Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ssenin avatarını sevsinler...kız ne tatlı bi avatar...
kızlar dünde topic bir sessizmiş bugünde hayırdır kuzucuklarım nazar mı değdi size

canım valla bi ben bi sen galiba...bende 1 saate kadar çıkarım iş çok...ee anlat bakem nasılsın...

ssenin avatarını sevsinler...kız ne tatlı bi avatar...

canım valla bi ben bi sen galiba...bende 1 saate kadar çıkarım iş çok...ee anlat bakem nasılsın...

aynı be zeycanım adetim işte bugün 4. günü oldu sanırım çok uzun sürmeyecek 5-6 gibi bitecek iyice az gelmeye başladı çünkü... inşallah doğum günü hediyem gelecek...

günaydın tatlı mı tatlı, şeker mi şeker anne adaylarımmmmm, hepinizi kucaklıyorum kocaman öpüyorummmmmm...hayırlı cumalar bu arada. bu mübarek günün hürmetine kimin gönlünde ne dilek ne niyet varsa Rabbim onun gerçekleştiğini görmeyi nasip etsin...

Kizlaaaaarrrr ignemi wurdum hadi bismillah dedim insallah bebisim geliyo teyzeler geliyoooooooo :-D:-D

hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah Dilekcimmm... bebişin sana gelir inşallah bu ay ama bir ihtimal gelmezse de üzülmece yok oldu mu

geçmiş olsun operacım. buaralar bir iyi olamadın be kuzum. dişti hastalıktı derken. Rabbim şifa versin sana
Nasil ozledimmm sizi yaa... insallah herkes cok iyidir.. cok yorgunummm.. hastane hastane geziyorummm.. herkes hasta !!!

Yan topikte 3 hamis haberi aldimm masallah.. bende istiyorummm !!

japon bebiş nasıl oldu iyileşti mi:26::26::26:

ayrıcaaaa ben de! ben de! ben de istiyorummmmmmmmmmmmmmm

Ne hastasi bebeim ya hayirdir oyle bende napayim aksama mac war cat ignemi wuruldum bgun 3gun boyunca dur durak yok mik mik dedi dr ama hic istek yok :-( kuduramadim sabahtan beri kizlar kegel egzersiz falan dedi beceremedim onuda zormus :-D:-D

ya bebeğim o kadar kolay bişeyki aslında. ama sen tam olarak anlayamadığın için zor geliyor sanırım. alttaki kasını kasıyorsun 10a kadar sayıyorsun sonra serbest bırakıp tekrar 10a kadar sayıyorsun. bunu da 5-6 kez üst üste yapıyorsun ya da daha fazla istek gelene kadar

o

Zaman ben yumurtlamıyorum kızlar ya. Sat yirmialtıkasım çunku. Otuzbir aralık bat ım

canım bilmiyorum ki hiç ama testlerde yumurtlamamışsın henüz. doğru yapıyorsun dimi? en az 3 saat sıvı almadan ve idrara çıkmadan yapıyorsun... yoksa koyu çıkmaz testin. olmadı yumurta takibi yaptır kuzum ya üzme kendini

Günaydın can anneler ve can anne olmaya aday güzel insanlar

günaydın canım... hayırlı cumalar...

Hayırlı cumalar olsun inşallah...

günaydın tatlışlar...

günaydın güzelllerrr
hepinize hayırlı bereketli cumalar olsun. nasılsınız canlarım? Zeycanım nasıl oldu mide bulantın??? Serapcım dünkü sözünü unutma bekliyorum haaa

günayyyydınnn aminn bebişim hepimizin inşallah sen nasıl oldun bakim???

günaydın bebeğim nasılsın sana da hayırlı bereketli cumalar

seni çok merak ettim ama yazmadım uyuyorsundur belki diye nasıl oldu karnışınnn.. kuzucuğum nasıll

şimdi iyiyim cnm geçti çok şükür. bulantılarım geçmişti ya dün onlar da tekrar başladı. dün akşam biraz zor geçti ama toparlandım. sen napıyosun kuzucum? mensin ne durumda? oluyosun di mi?

iyiyim psipsikom benimmm senin de adetin normal düzenine girmiş hayırlı olsun canımın içi... ben de iyiyim çok şükür kırmızılarımı bekliyorum gelsin de gitsin biran önce
bebeğin neden negatif belki karnında küçük bir noktacık var

hayırdır ne oldu ki minikbebişime????
karnı ağrıyorsu canım

karnı ağrıyormuş canım onu merak ettim. senin göbüşünün resmi nirde ha nirde
evet bende serap merak ediyorum

hayırdır ne oldu ki minikbebişime????

cnm son 3 gündür aşırı karın ağrısı çektim. agrı eşiğim yüksektir benim öyle kolay kolay ağrım var demem ama bu kötüydü, sordum, normal dediler. ama geçti bugün çok şükür.

geçmiş olsun canım benim. sen pozitifliğinle yollarsın evelallah bütün ağrıları sıkıntıları ben de iyiyim kuzum ne olsun bugünümüze de şükür

yolladım bile kuşum :) biliyosun bana her gün bayram :)))))))))

anım çok iyim bugün ben üşüttüğümden öle oluyomuşum anladım...dü sıcacık yatım bugün zımba gibiyim tatlım sen nasılsın.._??
tatlışım günaydın....sana da hayırlı cumlar olsun...inş herkesin duaları kabul olur canım...

şimdi iyiyim cnm geçti çok şükür. bulantılarım geçmişti ya dün onlar da tekrar başladı. dün akşam biraz zor geçti ama toparlandım. sen napıyosun kuzucum? mensin ne durumda? oluyosun di mi?

ilk iki gün çok yoğun pıhtılı geldi ama şimdi normale döndü zaten bugün 4. gün artık... herhalde 1-2 güne biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…