Bizim senle yum yum ayni gun zaten dimi canim benim
Kuzum ayni galibaa ben gec yumurtluyom yaa.. malesef.. Bugun tam 14.gunum ama benim yumurta 20.gun falan geliyoo
Koydum resim ama çok küçük nasil gorcen :44:
Yeni resim tabi cicegim
Selam güzellerim bugün yine o valilik senin bu il müdürlüğü benim gezedurdum. Çok yorgunum bi bakayım dedim nasılsınıZ var mı güzel haberler deyiverin gariiiii
Kuzum ayni galibaa ben gec yumurtluyom yaa.. malesef.. Bugun tam 14.gunum ama benim yumurta 20.gun falan geliyoo
Dileğim budaaa beennn
Hadi ya 1haftami war daha senin sidi canim ocak 2de tahlil istedi dr esime soylemedim ama cikarsa surpriz yapaacm]
insallah canim bebisin gelsin... kocana guzel haberi verirsin..
karisik iste benim ne zamn gelir bilmiyorum erkenden gelsinde...
kuzummmmmmmmmmmmmm nasilsin ?????????sen nasılsın cnm? görüşemedik bugün?
İnsallah ya insallah cok istiyorum artik gelsin bebegim sagliklaHadi ya 1haftami war daha senin sidi canim ocak 2de tahlil istedi dr esime soylemedim ama cikarsa surpriz yapaacm]
kuzummmmmmmmmmmmmm nasilsin ?????????
Hadi ya 1haftami war daha senin sidi canim ocak 2de tahlil istedi dr esime soylemedim ama cikarsa surpriz yapaacm]
kuzummmmmmmmmmmmmm nasilsin ?????????
ben iyiyim kuşum sen nasılsın? karnım hala agrıyo yaaa tek sorun bu
ben iyiyim kuşum sen nasılsın? karnım hala agrıyo yaaa tek sorun bu
kuzum ben android kk uygulamasini kullanıyorum ordan yapıyorum bu yüzden alintilarin null die cikio
kıslarr benimki gönlünü almaya cicek almışacaba afetsemi ki Eki Görüntüle 901777
Iyiyimmm bebegimmm... cok sukur... yaaa neyin var !! bebis yerini yapiyordur eminimmm.. annesiii... dikkat et..
Oyyy cicekler cok guzel ama cok fazla taviz werme derim hayatim guzelce konus cicekler cok hosuma gitti ama affedemiyorum artik yptiklarini boguluyorum benide dusun yaparsan bdaha giderim de :-D:-Dkıslarr benimki gönlünü almaya cicek almışacaba afetsemi ki Eki Görüntüle 901777
kuzum ben android kk uygulamasini kullanıyorum ordan yapıyorum bu yüzden alintilarin null die cikio
bak bi de adama dun, öküz falan diyosun. gördün mü bak, bravoooooooo yani süpermiş...bak yine haklıymışım ben sana demiştim o gönlünü alır...
bilmiyorum ki cnm yaaa, bazen çok fazla agrıyo kıvrandırıyor...geçer ama umarım çabucak
alistim canım bana girmek daha zor geliyor ben cikayim en iyisi netim kopuooo optum dizi
alistim canım bana girmek daha zor geliyor ben cikayim en iyisi netim kopuooo optum dizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?