- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Oyyy cicekler cok guzel ama cok fazla taviz werme derim hayatim guzelce konus cicekler cok hosuma gitti ama affedemiyorum artik yptiklarini boguluyorum benide dusun yaparsan bdaha giderim de :-D:-D
balımm tamam zaten öyle dedim aynı senin dedigin gibi gelmiş diz cöküyo afet diyoo önmli olan cicek deil özürü bile yetti ama dün söylediklerimi hala kulaklarımdaacok üzüldüm akşma kadr düşündüm yemin ederim gidecektim sabh gelmiş akşama konuşalım ltfen bekle dedi :2:
alistim canım bana girmek daha zor geliyor ben cikayim en iyisi netim kopuooo optum dizi
Oyyy cicekler cok guzel ama cok fazla taviz werme derim hayatim guzelce konus cicekler cok hosuma gitti ama affedemiyorum artik yptiklarini boguluyorum benide dusun yaparsan bdaha giderim de :-D:-D
balımm tamam zaten öyle dedim aynı senin dedigin gibi gelmiş diz cöküyo afet diyoo önmli olan cicek deil özürü bile yetti ama dün söylediklerimi hala kulaklarımdaacok üzüldüm akşma kadr düşündüm yemin ederim gidecektim sabh gelmiş akşama konuşalım ltfen bekle dedi :2:
Hemen yelkenler fora yapma hayatim dedigim gibi tawrini koyarsin :-D
Hepiniz musmutlu olun kızlar yaaa, siz mutlu oldukça ben de çok mutlu oluyorum.
Hemen yelkenler fora yapma hayatim dedigim gibi tawrini koyarsin :-D
yok balımm yokk yemegi yiyelim oturtcam karsımaa konuşcam yine aynı dersee gerisini düşünsünn beni kesmes bu cicek istersee bna kompile kamyon yıksınn aslaaa ya benm dr istedigi gibi olacak yada.....................
kıslarr bna müsade yemk yicez gelirim yine hepinizi cokkkkkkkkkkkk öpüyomm
yok balımm yokk yemegi yiyelim oturtcam karsımaa konuşcam yine aynı dersee gerisini düşünsünn beni kesmes bu cicek istersee bna kompile kamyon yıksınn aslaaa ya benm dr istedigi gibi olacak yada.....................
Afferin bebeim afferin konustuklarina ne tepki wericek cwabini bekliyorum yazmayi unutma :-D
azapcımm naber ya görüşemiyoz göremedim seni bir kaç gündür topikte batlarımız aynı bu arada sende mi adet oldun bu ay?
Afferin bebeim afferin konustuklarina ne tepki wericek cwabini bekliyorum yazmayi unutma :-D
pişttt balım özeline bakarmısınnnntabiki yazacam yazmam mı aramzda gizlimi var
silik canım bunlar... 17. biraz koyu ama c kadar değil
canım ben bilmiyorum ama koyulaşma tam olmamış
gun aşırı mik mik denesen
ocanim bu testler de yumurtlama görünmüyor sen çalışmalara devam et
bu ay olmadıhasta olmayı bekliyorum inş önümüzdeki ay
bu senin bebiş mi çok güzel yaaa:)
yok teyzesi benim miniş değil bu, benimki keyifli bebek bacaklarını havaya kaldırıp yatıyo :) bunu nette buldum çok tatlı yaa
pişttt balım özeline bakarmısınnnntabiki yazacam yazmam mı aramzda gizlimi var
Yazdim bebisim yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?