ssenin avatarını sevsinler...kız ne tatlı bi avatar...s.a bacılarrrrmsa84 gözün aydınn bacımm degerlerin cok güzel çıkm ışş MAŞALLAH ALLAH nazardan korusun saglıklıca kucagına almayı nasip eder inşş RABBİMMM :118::118::118::118::118::119::119::119:
kızlar dünde topic bir sessizmiş bugünde hayırdır kuzucuklarım nazar mı değdi size
ssenin avatarını sevsinler...kız ne tatlı bi avatar...
canım valla bi ben bi sen galiba...bende 1 saate kadar çıkarım iş çok...ee anlat bakem nasılsın...
Kizlaaaaarrrr ignemi wurdum hadi bismillah dedim insallah bebisim geliyo teyzeler geliyoooooooo :-D:-D
Kizlar merhaba
Ben hic giremedim bugun dun gece 3ten beri alttan ustten gidiyo
Kramplar agrilar derken ancak dirildim. Sanirim yedigim bir sey dokundu. Tam yum yum sonrasi diye korktum ilac da almadim.
Neyse simdi daha iyiyim, gecmisi okuyamadim. Umarim herkes iyidir.
Nasil ozledimmm sizi yaa... insallah herkes cok iyidir.. cok yorgunummm.. hastane hastane geziyorummm.. herkes hasta !!!
Yan topikte 3 hamis haberi aldimm masallah.. bende istiyorummm !!
Ne hastasi bebeim ya hayirdir oyle bende napayim aksama mac war cat ignemi wuruldum bgun 3gun boyunca dur durak yok mik mik dedi dr ama hic istek yok :-( kuduramadim sabahtan beri kizlar kegel egzersiz falan dedi beceremedim onuda zormus :-D:-D
o
Zaman ben yumurtlamıyorum kızlar ya. Sat yirmialtıkasım çunku. Otuzbir aralık bat ım
Günaydın can anneler ve can anne olmaya aday güzel insanlar
günaydın canım... hayırlı cumalar...
Hayırlı cumalar olsun inşallah...
günaydın tatlışlar...
günaydın tatlı mı tatlı, şeker mi şeker anne adaylarımmmmm, hepinizi kucaklıyorum kocaman öpüyorummmmmm...hayırlı cumalar bu arada. bu mübarek günün hürmetine kimin gönlünde ne dilek ne niyet varsa Rabbim onun gerçekleştiğini görmeyi nasip etsin...
aynı be zeycanım adetim işte bugün 4. günü oldu sanırım çok uzun sürmeyecek 5-6 gibi bitecek iyice az gelmeye başladı çünkü... inşallah doğum günü hediyem gelecek...
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah Dilekcimmm... bebişin sana gelir inşallah bu ay ama bir ihtimal gelmezse de üzülmece yok oldu mu
geçmiş olsun operacım. buaralar bir iyi olamadın be kuzum. dişti hastalıktı derken. Rabbim şifa versin sana
japon bebiş nasıl oldu iyileşti mi:26::26::26:
ayrıcaaaa ben de! ben de! ben de istiyorummmmmmmmmmmmmmm
ya bebeğim o kadar kolay bişeyki aslında. ama sen tam olarak anlayamadığın için zor geliyor sanırım. alttaki kasını kasıyorsun 10a kadar sayıyorsun sonra serbest bırakıp tekrar 10a kadar sayıyorsun. bunu da 5-6 kez üst üste yapıyorsun ya da daha fazla istek gelene kadar
canım bilmiyorum ki hiçama testlerde yumurtlamamışsın henüz. doğru yapıyorsun dimi? en az 3 saat sıvı almadan ve idrara çıkmadan yapıyorsun... yoksa koyu çıkmaz testin. olmadı yumurta takibi yaptır kuzum ya üzme kendini
günaydın güzelllerrr
hepinize hayırlı bereketli cumalar olsun. nasılsınız canlarım? Zeycanım nasıl oldu mide bulantın??? Serapcım dünkü sözünü unutma bekliyorum haaa
günaydın bebeğim nasılsın sana da hayırlı bereketli cumalar
günayyyydınnn aminn bebişim hepimizin inşallahsen nasıl oldun bakim???
hakkından hayırlısı olur tatlım inş minişin seninle olur...rabbim kötü şeyler yaşatmasın kimseye...
günayyyydınnn aminn bebişim hepimizin inşallahsen nasıl oldun bakim???
hayırdır ne oldu ki minikbebişime????
