Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hosgeldınnnnn canımmmmmm

nere kaybolup duruonnnnnn gızzzzz :):)

hoşbulduk cnm nasılsın cnm bişey sorucam şimdi 30 günde bir adet görüyorum 1 aralıkta ben regli oldum 13 aralıkta sünen bi akıntım oldu ve bitti sanırım yumoş çatladı buna göre ben ne zaman regli olcam cnm yarınmı yoksa 30 aralıkta mı?:44::44::44::26::26::26:

Son düzenleme:
tmm burdayim geldim
Eee anlat bakam nettin bugun
valla cnaım elti doğum yaptı oraya gıdıp gelıyorum işte sımdıde bıseyler yıyorumm sen nasılsın canımm

ıyıyım canım saol sen nasılsın. valla canınm bu hesaplamaları ben netten yapıorumm anlamıyorumm

sağol cnm iyiyim

afiyet olsun canım çok sevindim begenmene ıspanak öyle herkesin sevdiği bisey değildir birde bulgurlu olunca bende çok severim
ben pirinçli yapıyodum azda kıyma suyuda bulgurludan biraz fazla oda harika oluyor..yarasın bebişlerimize bize kilo aldırmasın bebiklere kilo altırsın tosuncuklar doğuralım

hu huuu...
bir bakayım dedim neler oloooor buralara

canım yumurtladıktan ta 14 gün sonra regl olunuyor yani batın 27 aralık yani cuma günü..

bazen unutuyorum kis hamis oldugumu dikkat etmeye çalışıyorum canım evde yalnizimm bazen.biseyleri yapmak zorunda kaliyorum ama iyiyim şükür

bende aynı dertten muzdarıbımm canımm yaaa bende evde yanlızım mecbur bıseyler yapıyoruzzz. annem sehır ıcınde ama hergun hergunde gelemez tabıkı rabbım bebıslerımızı korusun ınsallahh

ınsallah canımm yok canım yormamaya calısıyorum. hep iyi ol tabıı canımm benımm. ah su cumartesı gelsee bı kalp atısını duysakk
kalp atışından sonra cinsiyetini merak edeceksin cinsiyetten sonra tekmelerini ne zaman hissedicem diyceksin ayyy tatlı heyecanlar bunlar Rabbim o heyecanları bizlere hep yaşatsın, inşallah duyarsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…