Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iki gündür hastayım canım dün acillik oldum serum falan taktılar eve geldim gece yine kötü oldum falan falan

cnm benim geçmiş olsun hep o kv nin yani kaynanatörün yüzünden çok sık götürüyor bu senin koçiş oraya kısçem tam zamnı konuş bu böyle olmaz çok sık gidiyoruz ne hale geldim bak bi bebeğimize bişey olursa ben san gösteririm deeeee

ozamn sende bebişini göbüşüne alınca cekilrsin köşene bacımm

sanmam canımm, yasal iznim ne kadarsa okadar.. sonra buradayım gene.. onca yıl dirsek çürüttüm.. kariyerim olsun, işim olsun die.. bırakamam gibi. bebişime annem bakar.. ama hani bekara karı boşamak kolay derler bendekide o hesap şimdilik olunca fikrim değişirmi bilmiorum :26: kimi arkadaşlarımın değiştmişti çünküm. şimdik ewinin kadını, cocuklarının anası olarak yaşıolar. kariyer gitti.

bacımmmm senin ve esinin fikrine saygı duymk lazım tabiki bu sizn hayatınızz bebişinin kokusunu içine cekincee kiii ( İNŞ)
ozamn görcem seni
haaa bu arada sanada küstüm hıhh

CNM KOCAM GELDİ YEMEK YİYEMDE GELEM KUSURA BAKMA OLUR MU ŞİMDİ SÖYLENMEYE BAŞLAR BYYYYYY[/QUOTE]

tm bacım afiyet olsunnn grş yine inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…