hu huuu...
bir bakayım dedim neler oloooor buralara
canım yumurtladıktan ta 14 gün sonra regl olunuyor yani batın 27 aralık yani cuma günü..
ben sezeryan olacağım için kilosu ne olursa olsun sorun değil ama çokda tosuncuk olmasın canım mesala en fazla 4 kg olsunben yemeklerde kiyma sevmiyorum canim ya :44:ama eminin oda güzeldir.... Cokda tosuncuk olmasinlar 3.5 kg falan olsunlarda normal pirtlatalim
huhuuuu hg operaaammm
benimde yanımda kalacak kimse yok canım su hasta olduğunda çok çaresiz hissettim kendimi
kalp atışından sonra cinsiyetini merak edeceksin cinsiyetten sonra tekmelerini ne zaman hissedicem diyceksin ayyy tatlı heyecanlar bunlar Rabbim o heyecanları bizlere hep yaşatsın, inşallah duyarsın canım
hosgeldınnnn canımmmm
hoş geldin cnm sağol cvp verdiğin için kısçem benim lekelenme başladı bile ya şimdi wc gittim pembe lekelenme başlamış benim dr regli olursa 3 günü gel dedi ben şimdi cuma günümü gitcem dra:26::26:
huhuuuu hg operaaammm
ınşallahhhh hıcranımmmm ınsallahhhayy cok heyecanliiirabbimin izniyle duyarsın canım benim
benimde yanımda kalacak kimse yok canım su hasta olduğunda çok çaresiz hissettim kendimi
yok yok valla bu ara yormuyorum bol bol uyuyorum yatiyorum :26:
güçlü anneler olmaliyiz yawrularimiz icin
hoşbulduukkk
tam kanama başlasın ona göre 3. gününü say lekelenmeye göre bakma bence canım.
hicraaannn hoşbulduk ama yine yoruyor musun sen kendini
güçlü anneler olmaliyiz yawrularimiz icin
oyy oyy senin minis mi buuu masallah canim size net degil foto kese dimi o
oyy oyy senin minis mi buuu masallah canim size net degil foto kese dimi o
ayy cok heyecanliiirabbimin izniyle duyarsın canım benim
canım senin göbekten iğne vurulman lazım doktorun söylemedimi..aynen canımm yaaa dedıgın gıbı vallaa aminnnnn canımmm aminnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bakalım canım bı duysam bı nebzede olsa ıcım rahatlıcak canım bende kan pıhtılasması varmıs ca-nm. talıhsız olay yasamıstım o yuzden cumartesıyıı 45123457896321457885963214 gozle beklıyorum canım ınsallahh guzel haberlerlee donerımm
evet canım iki numara, kızlar siz yazın benim bebik içerde göbek kordonunu çekip duruyor nutella istiyoren önemlisi sağlıklı olsunlar da canim... Senin ikinci bebis miydi canim unuttumda
oyy oyy rabbim sen ne buyuksunn
kullandım canım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?