İnsallah canimm ilk kayiptan sonra doktor fobi oldu bende. Her kontrolden once boyle bi geliyolar
Minik bebisimmm dun sana yazamadım netim koptu çıktım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Evli mutlum heyecan basmis seni de ins güzel haberlerle gelcen
Operamda hastaymis çok geçmiş olsun:16
Zeycanim elammm dilketinim butun canlarimmm sizede kocaman opucukler yoluyorum
Herkese gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:124::124::124:
Rabbim tüm dualarimizi kabul etsin bugün
Bana nazar mi değdi ne oldu anlamadım dün gece bulantı kusma :120::120::120: çok böyle bisey yoooookkkk rabbim bulantisi olan hamislerin yardimcisi olsun...bogazimda şişmiş burnum akiyo midem kotu yemek görmek istemiyorum bugün yerlerdeyimmmm
Minik bebisimmm dun sana yazamadım netim koptu çıktım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Bana nazar mi değdi ne oldu anlamadım dün gece bulantı kusma :120::120::120: çok böyle bisey yoooookkkk rabbim bulantisi olan hamislerin yardimcisi olsun...bogazimda şişmiş burnum akiyo midem kotu yemek görmek istemiyorum bugün yerlerdeyimmmm
Allaha emanetsiniz ikinizde hiç bişey olmayacak takma kafanaaaa...
geldimmmmmmmbalimmmmm
valla iyiydim canim bi anda ne oldu bilmiyorum yaa acaba usuttumde o yüzden mi oldu diyorum :44: sen nasılsın kuzucukummm
geldimmmmmmmbalimmmmm
canim 3aylik donemi bitirmeye az kaldı nerden cıktı bu bulantiii
canım günaydın...bn onun formülünü buldum sırtını sıcak tut dün ben yatarken eşimle aramıza sıcak su torbası koydum bugün ne bulantı ne de başka bişi maşallah çok iyim denemeni tavsiye ederim...bel göbek ve rahim üzerine değdirme amam mı tatlım...Minik bebisimmm dun sana yazamadım netim koptu çıktım geçmiş olsun canım dikkat et kendine
aynen kuzum ya çok şükür iyim...kızlara tavsiye ediyorum zate sıcak tutmakmış kendini...oh maşallah canımdemekki bundan sonra sıcak tutacakmışsın kendini.... ben de iyiyim kuzum çok şükür
Gunaydinnn canlar .Herkes iyimii gardaslarimmm
Gunaydinnn canlar .Herkes iyimii gardaslarimmm
İnsallah kizlar yarin musmutlu olurum da yazarim size:13:
yarin musmusluu olcan bebisin sana ekrandan el sallicakgeldimmmmmmmbalimmmmm
Dun sabah bnde cikardim yine hicran ama sonra esime dedim ogle arasi gel yemek hazrlayamicam acim dedim. Yani yemek zorundayiz canim yoksa bulantin gecmez mideni bos birakma. Mutfaga kos peynir ekmek bile alsan bastirir mideni
canim 3aylik donemi bitirmeye az kaldı nerden cıktı bu bulantiiineyse katlanicaz artikinn sen nasilsin bugun batmiss ins gercekten batar gider adi batasica sana büyük bi sürpriz gelebilir
canim 3aylik donemi bitirmeye az kaldı nerden cıktı bu bulantiiineyse katlanicaz artikinn sen nasilsin bugun batmiss ins gercekten batar gider adi batasica sana büyük bi sürpriz gelebilir
kızlar foto ekledim bakın bakalım nasıl olmuş....
bu gece denicem canim zaten kat kat giyiniyorum gündüz coraplar patikler falan teşekkür edrim bebigimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?