kızlar beni neden görmüyorsunuz huhhuuu
2 gün girmeyince unuttunuz mu beni yoksam
kolay değil nefesalım hem de hiç kolay değil. biz suçumuz kabahatimiz ne diye soruyoruz ama aslında bu bizim için en hayırlısı. Kuranın bir ayetinde size hayır görünende şer, şer görünende ise hayır vardır ama insan bunu bilmez diyor Allah... ben Rabbimin beni koruduğuna kolladığına o kadar çok şahit oldumki kimi zaman gözyaşlarına boğuldum bu mutlulukla... beni herdaim koruyan Rabbim bu konuda mı korumayacak??? bu da benim için en hayırlısı.. en hayırlısı....
Günaydın kızlar
1 hafta erken regl oldum hem şaşkın hem de üzgünüm
kolay değil nefesalım hem de hiç kolay değil. biz suçumuz kabahatimiz ne diye soruyoruz ama aslında bu bizim için en hayırlısı. Kuranın bir ayetinde size hayır görünende şer, şer görünende ise hayır vardır ama insan bunu bilmez diyor Allah... ben Rabbimin beni koruduğuna kolladığına o kadar çok şahit oldumki kimi zaman gözyaşlarına boğuldum bu mutlulukla... beni herdaim koruyan Rabbim bu konuda mı korumayacak??? bu da benim için en hayırlısı.. en hayırlısı....
Günaydın kızlar
1 hafta erken regl oldum hem şaşkın hem de üzgünüm
sana katılıyorum canım mutlaka bir hayır var bunda da ama nefesal da bir süreçten geçiyo ağlamak geliyosa tutamıyo işte psikolojisi bozuk sanırım inşallah çabuk geçer insanın elinde değil sadece dualarla atlatabiliriz bu durumu misal ben unutuyorum normal hayata konsantre oldum bu ay ama dün pat diye hamile haberi ilk aydan yanımda konuşulunca tabi ben şok dilim tutuldu konuşamadım resmen kilitleniyorum ya
Canim dilketinimmmmm
Gunaydin cnm.sen ovl.testi yapmamismisdin nasil oldu
kızlaarr...
ben geldiimm..
geçmişe bakamadım her sey yolunda değil mi
düne göre kötü geçen aya göre iyiyim :)
Allah kabul etsin canım.
inşallah geçecek canım bugünler de ama işte hemen geçmiyor... elimizden de bir şey gelmiyor ki.. o yüzden aslında sağlık başımızın tacı...:26::26:
Evet cnm guclu olmaya calistikca batiyorum elimde olmadan.Ama inancimi yitirmedim biliyorum ki herseyde bir hayir mutlaka var dilketinin dedigi gibi ve hersey Allahtan.verende o alanda .Bu bilinci hic kaybetmedim .aglayip zirlamakta mecbur insaniz sonuctasana katılıyorum canım mutlaka bir hayır var bunda da ama nefesal da bir süreçten geçiyo ağlamak geliyosa tutamıyo işte psikolojisi bozuk sanırım inşallah çabuk geçer insanın elinde değil sadece dualarla atlatabiliriz bu durumu misal ben unutuyorum normal hayata konsantre oldum bu ay ama dün pat diye hamile haberi ilk aydan yanımda konuşulunca tabi ben şok dilim tutuldu konuşamadım resmen kilitleniyorum ya
aynen öyle cnm, dün ılık bi duş aldım rahatladım biraz. inşallah geçer çabucak, bebeğe bişi olacak diye çok korkuyorum
ne kadar güzel yazmışsın cnm yaaa...çok çok doğru, hep en hayırlısını istemeliyiz
kızlaarr...
ben geldiimm..
geçmişe bakamadım her sey yolunda değil mi
Allah kolaylik versin canim
Cok uzuluyorum dilketinim .yani neye uzuluyorum biliyomusun ben cok kotu bir insanmiyim, nerde hata yaptim felan diyorum.
Normade bat yaklasinca boyle olur gecerdi.simdi cok erken havaya girdim.
Bilmiyorum neden boyle oldum ben yaaa.kendime cok kiziyorum
Saol minikbwbisim .sen uzulme nolurrr ben herkesin yerine uzululuyorum yeterince.
Senin minisin var kiyamammm
Canim inan dua ediyorum .bunlari dusunuyorum daha kotu durumda olanlarda var biliyorum.
Ama iste benim yapimdanmidir nedir bu konuda cok gucsuz ciktim.
Aslinda baska konularda cok metanetliyimdir.
Sanirim tedavi surecine girmek beni korkutuyor, kacis yok biliyorum.
aynen öyle cnm, dün ılık bi duş aldım rahatladım biraz. inşallah geçer çabucak, bebeğe bişi olacak diye çok korkuyorum
ne kadar güzel yazmışsın cnm yaaa...çok çok doğru, hep en hayırlısını istemeliyiz
Kizlar merhaba, adetim bugunle birlikte 2 gun gecikmis oluyor gelmezse eger oglen gibi test yapicam cok heyecanliyim gece hep uandim garip bi haldeydim. Eger hamileysem tum belirti ve degisiklikleri sizinle paylasicam ne olur dua edin
içimden gelendi balımmm.. sen de rahatsızlanmışsın... çok yoruyorsun kendini bebişim dinlen lütfen. bir kadın falan tut olmadı gözünün önünde istediğin gibi temizlesin evini
ay söylemeyi unuttum kırmızılarımla geldim
kuzummmmmmmmmmmmmm
Kizlar merhaba, adetim bugunle birlikte 2 gun gecikmis oluyor gelmezse eger oglen gibi test yapicam cok heyecanliyim gece hep uandim garip bi haldeydim. Eger hamileysem tum belirti ve degisiklikleri sizinle paylasicam ne olur dua edin
bugün yaparsın testi, bak ben de heyecan yaptım şimdi. hadi hayırlısıııııııı...inşallahhh bebiş yoldadır...
cnm bişi yapmıyorum ki günlerdir, bıraktım evi temizliği falan. yormuyorum kendimi ev işi için. ama bu hafta her gün saatlerce dışardaydım o yüzden çok yoruldum ve üşüttüm sanırım. yok alacam bi kadın zaten, kv gelsin gitsin de
Gunaydin cnm .ee bu defa hazirlikliydin kirmizilara.
Dun kim aradi biliyomusun.hani 15 yillik arkadasim felan demistim .
Dun sabah aradi ruyalarina giriyomusum bikacgundur ust uste.iyimisin felan dedi.
Kiza malum olmus benim sikintimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?