Iyi uykular tatlimm
Gunaydin canimm.ben iyi degilim .cok karamsarim yine.
Dun cokk agladim.taa serviste basladim aglamaya.eve gittim.kocis gec gelcekti.
Hazir o yokken agladimsa agladimm.rahatladim.
Sen nasilsinn
Gunaydin cnm.gozukmuyorsun hic.
Blaze girmiyor bi suredir.opera da kan testi negatifti gecen hafta yaptirmisti.
Ceceyi bilmiyorum
Günaydın canım.ben iiyiym çok şükür.Siz nasılsınız bebişinle??
Iyi uykular tatlimm
Sen nasilsinn
Ceceyi bilmiyorum
Gunaydin bebisim.walla kimsede dedikodu yapcak hal kalmadi sanirsam.
Sahsen ben hic havamda degilim
Sen nasil oldunn
Iyi uykular tatlimm
Sen nasilsinn
Ceceyi bilmiyorum
iyiz balım ya..sabahları artık hiç sevmez oldum başka da sıkıntım yok...sen nasılsın neler yapıyosun...
Canım benim.Mide bulantısı zor gerçekten.insanı huzursuz ediyor. Ben iyiyim.işteyim.oruç tutuyorum bugün bir taraftan da dua ediyorum.
Gunaydin bebisim.walla kimsede dedikodu yapcak hal kalmadi sanirsam.
Sahsen ben hic havamda degilim
Sen nasil oldunn
hepimize sabırlı ve hayırlı günler diliyorum...
herkese günaydın.Nasılsınız kızlar???
günaydın cnmmmmmmm
hadi yaüzüldüm blazeye neyse bidahakine inş.. cece girerdi ama neyse bakalım.. canım bende girmeyi inan çok istiyorum özledim sohbetleri ama derse çalışmam lazım kpss var biliyosun ondan arada giriyorum..
günaydın kızlar nasılsınız???
bebeğim noldu sana yinebak çok yıpratıyorsun kendini. şurda 4 ocağa ne kaldı??? yeni bir kapı açılıyor önünde. bu psikolojiyle başlaman hiç iyi değil biliyorsun dimi
bu kızlara noluyo yaw ay sonuna doğru, sanırım batlar yüzünden bu karamsarlık. ben de seni bi güzel azarlayacaktım şimdi de karnıma kramplar girdi birden, aşk olsun kuşum yaaaaaa sendeki bu hava ne? hadi bi kendine gel bakim, sürekli strese sokuyosun kendini, yazdıklarını okuyunca ben de çok üzülüyorum. sen çalışmalarını yapacaksın, birlikte duamızı yapacaz sonra bi bakacaz nazlı sıpacık konuvermiş göbişine anlaştık mı? ben bugün senin için 100 tane Ya Allah Ya Hu çekecem, ayetel kürsi, hüvellahulezi, amenerrasülü okuyacam. belki rahatlarsın. ben zaten duygusalım siz üzgün olunca daha da çok üzülüyorum.
Ya nefescim niye böyle yapıyorsun.Çok üzüyorsun kendini.Yapma lütfen.Bol bol dua et.Ferahlarsın gerçekten.
Ben regl olunca azcık ağladım geçti.Sonra kocama sarıldım güldük beraber. :)))
Allah bize evlat verecekse verir zaten.Tedavimizi olup takdiri allah'a bırakacağız.Tevekkül, sabır mükafatını görür mutlaka.
Vermezse de Allah'ın takdiri.Belki bizim için hayırlı olan bu.
Hz. Zekeriya çok yaşlı olduğu halde evlat sahibi olmuş.Herkes şaşırmış sormuşlar: Nasıl olur bu.Karısı da kendi de çok yaşlı..Demişler ki O dua etmeyi hiç bırakmadı...
Canım benim.Mide bulantısı zor gerçekten.insanı huzursuz ediyor. Ben iyiyim.işteyim.oruç tutuyorum bugün bir taraftan da dua ediyorum.
nasılsın canım?
Allah kolaylik versin canim
Cok uzuluyorum dilketinim .yani neye uzuluyorum biliyomusun ben cok kotu bir insanmiyim, nerde hata yaptim felan diyorum.
Normade bat yaklasinca boyle olur gecerdi.simdi cok erken havaya girdim.
Bilmiyorum neden boyle oldum ben yaaa.kendime cok kiziyorum
Saol minikbwbisim .sen uzulme nolurrr ben herkesin yerine uzululuyorum yeterince.
Senin minisin var kiyamammm
Canim inan dua ediyorum .bunlari dusunuyorum daha kotu durumda olanlarda var biliyorum.
Ama iste benim yapimdanmidir nedir bu konuda cok gucsuz ciktim.
Aslinda baska konularda cok metanetliyimdir.
Sanirim tedavi surecine girmek beni korkutuyor, kacis yok biliyorum.
Cok uzuluyorum dilketinim .yani neye uzuluyorum biliyomusun ben cok kotu bir insanmiyim, nerde hata yaptim felan diyorum.
Normade bat yaklasinca boyle olur gecerdi.simdi cok erken havaya girdim.
Bilmiyorum neden boyle oldum ben yaaa.kendime cok kiziyorum
hala çok agrıyo karnım yaaa
ee teyzesi o zaman sen mutlu ol miniş de mutlu olsun:) bu topikte üzülmek yok, umutsuz vaka olmak yok anlaştık mı? Allah dualarımızı kabul edecek inşallah, miniklerimizi birlikte büyütecez.
allah kabul etsin balım bende 2013 de 16 tane tuttum 2014 de tutamıycam artık rabbim ömür verirse bebek emzikten çıksın hemen tutcam....
hala çok agrıyo karnım yaaa
ee teyzesi o zaman sen mutlu ol miniş de mutlu olsun:) bu topikte üzülmek yok, umutsuz vaka olmak yok anlaştık mı? Allah dualarımızı kabul edecek inşallah, miniklerimizi birlikte büyütecez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?