Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

15 yıldır evliler. 6 kez aşılama 2 kez de tüp bebek yaptılar

Yaa gecen de soylemistim sen anlatinca hep bi abla geliyo aklima 15 yil sonra simdi hamilee. Ustelik hic umit yok dediler son kez tup deniceklerdi denediler bu asamada surekli bseyler okudu abla ozel olarak ve bu kez tuttu.

Rabbim ablana da tum isteyenlere de boyle bi mucize nasib eder insallahhh

Bendeeer senii cooook ozledimmmmm bebegmmm bende annemdeyimm oturuyoruz hasret gideriyoruz kusum sen naptın şalı bitirdin mi

az kaldı bebegm ya btmk uzere.ohhhh bde cay ıcyonuzdr kesn annecıgne bnden selm syle cnm ellernden optum

ben bı kahvltı edem de gelem kıscelerrr bekleyın bnı

Ben hepsini yapmak istiyorum askosum insallah yasarmm

ben de ben de

ablamın devletten 1 hakkı daha var ama onu yaptıracak mı yaptırmayacak mı bilmiyorum hiç... ahh keşke Rabbim ablama da bir mucize verse öyle

aman kv deme bana elammmmm...... Bebegim dun aksam basladi yemegim var canim allahtan ama ben yemek görmek istemiyorum

buzamnlarda gececek bebegm olsun bn kahvltı edp gelıyorum ocak bosuna yanıyo cay coktan kaynadı gtmeyn byere haaaaaaaaaa

slm ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzz hayırlı cumalar herkezeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…