Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarımmm merhabaaaaa

dün morelim çok bozuldı sizlerle paylaşmak istedim. Ben hamile filan değilim
dün burda gezinirken hamilelikte ov. testlerinin çift çizgi çıktığını öğrendim. ve normal gebelik testlerinden önce belli oluyomuş ov. testi ile gebelik olup olmadığı. neyse benimde adetime 5 gün var tabi, kalktım gittim ewde ov. testi yaptım ve tek çizgi şaapp diye yüzüme çarptı. sen kim heycanlanmak kim deme neden panik yapıosun ki sanki hamilemiş gibi sonuç itibari ile böle oldum
anlıcağınız batımda paşalar gibi adetimin gelmesini bekliycem. çünkü hamile olsaidim çizft çizgiyi görürdüm

buayda olmadııı işte gene olmadıııı karın ağrılarıma gelince ya psikolojik yada adet belirtisi

bebeğim neden kendini üzmek için elinden gelen herşeyi yapıyorsunki??? bebek belki var belki yok. çünkü 5 gün öncesine kadar idrarda çıkmayabiliyor. testin içinde bile gününüz geçtikten sonra test yapın diyor. henüz kendini üzmek için erken yani batını bekle sen ama böyle üzülerek değil tevekkülle

Saol cnm moral oldunuz bana sizden ala psikologmu olur canlarimm
Ya bizdw oyle soyluyoruz esimle sakalasiyoruz gelmezse kendi kaybeder nerden bulcak bizim gibi anne babayi felan diuoruz

Canim senin kv niye yilbasinda size geliyo yaaa

Saol cnm moral oldunuz bana sizden ala psikologmu olur canlarimm
Ya bizdw oyle soyluyoruz esimle sakalasiyoruz gelmezse kendi kaybeder nerden bulcak bizim gibi anne babayi felan diuoruz

Canim senin kv niye yilbasinda size geliyo yaaa

valla bilmiyorumki canım onu anlamakta zorluk çekiyorum ben genelde ama gelmeyecek inşallah. eşim dolaylı yoldan engelleyecek. engelleyemezse de ben de anama giderim herkes anasıyla kutlar yılbaşını

valla bilmiyorumki canım onu anlamakta zorluk çekiyorum ben genelde ama gelmeyecek inşallah. eşim dolaylı yoldan engelleyecek. engelleyemezse de ben de anama giderim herkes anasıyla kutlar yılbaşını

ben kocacım ve diğer evli arkadaşlarla beraber yemek yiyip pc de maç keyfi yapcaz oyun oynuycaz....güzel geçicekk ben eminin...darısı size canım...bu arada nasılsın balım....

tatlım ben gebelik testi yapmadım ama.. biliorum gebelik testi için adetin geçmesi gerektiğini. ben ovulasyon testi yaptım. eğer hamilesen çift çizgi çıkıomuş ovulasyonlarda. e bende tek çıktığına göre

Uzulme cnm yaa belli olmaz.hem hicran o tezi curutmustu.gebelik testi pozitif ovl.testi negatif cikti demisti.
Yapiyosan gebelik testi yap ama daha erken

Arkadaslarla toplancaz felan de biseyler bul cnm yaa

Kv. Ile hic cekilmezz.yani yilbasina belki baska turlu gireceksiniz kv. Varken bisi de yapilmazkii

Test negatif cikti( after 10 diye bi test. Umarim yanlistir ama hic umudum kalmadi butun enerjim gitti umutlar bitti. Cok daraldim yaa

ben kocacım ve diğer evli arkadaşlarla beraber yemek yiyip pc de maç keyfi yapcaz oyun oynuycaz....güzel geçicekk ben eminin...darısı size canım...bu arada nasılsın balım....

tabu da oynayın acayip eğlenceli oluyor amin canım. biz eşimle başbaşa bir kutlama düşünüyoruz tabi dış mihraplar engellemezse iyiyim kuzum ben de... reglim bitmek üzere gelsin mikmik gitsin mikmikler artıkın

canım biliyorum ovu yaptığını. gebelik testinde bile çıkmazken ovuda nasıl çıksınki erken gebelik testi değilki bu ayrıca senin batına daha var çıkmaz tabi. bak şimdi geldi aklıma senin batın 3 ocak kuzummmm... boşuna sinir harbi yaşatıyorsun kendine. ovuda silik gördüğün günün üzerine 14 gün sayıyorsun batın o zaman anladın mı????

kötü düşünmemek gerek güzelim.. iyi düşünelim iyi şeyler olsun.. hayırlısı ile bugünlerde geçecek.. sen ılık suyunu içmeye ve diğerlerini de yaptıktan sonra inşallah geçip bitecek..

inşallah cnm, bi de bulantılar eklendi. sen nasılsın?

offfffff ya onu hiç sorma ne işi varsa bizde, 1.5 aydır gelemedi ya damlar kesin haftaya. eşime de söyledim maksimum 7-10 gün kalabilir fazlasına tahammülüm yok. zaten hastayım çekemem yani. seninkinin gelme işi nerden çıktı?

