Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kizlaar bende topigimiz icin bi yasin okudumm. Allah tum dualarimizi hayirlisiyla kabul etsinn

zeycanımın işi varsa duayı paylaşayım kızlar bende okudum bişeyler Allah kabul etsin hepimizin en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatları olsun inşallah hamile olan can anneler de sağlıklı doğum geçirsinler inşallah...

iyiyim kukuşummmmmm

canım inşallah yaa dua ediyorum senin için inşallah güzel haberler verrrr

bende öyle olsun istiyorum amaaaaaaaaaaaaaaa

Annem Bir yere gittu yanlz kaldm hemen size bakmaya geldim yoksa kzyor ne var su telefonda ne bakp duruyosun fln kuşummm birde bebis olsa cok daha iyi olcam

genç yaşta torun sahibi olacaklar ne güzel amin canm hepimize inşallah... inşallah Rabbim ablama da nasip eder canım şöyle hiç beklemediği bir anda bir mucize verse hayırlısıyla....

testi doğru yapmışsın kuzum. sen bu ayki adetini bekle bir dediğin gibi ama mikmikten de geri kalma belli olmaz yani öteki aya Allah kerim
kızlar benimde 15 ocak beraber beklicez bebişleri

efeettt yupppiii :124::124::124::124::124:

dun benim herifte askim sen cok nazlisin ya dio

Telde konusun geceleri enisteyle çok romantik oluyo

gunaydınnnn gunaydınnnnnnnnnnnnn wooohhhooo nabersınız kıslarrrr muge anlıya daldım yne kahvltı etmedım smdı edeyım barıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…