- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
inşallah hamilesindirKizlar merhaba, adetim bugunle birlikte 2 gun gecikmis oluyor gelmezse eger oglen gibi test yapicam cok heyecanliyim gece hep uandim garip bi haldeydim. Eger hamileysem tum belirti ve degisiklikleri sizinle paylasicam ne olur dua edin
Sen şimdi bebişini güzelce besle canım.sonra tutarsın.Benim amcamın gelini ikiz hamileydi oruç tutmuş Ramazanda.Düşmüştü bebekler
Beslenmenize dikkat edin canım.
canlarımmm merhabaaaaa
dün morelim çok bozuldı sizlerle paylaşmak istedim. Ben hamile filan değilim
dün burda gezinirken hamilelikte ov. testlerinin çift çizgi çıktığını öğrendim. ve normal gebelik testlerinden önce belli oluyomuş ov. testi ile gebelik olup olmadığı. neyse benimde adetime 5 gün var tabi, kalktım gittim ewde ov. testi yaptım ve tek çizgi şaapp diye yüzüme çarptı. sen kim heycanlanmak kim demeneden panik yapıosun ki sanki hamilemiş gibi sonuç itibari ile böle oldum
anlıcağınız batımda paşalar gibi adetimin gelmesini bekliycem. çünkü hamile olsaidim çizft çizgiyi görürdüm
buayda olmadııı işte gene olmadııııkarın ağrılarıma gelince ya psikolojik yada adet belirtisi
Tatlım psikolojini düzeltmenin yollarını ara.Akapunktur yaptırablirsin.Bir psikoyla görüşebilirsin.Kendini bırakma lütfen.
Sen hiç üzülme bebişin düşünsün senin gibi güzel anneyi bulmuş naz yapıyor :)))
hadi bakalım hayırlısı ile inşallah hamilesindir canım. haberlerini bekliyoruz
iyi yapmışsın canım. kv gene mi geliyorbu stres bile hasta eder adamı valla benimki de yılbaşında bize gelecekmiş bütün bir sene beraber oluruz artık
Saol cnm moral oldunuz bana sizden ala psikologmu olur canlarimm
Ya bizdw oyle soyluyoruz esimle sakalasiyoruz gelmezse kendi kaybeder nerden bulcak bizim gibi anne babayi felan diuoruz
Canim senin kv niye yilbasinda size geliyo yaaa
valla bilmiyorumki canım onu anlamakta zorluk çekiyorum ben geneldeama gelmeyecek inşallah. eşim dolaylı yoldan engelleyecek. engelleyemezse de ben de anama giderim herkes anasıyla kutlar yılbaşını
bebeğim neden kendini üzmek için elinden gelen herşeyi yapıyorsunki??? bebek belki var belki yok. çünkü 5 gün öncesine kadar idrarda çıkmayabiliyor. testin içinde bile gününüz geçtikten sonra test yapın diyor. henüz kendini üzmek için erken yani batını bekle sen ama böyle üzülerek değil tevekkülle
canlarımmm merhabaaaaa
dün burda gezinirken hamilelikte ov. testlerinin çift çizgi çıktığını öğrendim. ve normal gebelik testlerinden önce belli oluyomuş ov. testi ile gebelik olup olmadığı. neyse benimde adetime 5 gün var tabi, kalktım gittim ewde ov. testi yaptım ve tek çizgi şaapp diye yüzüme çarptı. sen kim heycanlanmak kim demeneden panik yapıosun ki sanki hamilemiş gibi sonuç itibari ile böle oldum
anlıcağınız batımda paşalar gibi adetimin gelmesini bekliycem. çünkü hamile olsaidim çizft çizgiyi görürdüm
buayda olmadııı işte gene olmadııııkarın ağrılarıma gelince ya psikolojik yada adet belirtisi
valla bilmiyorumki canım onu anlamakta zorluk çekiyorum ben geneldeama gelmeyecek inşallah. eşim dolaylı yoldan engelleyecek. engelleyemezse de ben de anama giderim herkes anasıyla kutlar yılbaşını
ben kocacım ve diğer evli arkadaşlarla beraber yemek yiyip pc de maç keyfi yapcaz oyun oynuycaz....güzel geçicekk ben eminin...darısı size canım...bu arada nasılsın balım....
tatlım ben gebelik testi yapmadım ama.. biliorum gebelik testi için adetin geçmesi gerektiğini. ben ovulasyon testi yaptım. eğer hamilesen çift çizgi çıkıomuş ovulasyonlarda. e bende tek çıktığına göre
kötü düşünmemek gerek güzelim.. iyi düşünelim iyi şeyler olsun.. hayırlısı ile bugünlerde geçecek.. sen ılık suyunu içmeye ve diğerlerini de yaptıktan sonra inşallah geçip bitecek..
