lili kuşşşşşşşşşşşşşşşşş naberGunaydınn hayırlı cumalar kuzucuklarr zeycan resimlerini gobusunu gordummm coook dadlu serap abla seninkidr cok guzelll buyumus masallahhhh allah bizede gostersinn
hayırlı haberlerle gellllben gidiom kan vermeye, yum tarihim 11 aralık..
dua edin bana..
İyiyimmmnnm kuşummmmmmmmm senden nabrrrr nasılsınnnnlili kuşşşşşşşşşşşşşşşşş naber
Keske biraz daha bekleseydin hayrlı souclarla insallahben gidiom kan vermeye, yum tarihim 11 aralık..
dua edin bana..
benim de 14üüüüüüüüüüüüüüüüüü
inşallah güzel haberler al
sen bilirsin işini şimdi yemek yaparken mikmik aklına gelir sonra da üstümüze atarsın KANDIRILDIMdiyeeee
batımız aynıııııııııııııııı
ben annemi hep bu şarkı ile severim ona gittiğimde merdivenleri bu şarkı eşliğinde çıkarım bir bakarım zili çalmadan kapıda beni beklerrr canım anneeeeeeeeeeeeeem
benimki de 25 aralık olacak topik annem :)
Gunaydınn hayırlı cumalar kuzucuklarr zeycan resimlerini gobusunu gordummm coook dadlu serap abla seninkidr cok guzelll buyumus masallahhhh allah bizede gostersinn
ben gidiom kan vermeye, yum tarihim 11 aralık..
dua edin bana..
Gunaydınn hayırlı cumalar kuzucuklarr zeycan resimlerini gobusunu gordummm coook dadlu serap abla seninkidr cok guzelll buyumus masallahhhh allah bizede gostersinn
Hayirlı cumlarrr ezanlar basladi burdaaa naasılsınn seevdicegimmmLilimm hosgeldin.hayirli cumalarr
Wuuw bende kan ver yazicaktimm yukardaki alintina.
Haydi bekliyos cnm.insallah guzel haberlerle gelirsin
Kızzzzz sen benden sexiii sinnn yaaaaa bende cooook tsk ederim insallah hamileligin sen gibi az kiloyla gecertatlım çok teşekkür ederim...o senin güzelliğin...sexi lilimmmm...
lilimmmmm
allah kabul etsin bebeğimKizlaar bende topigimiz icin bi yasin okudumm. Allah tum dualarimizi hayirlisiyla kabul etsinn
Ohoo duz duvara tirmandircan kocisini yanibenim enerjim tavan kızz eşime de yediricem evlimutlumun karışımlarını biri demişti o mu tam hatırlamıyorum ballı cevizler falan fındıklar dönüşüm muhteşem olacak
Kizlaar bende topigimiz icin bi yasin okudumm. Allah tum dualarimizi hayirlisiyla kabul etsinn
Kan vermek icin bekliyorum biri varmis icerde, bir saatte cikarmis sonuc.
Sadece siz biliyorsunuZ ilk kez kan testiyle baktiriyorum cok heyecanliyim..
ayy bende çok heyecanlandım inss bize halay cektirirsinKan vermek icin bekliyorum biri varmis icerde, bir saatte cikarmis sonuc.
iyiyim kukuşummmmmmİyiyimmmnnm kuşummmmmmmmm senden nabrrrr nasılsınnnn
Keske biraz daha bekleseydin hayrlı souclarla insallah
Kan vermek icin bekliyorum biri varmis icerde, bir saatte cikarmis sonuc.
bende öyle olsun istiyorum amaaaaaaaaaaaaaaaOhoo duz duvara tirmandircan kocisini yani)
Hicranım ve evlimutlum ins tum dualarimiz kabul olur yüreğinize sağlık
lilimmmmmözledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?