldi yeni taşınmıştım çocuklarım var yani ebeveyn banyosunu gordu aaa dedi senin ne isine yararki ebeveyn banyosu dedi bende doğru diyorsun çocukları yıkıyorum dedim (kadın benim çocukları leylekler getirdi zannediyor )

bişeyyyy dıyemıyorummmmmm daha dogrusuuu dıcekkkkk bıseycıkkkk bulamıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…