çok şükür iyiyim cnm, dün gece biraz sıkıntılı geçti ağrı yüzünden ama geçti şimdi. sen nasılsın?
seni çok merak ettim ama yazmadım uyuyorsundur belki diye nasıl oldu karnışınnn.. kuzucuğum nasıll
bebeğin neden negatif belki karnında küçük bir noktacık variyiyim psipsikom benimmmsenin de adetin normal düzenine girmiş hayırlı olsun canımın içi... ben de iyiyim çok şükür kırmızılarımı bekliyorum gelsin de gitsin biran önce
karnı ağrıyorsu canımhayırdır ne oldu ki minikbebişime????
evet bende serap merak ediyorumkarnı ağrıyormuş canım onu merak ettim. senin göbüşünün resmi nirde ha nirde
bebeğin neden negatif belki karnında küçük bir noktacık var
karnı ağrıyorsu canım
evet bende serap merak ediyorum
hayırdır ne oldu ki minikbebişime????
geçmiş olsun canım benim. sen pozitifliğinle yollarsın evelallah bütün ağrıları sıkıntılarıben de iyiyim kuzum ne olsun bugünümüze de şükür
anım çok iyim bugün ben üşüttüğümden öle oluyomuşum anladım...dü sıcacık yatım bugün zımba gibiyim tatlım sen nasılsın.._??hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah Dilekcimmm... bebişin sana gelir inşallah bu ay ama bir ihtimal gelmezse de üzülmece yok oldu mu
geçmiş olsun operacım. buaralar bir iyi olamadın be kuzum. dişti hastalıktı derken. Rabbim şifa versin sana
japon bebiş nasıl oldu iyileşti mi:26::26::26:
ayrıcaaaa ben de! ben de! ben de istiyorummmmmmmmmmmmmmm
ya bebeğim o kadar kolay bişeyki aslında. ama sen tam olarak anlayamadığın için zor geliyor sanırım. alttaki kasını kasıyorsun 10a kadar sayıyorsun sonra serbest bırakıp tekrar 10a kadar sayıyorsun. bunu da 5-6 kez üst üste yapıyorsun ya da daha fazla istek gelene kadar
canım bilmiyorum ki hiçama testlerde yumurtlamamışsın henüz. doğru yapıyorsun dimi? en az 3 saat sıvı almadan ve idrara çıkmadan yapıyorsun... yoksa koyu çıkmaz testin. olmadı yumurta takibi yaptır kuzum ya üzme kendini
günaydın güzelllerrr
hepinize hayırlı bereketli cumalar olsun. nasılsınız canlarım? Zeycanım nasıl oldu mide bulantın??? Serapcım dünkü sözünü unutma bekliyorum haaa
tatlışım günaydın....sana da hayırlı cumlar olsun...inş herkesin duaları kabul olur canım...günaydın tatlı mı tatlı, şeker mi şeker anne adaylarımmmmm, hepinizi kucaklıyorum kocaman öpüyorummmmmm...hayırlı cumalar bu arada. bu mübarek günün hürmetine kimin gönlünde ne dilek ne niyet varsa Rabbim onun gerçekleştiğini görmeyi nasip etsin...
şimdi iyiyim cnm geçti çok şükür. bulantılarım geçmişti ya dün onlar da tekrar başladı. dün akşam biraz zor geçti ama toparlandım. sen napıyosun kuzucum? mensin ne durumda? oluyosun di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?