Ben Aglamiyorum henüz ama doktorsuz olmayacağını kabul ettim ve seni cok ii anlıyorum zor gercekten yaşadıklarımz ama yicek ekmekgi nezamansa ozaman gelecek bugun 3aylik evli arkadaşımın hamisligini öğrendim Allahim saglikla alsin kucahina
Hg kardesim Günaydın
Cankm üzülme bizim bebisim izin vakti zamani henüz gelmemistir Allahim almayacagi evlat versin ins hayırlı ve sağlıklı
Kizlar merhaba, adetim bugunle birlikte 2 gun gecikmis oluyor gelmezse eger oglen gibi test yapicam cok heyecanliyim gece hep uandim garip bi haldeydim. Eger hamileysem tum belirti ve degisiklikleri sizinle paylasicam ne olur dua edin
Ins hamissindir canim haber vermyei unutma

Daha bekle hemen ümitsizliğe kapılma nasipse olur canim :)

Bu arada benjm yan yana oturdugum arkadasim var eskiden aramizdan su sizmazdi hatta ayni donemlerde bebek çalışmalarına başladık tabi o suanda 8aylik hamile bu ay sonu ayrilcak ve saatlerce gobusunu izliyo seviyo konusuyo yanimda inanılmaz güzel bi duygudur eminim Allahim bizlerede nasip etsin daha cok bekletmesin inş kiskanmiyorum kesinlikle sadece ozeniyorum bebisin adi zeynep olacak yada berra bakin ayni anda çalıştık o dogum yapacak nerdeyse ve ben yerimde sayıyorum ve artık doktorsuz olmayacağına inandım ayak dikme ovu testi vb bütün teknikler boş olacagi varsa ayakta bile oluyo

valla bulucaz bişeyler artık canım. boşuna sinirlerimi bozuyor işte benim akıllı kocam. o zaman bişey diyemedi şimdi düşün dur artık. kvde de yatağında mışıl mışıl uyusun valla he ya kv varken ne yapabilirim ki? hep beraber oturuo dizi neyim izleriz artıkın sabah da kalk kahvaltı hazırla keyif yapacağıma amaaann Allah korusun valla. düşüncesi bile feciiiiiii

Test negatif cikti( after 10 diye bi test. Umarim yanlistir ama hic umudum kalmadi butun enerjim gitti umutlar bitti. Cok daraldim yaa

canım o testi bilmiyorum hiç... reglinin geciktiği oldu mu hiç? yumyum zamanını biliyor musun kesin?

Canim dilketinimmmmm

Gunaydin cnm.sen ovl.testi yapmamismisdin nasil oldu
yaptım nefesalım ama hiç çift çizgi göremedim ki ben
adetlerim kürtajdan önce 30 günde birdi. Kürtajdan sonra 33-34-35, kafasına göre takılmaya başlamıştı. Ben de nasılsa geç adet oluyorum diye ovu testine biraz geç başladım sanırım, bilemiyorum. Ama hiç koyu çift çizgi görmedim ben, hep silikti. Arada biraz koyuldu biraz açıldı fln..

Dilketinim, daha önceki adetlerime göre BAT'ım 1 Ocaktı, ama ben dün regl oldum. Zaten Ovu testinde hiç çift çizgi görmedim gibi bişey. Demek ki teste geç başlamışım. Ya da LH yeterince yükselmiyor, bilmiyorum Ama moralim bozuldu .

ay söylemeyi unuttum kırmızılarımla geldim
Ben de kırmızılarımla geldim

Geçen gün bebek mevlüdünde sanki çocuğum olmuyormuş gibi konuşmaların ardından bir de bebeği benim kucağıma verdiler ki, o an ağlamamak için kendimi çok sıktım, ama eve gelince kocama sarılıp ağladım...

canım daha erken moralini bozmak için ama...

ben de küs olmasam atlardı kv de... o yüzden kocişkoyla olcam çok şükür...mimiki bırakmaca yok yılbaşı bile değerlendir kuzum...

Kizlaarrr ya bisey soracam size ama esimle ilgili braz ozel ama ne yapmam gerektgini bilmiyorum :-\

7-10 gün bile çok bence yılbaşından sonra gelir inşallah sizinkisi ona da bişey kalmadı biliyorsun.. valla canım benimkinin durup durup böyle ilginç şeyler bulabilme gibi bir yeteneği var başka gün mü yok yaniiii.. normalde yılbaşı falan ona göre değil yani anlamadımki ben de

hoşbuldum canımıniçiii demek adını zeynep koyacak benim kızım için düşündüğüm isim benimkinin doktorsuz olabileceğine inanmıyorum canım ben de... vardır bunda da hayır napak

canım sen doktorunla bir konuş olmadı yumurta takibine falan başla. bu ay adet olursan başlayabileceğini söylemiştin... bayağı zaman geçti kürtajdan da yani... sıkma canını kuzum en iyi cevabı doktor verir

Canım üzüldüm ama sağlık olsun umarim önümüzdeki aya hamis olursun
Kizlaarrr ya bisey soracam size ama esimle ilgili braz ozel ama ne yapmam gerektgini bilmiyorum :-\

Sorabilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…