kk yi kolacan ediom
hosgeldınnnnn canımmmmmm
nere kaybolup duruonnnnnn gızzzzz :):)
bende sıkıııldımmmm, kışbitsin yaz gelsin hemen pırtlatalım bebikleriAyy herkescikler ne kaa sikilmis
evet çok beğendim hepsini ben yedim hehehehins canim ins... Ispanaki begendin mi :26:
valla cnaım elti doğum yaptı oraya gıdıp gelıyorum işte sımdıde bıseyler yıyorumm sen nasılsın canımmtmm burdayim geldim
Eee anlat bakam nettin bugun
hoşbulduk cnm nasılsın cnm bişey sorucam şimdi 30 günde bir adet görüyorum 1 aralıkta ben regli oldum 13 aralıkta sünen bi akıntım oldu ve bitti sanırım yumoş çatladı buna göre ben ne zaman regli olcam cnm yarınmı yoksa 30 aralıkta mı?:44::44::44::26::26::26:
kıss Hicran 10. haftadasın hadi düşük tehlikesini yarı yarıya atlattın ama sen yinede dikkat et hareketlerine ağır falan kaldırma yüksek yerlere uzanmains canim ins... Ispanaki begendin mi :26:
valla cnaım elti doğum yaptı oraya gıdıp gelıyorum işte sımdıde bıseyler yıyorumm sen nasılsın canımm
ıyıyım canım saol sen nasılsın. valla canınm bu hesaplamaları ben netten yapıorumm anlamıyorumm
yasi uzun olsun canım.... Sende çok yorma kendini afiyet olsun ben bugün daha iyiyim canim toparladim biraz
ben pirinçli yapıyodum azda kıyma suyuda bulgurludan biraz fazla oda harika oluyor..yarasın bebişlerimize bize kilo aldırmasın bebiklere kilo altırsın tosuncuklar doğuralımafiyet olsun canım çok sevindim begenmene ıspanak öyle herkesin sevdiği bisey değildir birde bulgurlu oluncabende çok severim
yasi uzun olsun canım.... Sende çok yorma kendini afiyet olsun ben bugün daha iyiyim canim toparladim biraz
hoşbulduk cnm nasılsın cnm bişey sorucam şimdi 30 günde bir adet görüyorum 1 aralıkta ben regli oldum 13 aralıkta sünen bi akıntım oldu ve bitti sanırım yumoş çatladı buna göre ben ne zaman regli olcam cnm yarınmı yoksa 30 aralıkta mı?:44::44::44::26::26::26:
bazen unutuyorum kis hamis oldugumu dikkat etmeye çalışıyorum canım evde yalnizimm bazen.biseyleri yapmak zorunda kaliyorumama iyiyim şükür
hu huuu...
bir bakayım dedim neler oloooor buralara
canım yumurtladıktan ta 14 gün sonra regl olunuyor yani batın 27 aralık yani cuma günü..
kalp atışından sonra cinsiyetini merak edeceksin cinsiyetten sonra tekmelerini ne zaman hissedicem diyceksin ayyy tatlı heyecanlar bunlar Rabbim o heyecanları bizlere hep yaşatsın, inşallah duyarsın canımınsallah canımm yok canım yormamaya calısıyorum. hep iyi ol tabıı canımm benımm. ah su cumartesı gelsee bı kalp atısını duysakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?