Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

koyu olduğu günleri kaçırmamışsın, inşallahhhhhh tutar canım hep beraber dua edelim tutsun, sonrada annesine simsıkı tutunsun sıpa

ayyy çok sevindim. Allah bi daha ağzınızın tadını bozmasın. ama ben sana demiştim pişman olur yaptığından biraz geçince...inşallah 3 ay içinde bebiş gelir de gerek kalmaz ama gelmezse de bak ne güzel tedaviye olumlu yaklaşmış eşin. gerçekten sevindim yaaa, çok üzülüyorum ben evlerde huzursuzluk olunca...biz de geçen hafta tartışmıştık. kv yüzünden biliyosun. neyse ki hallettik sorunumuzu.

benim ilk hamileliğimde test yapılmadı, doğumdan sonra iğne vuruldu, bundada doğumdan sonra iğne vurulmam gerekiyor doktorumda söyledi ama bu testi anlamadım ne için yapılıyor...

cnm şimdi yapıyolar testi tedbir amaçlı sanırım.

gözün aydın canım. inşallah o 3 ay içinde bebişin gelir sanaaa .16:

günaydın Esram. evet yumurtan çatlamış. dün çalışabildin mi peki?

günaydın bebişimmmm

bekliyorum dört gözle

sorunsuz geçmiştir umarım. ayy zaten sinir ediyo beni bu kv'ler bi de böyle şeyler yapıyolar yaaa o zaman bi temiz yol saçlarını :) benimki de bu hafta gelir kesin. ama sabredecem sinirlenmicem. her gün çıkıp gezecem, alışveriş yapacam 1 hafta da geçer herhalde böylece...

Beni anıyorsunuz burda bitiyorum :))) akşam hiç konuşmadım konu da açılmadı... Bende açmadın ikimizde gergindik anlayacağınız neysem bize geldik çay koydum hemen bir kahve içip gideriz dedi bende çay koydum birazdan olur dedim neyse çayları döktüm ikram yaptım falan 10.30 da beni eve götür dedi eşime eşimde onu eve götürdü konuştuk eve gelince sen haklısın ama o benim annem o sana bişey demeden ben bişey diyemem sende sık dişini ayda toplasan 3 saat bir arada değilizdir ama ben senin haklı olduğunu neye kırıldığını biliyorum sende düşünme artık falan dedi içim rahat kızlar eşim anlamış beni....

Dilketinim minikbebişimmmmm öpüyorum sizleri iyiyim canlarım

Azap çiçeğim çok sevindim ben senin adına..
Kızlar adetim bitti gibi bişey ateş ölçecektim ama içimden hiç bişey gelmiyor umutsuzluk değil sakın yanlış anlamayın sanki olacağı varsa olsun modundayım neden böyle oldum hevesim yok anlamadım ben

valla en iyisi bebişim. evde de olsan yine bildiğini okuyor sonuçta. enazından gözün görmez...

Bencede canım salonunuda kapat oranın peteklerini de kapat sen yatakodanda kendi kendine takıl oda oturma odasında takılsın çık gez alışveriş yap annenlere git dışardaydım dersin... Boşver yani salla gitsin bebeğin ve sen daha önemlisin sağlığınız daha önemli mucccckkkksss

aminnnnn inş bacım esim aşılamaya karsıydı istemiyodu ama artık kabul etti çok şükürr 3 normal sartlarada olmazsa söz gideriz aşlıma yada tüp bebege dedi şükürr bacımmailemin büyük destegi oldu ALLAH kimseyi sahipsiz bırakmasınnn aminnnn

evet çınlattık kulaklarını canım akşamının sorunsuz geçmesine çok sevindim. ve de en önemlisi eşinin yanında olmasına sana hak vermesine. dediği gibi o annesi ondan vazgeçemez ama senden de fazla beklentisi yok şükür ki.. idare edilebilir yani. isteksizliğin acaba dünden mi kaynaklı canım. kastın kendini çok belki ondandır. ben de bu aralar karışığım gerçi birkaç güne geçer belkim ha

ALLAH razı olsun bacımmm BABANIN mekanı cennet olur inş o yattıkca sana uzun ömr versin RABBİM bacım buda benim 2. evliligim anen gibi zor bi durum ama ben oglumu babasına bırakmadım yanımda bizimle ALLAHIM kolylık versin sana bacım olsun esin yanındaysa şükürler olsun o var ALLAH basından eksik etmesin bacımminşş duların için saol bacımm inşş tutrda gercekten aşıya gerk kalmaz RABBİM çokk büyük çokkkk

Bilmiyorum ki bu konunun üstüne gitmicem dün ile ilgisi yoktur sanırım ama bilmiyorum ya bir isteksizlik demeyelimde kadercilik yapıştı üstüme hadi hayırlısı bu ay da böyle olsun...

ay aman iyi yaa sevindim, sorun çıkarmamış ya kv. iyi insansın demek ki seni anıyoruz burda oluyosun anında :)

valla en iyisi bebişim. evde de olsan yine bildiğini okuyor sonuçta. enazından gözün görmez...

aynen cnm aynennnnn, gözüm görmesin de...

sinirim bozulmaz bu şekilde...çıkar gezerim kafa dağıtırım. Allah biliyo kalbimi hiç istemiyorum gelmesini, o gelince tartışıyoruz eşimle, huzurum bozuluyor. ama eşimin hatrına da bişi demiyim diyorum. offfffff Allahım offfffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…