Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrr totemlerim nasılll hee avatar ok avatar yazısı ok hamilelk takvimi ok ne kaldı ki başkaa :44::44::44:

canlar ben gidiorum artık mesaim bitti sizleri çoookkk seviorum..

İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

mrb canim oyy masallahh rabbim korusun

hgg topk anasıııııııııııııı MAŞALLAHH degerlerin çok güzell gözn aydınn cok sevndimm

canlarıııııım teşekkür ederim elhamdülillah,yani 3 ocak a kadar doktora gitmeyeceğim,ooohh yaa

yaaaaa kızlaaar çoook uykum geliyo ben ne yapacağım yaaa,kocaaa bulaşık beni bekliyo ama ben uyumak istiyoruuuuuuu böyle uyanmak istiyorum

kızlar bişey sormak istiyorum. adetim 3 gün geçti fakat kanda negatif çıktı gebeliğim. ve 3. günün akşamındayım hala adet olmadım.
diyorlar ki geç döllenme olabilir. ama anlam veremiyorum hala neden gelmedi. böyle bişey başına gelipda sonradan kanda pozitif çıkan arkadaşlarımız var mı aramızda?

sana özendim bende yaptım bacım hadi hayırlısı inşallah bu takvim hayırlısıyla gerçek olur

bna kimse dikat edip hayırlı olsun dilemedi ben de demiştim bacılarım görür senirler diye neyse saglık olsunn ben sana deyim bari inş geri cıkartmazsın bacımm

hamişsin yaa ondannn olsun bebeginin cilvesi bunlarr annesi
tek kalan şeyy bebik
inşşş RABBİM duysunn inşşşş
canlar ben gidiorum artık mesaim bitti sizleri çoookkk seviorum..

İşte gidiyorum
Birşey demeden
Arkamı dönmeden
Şikayet etmeden
Hiçbirşey almadan
Birşey vermeden
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum

selametle bacımmmmm grş yine gell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…