Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hu huuu...
bir bakayım dedim neler oloooor buralara

canım yumurtladıktan ta 14 gün sonra regl olunuyor yani batın 27 aralık yani cuma günü..

hoş geldin cnm sağol cvp verdiğin için kısçem benim lekelenme başladı bile ya şimdi wc gittim pembe lekelenme başlamış benim dr regli olursa 3 günü gel dedi ben şimdi cuma günümü gitcem dra:26::26:

kalp atışından sonra cinsiyetini merak edeceksin cinsiyetten sonra tekmelerini ne zaman hissedicem diyceksin ayyy tatlı heyecanlar bunlar Rabbim o heyecanları bizlere hep yaşatsın, inşallah duyarsın canım

aynen canımm yaaa dedıgın gıbı vallaa aminnnnn canımmm aminnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bakalım canım bı duysam bı nebzede olsa ıcım rahatlıcak canım bende kan pıhtılasması varmıs ca-nm. talıhsız olay yasamıstım o yuzden cumartesıyıı 45123457896321457885963214 gozle beklıyorum canım ınsallahh guzel haberlerlee donerımm

hosgeldınnnn canımmmm

hoşbulduukkk

tam kanama başlasın ona göre 3. gününü say lekelenmeye göre bakma bence canım.

huhuuuu hg operaaammm

hicraaannn hoşbulduk ama yine yoruyor musun sen kendini

hoşbulduukkk

tam kanama başlasın ona göre 3. gününü say lekelenmeye göre bakma bence canım.

hicraaannn hoşbulduk ama yine yoruyor musun sen kendini

cumartesi giderim o zaman cnm sağol cnm hormon testi yapacak dr onun için 3 günü gel dedi kısmet bakalım olmazsa dr ararım öyle giderim cnm teşşekkür ederimmm

canım senin göbekten iğne vurulman lazım doktorun söylemedimi..

en önemlisi sağlıklı olsunlar da canim... Senin ikinci bebis miydi canim unuttumda
evet canım iki numara, kızlar siz yazın benim bebik içerde göbek kordonunu çekip duruyor nutella istiyor, geç cevap verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…