canım senin göbekten iğne vurulman lazım doktorun söylemedimi..
vuruluyorum canım ılk ogrendıgım gıbı hemen randevu aldım doktora basladım igneleree ınsallah rabbım kucagımıza almayı nasıp eder canım
evet canım iki numara, kızlar siz yazın benim bebik içerde göbek kordonunu çekip duruyor nutella istiyor, geç cevap verebilirim
oyy oyy rabbim sen ne buyuksunn
canım senin göbekten iğne vurulman lazım doktorun söylemedimi..
evet canım iki numara, kızlar siz yazın benim bebik içerde göbek kordonunu çekip duruyor nutella istiyor, geç cevap verebilirim
kendin mi yapion igneyi canim
çok önemli kızlar sizden yardım isteyecem face olan var mı varsa haticedamgacı bunu şiyet edermisiniz profil resminde camda kahve içen kız var lütfeeen şikayet ediiin nolur beni rahatsız ediyor sahte profil
kendin mi yapion igneyi canim
rabbim yardimcin olsun canim benim kk da ark var igne.kullanip bebeklerini saglikla kucaklarina aldilar hatta komsum vardı oda 9ay igne kullanmış 2yasinda oğlu vardı
:122::122::122::131::131::131::131::131::131::122::122::122::122::122::126::126::126:
rabbim yardimcin olsun canim benim kk da ark var igne.kullanip bebeklerini saglikla kucaklarina aldilar hatta komsum vardı oda 9ay igne kullanmış 2yasinda oğlu vardı
kız sen hamişsin yapma ben yaparımmmmmmmmmmmmmmmm senin yerineeeee:122::122::119::121::121::121::121::76::76:
Yemek görmek istemiyorum kahvaltılık biseyler mi yesem ki :44:
kullandım canım:44:
tmm canim sende.kib optummm
yicem canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?