Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm geçti karın ağrım, rahim genişlediği için olabiliyormuş. test sonuçlarımı aldım cnm. Allaha şükürler olsun iyi çıktılar. cinsiyetini öğrenemedim o ayrı :)

süppperrrrr...
bende öğrenemedim perşembe günü kontrolüm vardı.ikili test için kan verdim birde kan uyuşmazlığı için test istedi. sen haftaya gitsen öğrenirsin cinsiyetini bende bir ay sonrayı bekliycem cinsiyet için

günaydın cnm. ayy merak ediyorum çok. ikili testi 12+5 te yaptırdım. bi daha ocak 4'te gitcem ama beklemeyebilirim o kadar uzun bakarsın yılbaşından önce giderim dayanamayıp :) bizde de var kan uyuşmazlığı riski. doktorum 28. haftada test yapacak sanırım.

s.a kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bacılarım gününüz aydın dularınız kabul olur inşşşşşşşşşşşş hamile olan anneler bi avazda bebişlerini saglıklıca kucagını alırrrrr inşşşşşşşşş (AMİN) bebek için cırpınan bacılarımda tez zamanda göbüşleri dolarr inşşşşşşşşşş (AMİN) günlerdir benim derdimi dinleyip yardımda bulundunuz. Beni yanlız bırakmadınz ALLAH ta sizi yanlız bırakmasın inşşşşş hiç yanlızlık cekmedim aranızda ne kadar dört duvar arasında olsamda sizler bacılarım vardı dertleşe bildigim içimi döke bildigim ALLAH razı olsun hepinizdennnn ben bu gün cokk mutluyum dün kardesimler geldi .anem tel actı .esimle konuştu acık ca istemiyosan kızımı gönder çok üzüyosun kızım sana verdik esir vermedik vlan konuştu annem sonrada herkz gidince aldı beni karsına konuştu .ayrılmana müsade etmem seni cokkk seviyom canımdan bile gecerim senden gecmem seni ellere vermem sen benimsin dedi .simdi bana bize 3 ay ver dedi. egerki 3 ay icerinse bebegimiz olmazsa sana erk sözü asılma yada tüp bebek hangisi olursa yanında seninleyim dedi . çokk mutluyumm çokk bacılarımm inşş sizlerde ailenzle sevdiklerinzle mutlu olursnz inşşşşşşşşşşşşş k.bakmayın uzun oldu birazzz sizleri seviyorumm CANSINIZ CANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNALLAHIM inş ellerinizi boş cevirmesinnnn

cnm geçti karın ağrım, rahim genişlediği için olabiliyormuş. test sonuçlarımı aldım cnm. Allaha şükürler olsun iyi çıktılar. cinsiyetini öğrenemedim o ayrı :)

süppperrrrr...

benim ilk hamileliğimde test yapılmadı, doğumdan sonra iğne vuruldu, bundada doğumdan sonra iğne vurulmam gerekiyor doktorumda söyledi ama bu testi anlamadım ne için yapılıyor...

Kızlar günaydıııııınnnnn

dediğiniz çıktı dünki yaptığım test silik çıktı

demekki yumurtladım dimi :26:

ama ilk günü değerlendirdik ilk koyu gördüğümde değerlendirdik. ertesi gününki koyuluğunda çalışamadık ayyy tutar ama dimi tutcağı varsa tutar dimii :44::44:

çiçeğim sabah sabah ne güzel dualar etmişsin ağzına yüreğine sağlık, eşin le arandaki problemleri kaçırmışı ama anladığım kadarıyla bebek orun oluyor...düzelmesine de sevindim ne güzel ailen arkanda durmuş buda senin için büyük şans, ne aileler var gelinlikle girdiğin evden kefenle çıkacaksın diyolar cahil cahil...inşallahhhhhhhhh sende en kısa sürede hamile kalırsın bebikimmahandaböyle olursun inşalllahhhhh

çok sevindim cnm senin adına hadi bakalım gözünaydın. ailenin arkanda olduğunu bilmek ne güzel bir şey benim dert yanabileceğim bi ailem bile yok yanımda. babam vefat etti,annemde istanbulda evli.bir başıma gerektiği zaman herşeyle savaşıyorum....allah bundan GERİ KOYMASIN.

İNŞALLAH 3 AY İÇİNDE TUTARDA AŞILAMANA GEREK KALMAZ ARKADAŞIM.BOL GIDA TÜKET BU ÜÇ AYDA EŞİNEDE YEDİR TABİİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…