amin canım...mide bulantımız dışında iyiz çok şükür..şaka gibi ama yoğurda aş eriyorum...
sorma ya şaka gibigörür akşam eşim gününü!!!
canım ben c.tesi 13:00e kadar açlışıyorum taksime gelmem 2,5-3ü bulur :26:
offf ne bileyim yalnız girmek istemiyordur belki ondandır. düşünsene yılbaşına beraber girersek bütün 1 yıl beraber olucaz belki de onun için gelmek istiyorduray sinirim bozuldu
gelirse eğer ben giderim zaten!! alt katta da eltim oturuyor biliyorum o zaman diyecekki ben onlara ineyim. ben suçlu olucam o zamanama banane onlar da müsait değiliz demeyi bilsinler yani
ıyııyyzz bisss sen nasılsınnnnn bakalımmmm...
ne güzel hep böyle şeylere aşer emi
amin canım...mide bulantımız dışında iyiz çok şükür..şaka gibi ama yoğurda aş eriyorum...
ay teşekkürler canım benim de içime kız doğuyo ama şu sıra çok hissedemiyorum...dün rüyamda da kız gördüm ama hayırlısı tabiki...
bacımmmmmmmmmm cinsiyetne mi baktrdınn oglnmıymışş
rüyanda gördüysen tamamdır.. bende oglusumu rüyamda gormustum drumda anneler hisseder yanılmaz demıstı... benm mesela hıc kusmam bulantım olmadı kızlarda oluomuş sanırsam.. senın kzın olcakk inşallahhh içime dogduuu...
eveeeeeeeeeettt yakışıklı bi oğlum olcaaaakkkkkk
ilk bebiş mi lorena darısı başımıza canım yaaaaa seni hatırlıyorum ben hatta olmayacak falan diye hiç söylenmişmiydin sanki öyle bişeyler hatırlıyorum maşallah paşaya da
oyyyyyyyyyyyyy amanınnnnnnn amanınn MAŞALLAHhadi gözün aydın RABBİM kucagına almayı nasip eder inşşş
Wuhhuuuuuuuu 4 saattir deliksiz uyuyorum
hay allah nerdesin ki sen sana yakın biyerde mi buluşsak gerçi hemen gitmeyiz yani konuşacak çok şey var yani yetişirsin sen bize ama bilemedim şimdi
darısı sana canım sende durumlar ne_??
gece uyumadim canim o yüzden... Daha iyim ana tam iyilesemedim
aman iyi oll annesiiigece uyumadim canim o yüzden... Daha iyim ana tam iyilesemedim
amiin canımmm.... inşşş...
çorba yaptım icince kendime geliyim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?