Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Arkadaşlar umidimizi hic kaybetmeyelim bi arkadaşım vardi 4 yıldır bebisi olmuyodu normal olarak suanda 5 haftalık hamis Allahim sağlıkla aldirsin kucağına inanılmaz mutlu oldum zamano varmis dedi kendimi parçaladim dedi ama Allahim nasio etti sonunda bizimde olacak ve Allah bizede nasip edecek

Evet canım Rabbim zamanını en iyi bilen arkadaşında ne kadar mutludur simdi Allah kucaklarına aldırsın
İnsallah en kısa surede sende bize yazacaksın hamileyimmmmmmmmmmmmmm diye

Kizlar esim geldi yemegimizi yedik bu ayda tutmassa birakalim tedawiyi 1yili gecti artik cok yiprattik kendimizi her defasibda cok uzuluyosun bu dusuk seni daha cok uzdu braz ara werwlim belki olur kendiliginden diyo bende bilemedim napsam tedawiyide brakmak istemiyorum insallah bu ay bebeim gelir banada babamiza surpriz yapar

ne karar verirseniz verin Rabbim hakkınızda hayırlı etsin ve bebişin senle olsun İnsallah

Kızlar adetm pazar günüydü. Bugün kahverengı akıntm geldı. Idrar testı yaptım sonuc negatıf. Sızce hamılelık ıhtımalım varmı hala?

Kizlarrr mskyajimi yaptim kipkirmizi vi ruj surdum siyah formami giyeyim diyorum kocis disari cikti braz arkadaslariyla 11gbi gelirim dedi otrma odasinda gyinyim bekleyim onu :-D:-D

caniım senin test sonuçların ne oldu birkaç gündür giremiyorum, karın ağrın geçtimi, herhangi kasık, bel karın ağrısı olursa doktorunu ara muayeneye gitmesen bile, en azından için rahat eder...

cnm geçti karın ağrım, rahim genişlediği için olabiliyormuş. test sonuçlarımı aldım cnm. Allaha şükürler olsun iyi çıktılar. cinsiyetini öğrenemedim o ayrı :)

Hala beklemedeyim hayatim o kadar giyindim ilk defa gydim bunu wuhuuuu cok hos oldu :-D:-D

süppperrrrr...

Evet canım Rabbim zamanını en iyi bilen arkadaşında ne kadar mutludur simdi Allah kucaklarına aldırsın
İnsallah en kısa surede sende bize yazacaksın hamileyimmmmmmmmmmmmmm diye
Ins canım ins ben o tedavi sürecini yasamak istemiyorum ins kendiliğinden hemencik olur bebisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…