- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
Kizlaaaaarrrr ignemi wurdum hadi bismillah dedim insallah bebisim geliyo teyzeler geliyoooooooo :-D:-D
Dileğim operammm cicegimmm
Efendim bebisim soyle guzel annisimDileğim operammm cicegimmm
Ewet hayatim catlatma ignesi catlasin yumyumlar gelsin bebisler kocise msj attim bebislerime iyi bak bgun yarin bana gelecek yazdim :-Dbacım hadi inşş hayrlısıı bu defa inşş ahanda böyle olursun inşşşşbu igne cat ignesi deilmi??
Nasil ozledimmm sizi yaa... insallah herkes cok iyidir.. cok yorgunummm.. hastane hastane geziyorummm.. herkes hasta !!!
Yan topikte 3 hamis haberi aldimm masallah.. bende istiyorummm !!
Hos geldin hayatim nasilsin
Cok sukur canim iyiimmm.. hastalarimizlar ugrasiyorumm.. getir gotur.. !! Sen nasilsin ??
Selam güzellerim bugün yine o valilik senin bu il müdürlüğü benim gezedurdum. Çok yorgunum bi bakayım dedim nasılsınıZ var mı güzel haberler deyiverin gariiiii
cabik geleyyyyyyyyyyy men burdayammmama cıkcam ama yine gelcem ama burda ol ama konuşcaz hee
gobusumu ekledim gordun mu onceki sayfalardaEfendim bebisim soyle guzel annisim
Ewet hayatim catlatma ignesi catlasin yumyumlar gelsin bebisler kocise msj attim bebislerime iyi bak bgun yarin bana gelecek yazdim :-D
Nasil ozledimmm sizi yaa... insallah herkes cok iyidir.. cok yorgunummm.. hastane hastane geziyorummm.. herkes hasta !!!
Efendim bebisim soyle guzel annisim
Ewet hayatim catlatma ignesi catlasin yumyumlar gelsin bebisler kocise msj attim bebislerime iyi bak bgun yarin bana gelecek yazdim :-D
cabik gel
gobusumu ekledim gordun mu onceki sayfalarda
As canım geçmiş olsun bebeğim neyin var
cabik gel
gobusumu ekledim gordun mu onceki sayfalarda
As canım geçmiş olsun bebeğim neyin var
anladım bacımm hadi inşş bu defa tutuncaklar inşşş
Ohhhhhhhhh !!! benimde mac var !! kacmaz... ama yorgunuùmm olucak mecbur.. hihii... ohhh insallah yakalarsiniz yumurtayiii... !!! kudur bakimmmm ahhhhhhhhhhh !!Ne hastasi bebeim ya hayirdir oyle bende napayim aksama mac war cat ignemi wuruldum bgun 3gun boyunca dur durak yok mik mik dedi dr ama hic istek yok :-( kuduramadim sabahtan beri kizlar kegel egzersiz falan dedi beceremedim onuda zormus :-D:-D
Selmmmm guzelimm bende yeni geldimm.. ates olcme topiginde 3hamis var...Selam güzellerim bugün yine o valilik senin bu il müdürlüğü benim gezedurdum. Çok yorgunum bi bakayım dedim nasılsınıZ var mı güzel haberler deyiverin gariiiii
Hosbulduk canimm... herkes hasta babanem teyzem bebeler.. Aminnn insallah !! allah'im isteyen herkese nasip etsin...hggg balımm hg gecmiş olsun kim hasta bacımm ahh bacımm bnde istiyomm hamiş olmayı ama nasip bacımm inşş
Ohhhhhhhhh !!! benimde mac var !! kacmaz... ama yorgunuùmm olucak mecbur.. hihii... ohhh insallah yakalarsiniz yumurtayiii... !!! kudur bakimmmm ahhhhhhhhhhh !!
Selmmmm guzelimm bende yeni geldimm.. ates olcme topiginde 3hamis var...
Hosbulduk canimm... herkes hasta babanem teyzem bebeler.. Aminnn insallah !! allah'im isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?