hadi bakalım hayırlısı ile inşallah hamilesindir canım. haberlerini bekliyoruz
iyi yapmışsın canım. kv gene mi geliyorbu stres bile hasta eder adamı valla benimki de yılbaşında bize gelecekmiş bütün bir sene beraber oluruz artık
Ben Aglamiyorum henüz ama doktorsuz olmayacağını kabul ettim ve seni cok ii anlıyorum zor gercekten yaşadıklarımz ama yicek ekmekgi nezamansa ozaman gelecek bugun 3aylik evli arkadaşımın hamisligini öğrendim Allahim saglikla alsin kucahinaIyi uykular tatlimm
Gunaydin canimm.ben iyi degilim .cok karamsarim yine.
Dun cokk agladim.taa serviste basladim aglamaya.eve gittim.kocis gec gelcekti.
Hazir o yokken agladimsa agladimm.rahatladim.
Sen nasilsinn
Gunaydin cnm.gozukmuyorsun hic.
Blaze girmiyor bi suredir.opera da kan testi negatifti gecen hafta yaptirmisti.
Ceceyi bilmiyorum
Hg kardesim Günaydıngünaydın kızlar nasılsınız???
bebeğim noldu sana yinebak çok yıpratıyorsun kendini. şurda 4 ocağa ne kaldı??? yeni bir kapı açılıyor önünde. bu psikolojiyle başlaman hiç iyi değil biliyorsun dimi
Cankm üzülme bizim bebisim izin vakti zamani henüz gelmemistir Allahim almayacagi evlat versin ins hayırlı ve sağlıklıslm kızlar günaydınnnnnnnvalla benim havam bu ay çok iyiydi de dün akşam söndürdüler malesef fısssssssssssss diye hamile haberi aldım da ilk aydan kalınca millet biraz umutsuzluk oluyo bi de yanımda konuşulunca içim bi tuhaf oluyo tabi neyse atlatıcam.
Ins hamissindir canim haber vermyei unutmaKizlar merhaba, adetim bugunle birlikte 2 gun gecikmis oluyor gelmezse eger oglen gibi test yapicam cok heyecanliyim gece hep uandim garip bi haldeydim. Eger hamileysem tum belirti ve degisiklikleri sizinle paylasicam ne olur dua edin
canlarımmm merhabaaaaa
Uzulme cnm yaa belli olmaz.hem hicran o tezi curutmustu.gebelik testi pozitif ovl.testi negatif cikti demisti.
Yapiyosan gebelik testi yap ama daha erken
Arkadaslarla toplancaz felan de biseyler bul cnm yaa
Kv. Ile hic cekilmezz.yani yilbasina belki baska turlu gireceksiniz kv. Varken bisi de yapilmazkii
Test negatif cikti( after 10 diye bi test. Umarim yanlistir ama hic umudum kalmadi butun enerjim gitti umutlar bitti. Cok daraldim yaa
yaptım nefesalım ama hiç çift çizgi göremedim ki benCanim dilketinimmmmm
Gunaydin cnm.sen ovl.testi yapmamismisdin nasil oldu
Dilketinim, daha önceki adetlerime göre BAT'ım 1 Ocaktı, ama ben dün regl oldum. Zaten Ovu testinde hiç çift çizgi görmedim gibi bişey. Demek ki teste geç başlamışım. Ya da LH yeterince yükselmiyor, bilmiyorum1 hafta erken mi? sen ovuda çift çizgiyi görmemiştin sanırım neye göre 1 hafta diyorsunki canım
tabiki de öyle canım. hepimiz böyle günler yaşıyoruz. ve diğerimiz destek olmalı, arkadaşını ayağa kaldırmalı. ben de bu görevimi yapmaya çalışıyorum. aynı şeyi sizler de bana yapıyorsunuz yoksa bu topiği sel götürür ağlamaktan
Ben de kırmızılarımla geldimay söylemeyi unuttum kırmızılarımla geldim
Geçen gün bebek mevlüdünde sanki çocuğum olmuyormuş gibi konuşmaların ardından bir de bebeği benim kucağıma verdiler ki, o an ağlamamak için kendimi çok sıktım, ama eve gelince kocama sarılıp ağladım...Evet cnm guclu olmaya calistikca batiyorum elimde olmadan.Ama inancimi yitirmedim biliyorum ki herseyde bir hayir mutlaka var dilketinin dedigi gibi ve hersey Allahtan.verende o alanda .Bu bilinci hic kaybetmedim .aglayip zirlamakta mecbur insaniz sonucta((Ya sormaaa isyerinde yanimda kizlar isim konusuna gecti dun .sunu mu koysak bunumu koysak felan.Benim icim parcalandi.
