Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim dilketinimmmmm
Günaydın kızlar
1 hafta erken regl oldum hem şaşkın hem de üzgünüm

Gunaydin cnm.sen ovl.testi yapmamismisdin nasil oldu

sana katılıyorum canım mutlaka bir hayır var bunda da ama nefesal da bir süreçten geçiyo ağlamak geliyosa tutamıyo işte psikolojisi bozuk sanırım inşallah çabuk geçer insanın elinde değil sadece dualarla atlatabiliriz bu durumu misal ben unutuyorum normal hayata konsantre oldum bu ay ama dün pat diye hamile haberi ilk aydan yanımda konuşulunca tabi ben şok dilim tutuldu konuşamadım resmen kilitleniyorum ya

Günaydın kızlar
1 hafta erken regl oldum hem şaşkın hem de üzgünüm

1 hafta erken mi? sen ovuda çift çizgiyi görmemiştin sanırım neye göre 1 hafta diyorsunki canım

tabiki de öyle canım. hepimiz böyle günler yaşıyoruz. ve diğerimiz destek olmalı, arkadaşını ayağa kaldırmalı. ben de bu görevimi yapmaya çalışıyorum. aynı şeyi sizler de bana yapıyorsunuz yoksa bu topiği sel götürür ağlamaktan

inşallah geçecek canım bugünler de ama işte hemen geçmiyor... elimizden de bir şey gelmiyor ki.. o yüzden aslında sağlık başımızın tacı...:26::26:

aynen öyle cnm, dün ılık bi duş aldım rahatladım biraz. inşallah geçer çabucak, bebeğe bişi olacak diye çok korkuyorum

ne kadar güzel yazmışsın cnm yaaa...çok çok doğru, hep en hayırlısını istemeliyiz

Evet cnm guclu olmaya calistikca batiyorum elimde olmadan.Ama inancimi yitirmedim biliyorum ki herseyde bir hayir mutlaka var dilketinin dedigi gibi ve hersey Allahtan.verende o alanda .Bu bilinci hic kaybetmedim .aglayip zirlamakta mecbur insaniz sonucta ((Ya sormaaa isyerinde yanimda kizlar isim konusuna gecti dun .sunu mu koysak bunumu koysak felan.Benim icim parcalandi.

Kizlar merhaba, adetim bugunle birlikte 2 gun gecikmis oluyor gelmezse eger oglen gibi test yapicam cok heyecanliyim gece hep uandim garip bi haldeydim. Eger hamileysem tum belirti ve degisiklikleri sizinle paylasicam ne olur dua edin

içimden gelendi balımmm.. sen de rahatsızlanmışsın... çok yoruyorsun kendini bebişim dinlen lütfen. bir kadın falan tut olmadı gözünün önünde istediğin gibi temizlesin evini

Tatlım psikolojini düzeltmenin yollarını ara.Akapunktur yaptırablirsin.Bir psikoyla görüşebilirsin.Kendini bırakma lütfen.
Sen hiç üzülme bebişin düşünsün senin gibi güzel anneyi bulmuş naz yapıyor :)))

kötü düşünmemek gerek güzelim.. iyi düşünelim iyi şeyler olsun.. hayırlısı ile bugünlerde geçecek.. sen ılık suyunu içmeye ve diğerlerini de yaptıktan sonra inşallah geçip bitecek..

Kizlar merhaba, adetim bugunle birlikte 2 gun gecikmis oluyor gelmezse eger oglen gibi test yapicam cok heyecanliyim gece hep uandim garip bi haldeydim. Eger hamileysem tum belirti ve degisiklikleri sizinle paylasicam ne olur dua edin

bugün yaparsın testi, bak ben de heyecan yaptım şimdi. hadi hayırlısıııııııı...inşallahhh bebiş yoldadır...

içimden gelendi balımmm.. sen de rahatsızlanmışsın... çok yoruyorsun kendini bebişim dinlen lütfen. bir kadın falan tut olmadı gözünün önünde istediğin gibi temizlesin evini

cnm bişi yapmıyorum ki günlerdir, bıraktım evi temizliği falan. yormuyorum kendimi ev işi için. ama bu hafta her gün saatlerce dışardaydım o yüzden çok yoruldum ve üşüttüm sanırım. yok alacam bi kadın zaten, kv gelsin gitsin de

Canım hadi inşallah bebişin senledir

hadi bakalım hayırlısı ile inşallah hamilesindir canım. haberlerini bekliyoruz

iyi yapmışsın canım. kv gene mi geliyor bu stres bile hasta eder adamı valla benimki de yılbaşında bize gelecekmiş bütün bir sene beraber oluruz artık

Gunaydin cnm .ee bu defa hazirlikliydin kirmizilara.

Dun kim aradi biliyomusun.hani 15 yillik arkadasim felan demistim .
Dun sabah aradi ruyalarina giriyomusum bikacgundur ust uste.iyimisin felan dedi.
Kiza malum olmus benim sikintimm

olmaz mı canım... inşallah bebeğin de rüyalara girer de sana müjde olarak geliverir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…