Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hay allah nerdesin ki sen sana yakın biyerde mi buluşsak gerçi hemen gitmeyiz yani konuşacak çok şey var yani yetişirsin sen bize ama bilemedim şimdi

ay teşekkürler canım benim de içime kız doğuyo ama şu sıra çok hissedemiyorum...dün rüyamda da kız gördüm ama hayırlısı tabiki...

rüyanda gördüysen tamamdır.. bende oglusumu rüyamda gormustum drumda anneler hisseder yanılmaz demıstı... benm mesela hıc kusmam bulantım olmadı kızlarda oluomuş sanırsam.. senın kzın olcakk inşallahhh içime dogduuu...

canım ya sabahları aşırı oluyo öğürtü dışında bişi yok çıksa rahatlıycam...hep kız görüyorum bakalım hayırlısı...bi de geceleri deli gibi yoğurt yiyom başka da bişi istemiyo canım...kızartılmış ete ve iri taneli ete tahammülüm yok canım...

ilk bebiş mi lorena darısı başımıza canım yaaaaa seni hatırlıyorum ben hatta olmayacak falan diye hiç söylenmişmiydin sanki öyle bişeyler hatırlıyorum maşallah paşaya da

amiinn canımmm... tpiğin başlarında olmadı die ole bısey demıstımmm baya zaman gecmısss...

hay allah nerdesin ki sen sana yakın biyerde mi buluşsak gerçi hemen gitmeyiz yani konuşacak çok şey var yani yetişirsin sen bize ama bilemedim şimdi

yok canım olur mu öyle şey.. siz de erkenden dağılmazsınız herhal gerçi neden c.tesi seçtiniz pazar daha iyi olmaz mıydı??

darısı sana canım sende durumlar ne_??

bende aynı canım. tedavisiz gelmeyecek bizim velet. baharda tedaviye başlamayı düşünüyorum canım Allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…