canım daha erken moralini bozmak için ama...canlarımmm merhabaaaaa
ay söylemeyi unuttum kırmızılarımla geldim
tabu da oynayın acayip eğlenceli oluyoramin canım. biz eşimle başbaşa bir kutlama düşünüyoruz tabi dış mihraplar engellemezse iyiyim kuzum ben de... reglim bitmek üzere gelsin mikmik gitsin mikmikler artıkın
canım biliyorum ovu yaptığını. gebelik testinde bile çıkmazken ovuda nasıl çıksınki erken gebelik testi değilki buayrıca senin batına daha var çıkmaz tabi. bak şimdi geldi aklıma senin batın 3 ocak kuzummmm... boşuna sinir harbi yaşatıyorsun kendine. ovuda silik gördüğün günün üzerine 14 gün sayıyorsun batın o zaman anladın mı????
inşallah cnm, bi de bulantılar eklendi. sen nasılsın?
offfffff ya onu hiç sorma ne işi varsa bizde, 1.5 aydır gelemedi ya damlar kesin haftaya. eşime de söyledim maksimum 7-10 gün kalabilir fazlasına tahammülüm yok. zaten hastayım çekemem yani. seninkinin gelme işi nerden çıktı?
Ben Aglamiyorum henüz ama doktorsuz olmayacağını kabul ettim ve seni cok ii anlıyorum zor gercekten yaşadıklarımz ama yicek ekmekgi nezamansa ozaman gelecek bugun 3aylik evli arkadaşımın hamisligini öğrendim Allahim saglikla alsin kucahina
Hg kardesim Günaydın
Cankm üzülme bizim bebisim izin vakti zamani henüz gelmemistir Allahim almayacagi evlat versin ins hayırlı ve sağlıklı
Ins hamissindir canim haber vermyei unutma
Daha bekle hemen ümitsizliğe kapılma nasipse olur canim :)
Bu arada benjm yan yana oturdugum arkadasim var eskiden aramizdan su sizmazdi hatta ayni donemlerde bebek çalışmalarına başladık tabi o suanda 8aylik hamile bu ay sonu ayrilcak ve saatlerce gobusunu izliyo seviyo konusuyo yanimda inanılmaz güzel bi duygudur eminim Allahim bizlerede nasip etsin daha cok bekletmesin inş kiskanmiyorum kesinlikle sadece ozeniyorum bebisin adi zeynep olacak yada berrabakin ayni anda çalıştık o dogum yapacak nerdeyse ve ben yerimde sayıyorum ve artık doktorsuz olmayacağına inandım ayak dikme ovu testi vb bütün teknikler boş olacagi varsa ayakta bile oluyo
yaptım nefesalım ama hiç çift çizgi göremedim ki ben
adetlerim kürtajdan önce 30 günde birdi. Kürtajdan sonra 33-34-35, kafasına göre takılmaya başlamıştı. Ben de nasılsa geç adet oluyorum diye ovu testine biraz geç başladım sanırım, bilemiyorum. Ama hiç koyu çift çizgi görmedim ben, hep silikti. Arada biraz koyuldu biraz açıldı fln..
Dilketinim, daha önceki adetlerime göre BAT'ım 1 Ocaktı, ama ben dün regl oldum. Zaten Ovu testinde hiç çift çizgi görmedim gibi bişey. Demek ki teste geç başlamışım. Ya da LH yeterince yükselmiyor, bilmiyorumAma moralim bozuldu .
Ben de kırmızılarımla geldim
Geçen gün bebek mevlüdünde sanki çocuğum olmuyormuş gibi konuşmaların ardından bir de bebeği benim kucağıma verdiler ki, o an ağlamamak için kendimi çok sıktım, ama eve gelince kocama sarılıp ağladım...
canım daha erken moralini bozmak için ama...
Canım üzüldüm ama sağlık olsun umarim önümüzdeki aya hamis olursunTest negatif cikti( after 10 diye bi test. Umarim yanlistir ama hic umudum kalmadi butun enerjim gitti umutlar bitti. Cok daraldim yaa
Kizlaarrr ya bisey soracam size ama esimle ilgili braz ozel ama ne yapmam gerektgini bilmiyorum :-\
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?