Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kuzum ayni galibaa ben gec yumurtluyom yaa.. malesef.. Bugun tam 14.gunum ama benim yumurta 20.gun falan geliyoo

Koydum resim ama çok küçük nasil gorcen :44:

Yeni resim tabi cicegim

Ayy kucuk harbiden ama birazcik gordum pc gecince buyugunude gorurum sen yenden at yada fotoyu kacinci sayfada soyle bakim ben bazen aciliyo

Kuzum ayni galibaa ben gec yumurtluyom yaa.. malesef.. Bugun tam 14.gunum ama benim yumurta 20.gun falan geliyoo

Hadi ya 1haftami war daha senin sidi canim ocak 2de tahlil istedi dr esime soylemedim ama cikarsa surpriz yapaacm diye

kıslarr benimki gönlünü almaya cicek almış acaba afetsemi ki Eki Görüntüle 901777

bak bi de adama dun, öküz falan diyosun. gördün mü bak, bravoooooooo yani süpermiş...bak yine haklıymışım ben sana demiştim o gönlünü alır...

Iyiyimmm bebegimmm... cok sukur... yaaa neyin var !! bebis yerini yapiyordur eminimmm.. annesiii... dikkat et..

bilmiyorum ki cnm yaaa, bazen çok fazla agrıyo kıvrandırıyor...geçer ama umarım çabucak

kıslarr benimki gönlünü almaya cicek almış acaba afetsemi ki Eki Görüntüle 901777
Oyyy cicekler cok guzel ama cok fazla taviz werme derim hayatim guzelce konus cicekler cok hosuma gitti ama affedemiyorum artik yptiklarini boguluyorum benide dusun yaparsan bdaha giderim de :-D:-D
kuzum ben android kk uygulamasini kullanıyorum ordan yapıyorum bu yüzden alintilarin null die cikio

Onu nasil kullaniyosun canim ya cok zor o

evet demiştin canımm sen hakılı cıktın diyo ki bna kimse elimde cicek sokaklarda gezdiremzdi diyo
beni affet askım diyoo bnde dedim tm da konuşalım geniş olarak dedim beni cok üzdü ama aksam
bacımmm inş o agrılar bebk yerlşmesidir inşşşşşşşşşş vla benimde cok agrım olsun cekmeye razıyım yetrki hamiş olayımm
haa bu arada üzülmek yok bitanem gecekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…