Ins canım ins ben o tedavi sürecini yasamak istemiyorumins kendiliğinden hemencik olur bebisim
Gelmedi bu okuz hala sinirlendim cikartacam ustumu simsi kizdim o kadar suslendim oyle bekliyorum sen neden mahrumsun bebisim olmaz oyle :-D
Son iki gündür sahalardayim artkk yarın bizim mac bugün enerji depolamamiz lazim sanada bol sans ins gol olur
teşekkür ederim canım tamam güzelce ikna edicem
canım doktor çağırsa da gitmem mi diyo ? bana doktor 3 ay tedavi uygulayacağız olmazsa eşine bakıcaz dedi benim ki olmaz gitmem demedi bizim bide düşük var biliyosunsakince anlat ikna olur herhalde sıkılıp üzülme canım
Kimse var mii
inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini kucağına
Amin canim sagol Allah isteyenn herkse nasib etsinn
Günaydın canlarim hersey hepimiz icin en güzeli olsun iiki varsinjz
günaydın cnmmmmm...musmutlu bi h.sonu geçiririz hepimiz inşallahhhhh...bugün pek bi sessiz burası
Günaydın canlarim hersey hepimiz icin en güzeli olsun iiki varsinjz
günaydın cnmmmmm...musmutlu bi h.sonu geçiririz hepimiz inşallahhhhh...bugün pek bi sessiz burası
Ins canım evet yaa herkes daha uyuyo sanırım
Hg canımm sende evet yaa kimse yok henuz anca toparlancaklargünaydın kızlar
henüz kimse gelmemiş yanapiyonuzz
ben iyice hacıyatmaz oldum yaaa...günde en fazla 4-5 saat uyuyabiliyorum. bi de hamileler çok uyur derler...
bende öğrenemedim perşembe günü kontrolüm vardı.ikili test için kan verdim birde kan uyuşmazlığı için test istedi. sen haftaya gitsen öğrenirsin cinsiyetini bende bir ay sonrayı bekliycem cinsiyet içincnm geçti karın ağrım, rahim genişlediği için olabiliyormuş. test sonuçlarımı aldım cnm. Allaha şükürler olsun iyi çıktılar. cinsiyetini öğrenemedim o ayrı :)
süppperrrrr...
bende öğrenemedim perşembe günü kontrolüm vardı.ikili test için kan verdim birde kan uyuşmazlığı için test istedi. sen haftaya gitsen öğrenirsin cinsiyetini bende bir ay sonrayı bekliycem cinsiyet için
cnm geçti karın ağrım, rahim genişlediği için olabiliyormuş. test sonuçlarımı aldım cnm. Allaha şükürler olsun iyi çıktılar. cinsiyetini öğrenemedim o ayrı :)
süppperrrrr...
benim ilk hamileliğimde test yapılmadı, doğumdan sonra iğne vuruldu, bundada doğumdan sonra iğne vurulmam gerekiyor doktorumda söyledi ama bu testi anlamadım ne için yapılıyor...günaydın cnm. ayy merak ediyorum çok. ikili testi 12+5 te yaptırdım. bi daha ocak 4'te gitcem ama beklemeyebilirim o kadar uzun bakarsın yılbaşından önce giderim dayanamayıp :) bizde de var kan uyuşmazlığı riski. doktorum 28. haftada test yapacak sanırım.
çiçeğim sabah sabah ne güzel dualar etmişsin ağzına yüreğine sağlık, eşin le arandaki problemleri kaçırmışı ama anladığım kadarıyla bebek orun oluyor...düzelmesine de sevindim ne güzel ailen arkanda durmuş buda senin için büyük şans, ne aileler var gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkacaksın diyolar cahil cahil...inşallahhhhhhhhh sende en kısa sürede hamile kalırsın bebikimms.a kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbacılarım gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşşşş hamile olan anneler bi avazda bebişlerini saglıklıca kucagını alırrrrr inşşşşşşşşş (AMİN) bebek için cırpınan bacılarımda tez zamanda göbüşleri dolarr inşşşşşşşşşş (AMİN) günlerdir benim derdimi dinleyip yardımda bulundunuz. Beni yanlız bırakmadınz ALLAH ta sizi yanlız bırakmasın inşşşşş hiç yanlızlık cekmedim aranızda ne kadar dört duvar arasında olsamda sizler bacılarım vardı dertleşe bildigim içimi döke bildigim ALLAH razı olsun hepinizdennnn ben bu gün cokk mutluyum dün kardesimler geldi .anem tel actı .esimle konuştu acık ca istemiyosan kızımı gönder çok üzüyosun kızım sana verdik esir vermedik vlan konuştu annem sonrada herkz gidince aldı beni karsına konuştu .ayrılmana müsade etmem seni cokkk seviyom canımdan bile gecerim senden gecmem seni ellere vermem sen benimsin dedi .simdi bana bize 3 ay ver dedi. egerki 3 ay icerinse bebegimiz olmazsa sana erk sözü asılma yada tüp bebek hangisi olursa yanında seninleyim dedi . çokk mutluyumm çokk bacılarımm inşş sizlerde ailenzle sevdiklerinzle mutlu olursnz inşşşşşşşşşşşşş k.bakmayın uzun oldu birazzz sizleri seviyorumm CANSINIZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ALLAHIM inş ellerinizi boş cevirmesinnnn
s.a kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbacılarım gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşşşş hamile olan anneler bi avazda bebişlerini saglıklıca kucagını alırrrrr inşşşşşşşşş (AMİN) bebek için cırpınan bacılarımda tez zamanda göbüşleri dolarr inşşşşşşşşşş (AMİN) günlerdir benim derdimi dinleyip yardımda bulundunuz. Beni yanlız bırakmadınz ALLAH ta sizi yanlız bırakmasın inşşşşş hiç yanlızlık cekmedim aranızda ne kadar dört duvar arasında olsamda sizler bacılarım vardı dertleşe bildigim içimi döke bildigim ALLAH razı olsun hepinizdennnn ben bu gün cokk mutluyum dün kardesimler geldi .anem tel actı .esimle konuştu acık ca istemiyosan kızımı gönder çok üzüyosun kızım sana verdik esir vermedik vlan konuştu annem sonrada herkz gidince aldı beni karsına konuştu .ayrılmana müsade etmem seni cokkk seviyom canımdan bile gecerim senden gecmem seni ellere vermem sen benimsin dedi .simdi bana bize 3 ay ver dedi. egerki 3 ay icerinse bebegimiz olmazsa sana erk sözü asılma yada tüp bebek hangisi olursa yanında seninleyim dedi . çokk mutluyumm çokk bacılarımm inşş sizlerde ailenzle sevdiklerinzle mutlu olursnz inşşşşşşşşşşşşş k.bakmayın uzun oldu birazzz sizleri seviyorumm CANSINIZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN ALLAHIM inş ellerinizi boş cevirmesinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?