aminnnnnn insss canimm
Arkadaşlar umidimizi hic kaybetmeyelim bi arkadaşım vardi 4 yıldır bebisi olmuyodu normal olarak suanda 5 haftalık hamis Allahim sağlıkla aldirsin kucağına inanılmaz mutlu oldum zamano varmis dedi kendimi parçaladim dedi ama Allahim nasio etti sonunda bizimde olacak ve Allah bizede nasip edecek
Kizlar esim geldi yemegimizi yedik bu ayda tutmassa birakalim tedawiyi 1yili gecti artik cok yiprattik kendimizi her defasibda cok uzuluyosun bu dusuk seni daha cok uzdu braz ara werwlim belki olur kendiliginden diyo bende bilemedim napsam tedawiyide brakmak istemiyorum insallah bu ay bebeim gelir banada babamiza surpriz yapar
ne karar verirseniz verin Rabbim hakkınızda hayırlı etsin ve bebişin senle olsun İnsallah
Ben cok umitliyim bu aydan hayatim bakalim insallah
avatar süper yalnız yaa :) kızzzzzz sen de çok uzatma küslüğü, kocan şimdi lazım sana, bebek olsun o zaman ceza verirsin 3-4 ay :)))
hee bende beyendim avatarımıııyazımıda okudunmu balımmm nasll evrene haykırıyomm kııııı EVRENNNN duysesimiiiiiiiiiiiiiiiii bebiş istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm akşam bakalım ii olursak mik mik yaparım ama kırgınım kırgınlıgım kızgınlıgımö tarif edilemzz ama mecburum tek hamile kalınmıı
haaa şöyleeeeeeee evrene pozitif msj gönder bakalım. beni biliyosun hiç ümitsiz olmadım, Allaha güvendim sığındım olacak dedim Rabbim de nasip etti...yap kız mikmiki ihmal etme, bebek olana kadar idare et kocişi, bebek bi gelsin fitil fitil burnundan getir sonra :)
biz dava arkadaşıyız çocuklar içerde ne olacak bu topiğin hali yaaa.. arada bir görüş günü ohh mis.. içerdekiler ne yemek istiyorsa onu yiyoruz. ne isterlerse onu yapıyoruz... üstüne üstlük bi de şişiyoruz....
ayyy sorma yaaaaa, ekşi isticek ekşi, tatlı isticek tatlııı ama olsun yaaa yeter ki sağlıklı olsun da minik kuşum ne isterse yaparım
Kiz napsinlar artik kac sene olmus.sogan sokmadigina sukur
Bu yolda hersey mubahh
Normal ekledihin gibi canim.
Ben telde pc formatinda kullaniyorum
di mi ama cnm, bebek için her şey mübahhh :) ama yatmadı sarımsak kafama yaaa
kızlar 8 inde kürtaj oldum daha evime yeni gelecek... bişey olmamış gibi davranacak tabi ki ben biliyorum konu açılmazsa ben konuyu açarsam kötü olur... kendimi tutamayabilirim onun kızgınlığı şu: neden ona haber vermedik kürtaj günü neden hastanede bizimle değildi... birde kürtajın ertesi günü eşim beni alıp dışarı gezmeye götürdü hatırlamayın gelmeyin bu konu için dedik ve bize gelmedi ondan sonraki günlerde gelebilirdi ama o tam tersine bana laf sokup canımı acıttı...
kuşum üzülme ya stres yapma, bu akşam idare etmeye çalış...bişi derse de duymazdan gel. sorsan o da kendine göre haklı...of offff valla bu kv'ler boguyo beni...
Arkadaşlar umidimizi hic kaybetmeyelim bi arkadaşım vardi 4 yıldır bebisi olmuyodu normal olarak suanda 5 haftalık hamis Allahim sağlıkla aldirsin kucağına inanılmaz mutlu oldum zamano varmis dedi kendimi parçaladim dedi ama Allahim nasio etti sonunda bizimde olacak ve Allah bizede nasip edecek
aynen öyle cnm her şeyin bi zamanı var, ötesi bahane işte...inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder Rabbim...
Kizlarrr mskyajimi yaptim kipkirmizi vi ruj surdum siyah formami giyeyim diyorum kocis disari cikti braz arkadaslariyla 11gbi gelirim dedi otrma odasinda gyinyim bekleyim onu :-D:-D
caniım senin test sonuçların ne oldu birkaç gündür giremiyorum, karın ağrın geçtimi, herhangi kasık, bel karın ağrısı olursa doktorunu ara muayeneye gitmesen bile, en azından için rahat eder...wowwwwww bekle cnm bekle :)
wowwwwww bekle cnm bekle :)
caniım senin test sonuçların ne oldu birkaç gündür giremiyorum, karın ağrın geçtimi, herhangi kasık, bel karın ağrısı olursa doktorunu ara muayeneye gitmesen bile, en azından için rahat eder...
Hala beklemedeyim hayatim o kadar giyindim ilk defa gydim bunu wuhuuuu cok hos oldu :-D:-D
Ins canım ins ben o tedavi sürecini yasamak istemiyorumEvet canım Rabbim zamanını en iyi bilen arkadaşında ne kadar mutludur simdi Allah kucaklarına aldırsın
İnsallah en kısa surede sende bize yazacaksın hamileyimmmmmmmmmmmmmm diye
Amin canım ins tüm hamisler sağlıkla alir kucağına ve hamis olmayablarda bebis sahibi olurhaaa şöyleeeeeeee evrene pozitif msj gönder bakalım. beni biliyosun hiç ümitsiz olmadım, Allaha güvendim sığındım olacak dedim Rabbim de nasip etti...yap kız mikmiki ihmal etme, bebek olana kadar idare et kocişi, bebek bi gelsin fitil fitil burnundan getir sonra :)
ayyy sorma yaaaaa, ekşi isticek ekşi, tatlı isticek tatlııı ama olsun yaaa yeter ki sağlıklı olsun da minik kuşum ne isterse yaparım
di mi ama cnm, bebek için her şey mübahhh :) ama yatmadı sarımsak kafama yaaa
kuşum üzülme ya stres yapma, bu akşam idare etmeye çalış...bişi derse de duymazdan gel. sorsan o da kendine göre haklı...of offff valla bu kv'ler boguyo beni...
aynen öyle cnm her şeyin bi zamanı var, ötesi bahane işte...inşallah sağlıkla kucağına da almayı nasip eder Rabbim...
Kizlarrr mskyajimi yaptim kipkirmizi vi ruj surdum siyah formami giyeyim diyorum kocis disari cikti braz arkadaslariyla 11gbi gelirim dedi otrma odasinda gyinyim bekleyim onu :-D:-D
Wuuuuu süper siyah herzamn farklı ben bugun sahalardan mahrum kalıyorum :))
Ins canım ins ben o tedavi sürecini yasamak istemiyorumins kendiliğinden hemencik olur bebisim
Amin canım ins tüm hamisler sağlıkla alir kucağına ve hamis olmayablarda bebis sahibi olur
Wuuuuu süper siyah herzamn farklı ben bugun sahalardan mahrum kalıyorum :))
Gelmedi bu okuz hala sinirlendim cikartacam ustumu simsi kizdim o kadar suslendim oyle bekliyorum sen neden mahrumsun bebisim olmaz oyle :-D
hepinize çok teşekkür ederim canlarım bugün cuma Allah hamile olanlar için bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende dahil hamiş olmayı isteyenlerede bebiş versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?