Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oh maşallah canım demekki bundan sonra sıcak tutacakmışsın kendini.... ben de iyiyim kuzum çok şükür

Kızlar var ya kadınlar feci şeytan olabiliyor, dün akşam bi kez daha anladım. elektrikler kesildi dün akşam 18:00 gibi bekle bekle gelmiyor saat 20:00 oldu yok, eşim hadi ablama gidelim çay içeriz kalorifer de söndü burda hasta olursun dedi. o uyuz olduğum ablası yalnız bu :) gel dedim aldım bi battaniye çağırdım eşimi sohbet köşemize, başladım TV'den ordan burdan hikayeler anlatmaya o kadar hoşuna gitti ki. ama hayır ben gelmicem falan desem gerilecektik yine. sonra yatmaya gittik hala o hikayelerin devamını soruyo :)))))))

şeytanlık değil bu kuzucum kadın zekasının geldiği son nokta
anlamadı bile gitmek istemediğini dimi... bende çok kullanırım bu taktiği tabi bizim hikaye değil mikmik
ama aklımda olsun mikmik olmadığı zaman hikaye anlatayım bende

canım erken değil mi batın kaç ki senin

batım bugün canım

şeytanlıkla ne alakası var kuzum aklını kullandın sen. nabza göre şerbet yani

ilk iki gün çok yoğun pıhtılı geldi ama şimdi normale döndü zaten bugün 4. gün artık... herhalde 1-2 güne biter

ohh süper sonra ver elini :)))))))))))))))

ama süper oluyo yani, canımız da sıkılmadı böylece...gerçi şu anda da elektrikler yok ve ben sinir olmuş durumdayım. pc'nin de şarjı biter şimdi. hikaye çok etkiliyo cnm bizzat denedim :))))))

2 gün önce test yaptım negatif çıktı ondan balım. Seraptan ses çıkmadığına göre yüklemeye çalışıyor herhalde

bebeğin neden negatif belki karnında küçük bir noktacık var

karnı ağrıyorsu canım

evet bende serap merak ediyorum

geçmiş olsun canım...

pc ye yüklemeye çalışıyorum. birazdan göbüş sizinle

nerdeyse 1 yıldır saklanıyor o cimcime zaten bulamadım gitti
gelir o gelirrrrrr üzmez annesini o...

Burdayim canim ara ara gelip okuyorum. Yarin dr a gitcem ya streslerim geldi:122::122::122::122:

Onun icin uslu uslu duruyorum sessiz

canımın içi inşallah çok çok çok güzel haberlerle yanımıza geleceksin
geçmiş olsun canım...

pc ye yüklemeye çalışıyorum. birazdan göbüş sizinle
göööö-büüüşşşş gööö-bbüüüüüşşşş

valla cebimdeki netimde problem var bi türlü atmıo maili sinir oldum.. başka bir yöntem deneyeceğim.. 1 dk :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…