evet canim mutfağa girmek istemiyorum
inss bebeğim ins nazlan.. Ya aslinda ben suram agriyo buram agriyo dedim diye öyle dio canim sunu istiyo diyip surundurmedim hic
15 yıldır evliler. 6 kez aşılama 2 kez de tüp bebek yaptılar
Bendeeer senii cooook ozledimmmmm bebegmmm bende annemdeyimm oturuyoruz hasret gideriyoruz kusum sen naptın şalı bitirdin mi
evet canim mutfağa girmek istemiyorum
Bir de canım Zeycanın söylediği bir dua var.Az önce yine yazdım ."Sümmün bükmün ümyün fehüm la yerciun"
bunu kocana bol bol okumanın faydası olacaktır inşallah.
yanında olmak gerekmiyor dimi tamam okuyayım inşallah faydası olur saoll canım
aman kv deme bana elammmmm...... Bebegim dun aksam basladi yemegim var canim allahtan ama ben yemek görmek istemiyorum
Ben hepsini yapmak istiyorum askosum insallah yasarmm
Yaa gecen de soylemistim sen anlatinca hep bi abla geliyo aklima 15 yil sonra simdi hamilee. Ustelik hic umit yok dediler son kez tup deniceklerdi denediler bu asamada surekli bseyler okudu abla ozel olarak ve bu kez tuttu.
Rabbim ablana da tum isteyenlere de boyle bi mucize nasib eder insallahhh
Gunaydınn hayırlı cumalar kuzucuklarr zeycan resimlerini gobusunu gordummm coook dadlu serap abla seninkidr cok guzelll buyumus masallahhhh allah bizede gostersinn
aman kv deme bana elammmmm...... Bebegim dun aksam basladi yemegim var canim allahtan ama ben yemek görmek istemiyorum
günaydın kuzucum hoşgeldin iyi ki geldin hadi yap kahvaltını afiyet ola..gunaydınnnn gunaydınnnnnnnnnnnnn wooohhhooonabersınız kıslarrrr muge anlıya daldım yne kahvltı etmedım smdı edeyım barıııı
hiç kullanmadım canımmmmmmmmmmmmmkızlar bu ovü testine ne zaman yapmaya başalayayım
cabuk gel bekliyoruz
canım adet dongun kaç gün 9,10. Günler başlamak ideal
Elaam sen nerelerdesin yahu nezmaandir gorunmuyorsun nasılsıngunaydınnnn gunaydınnnnnnnnnnnnn wooohhhooonabersınız kıslarrrr muge anlıya daldım yne kahvltı etmedım smdı edeyım barıııı
kızlar bu ovü testine ne zaman yapmaya başalayayım
slm ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz hayırlı cumalar herkezeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?