Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım Allah şifanı versin 7 yıl gerçekten çok yorucu ve yıpratıcı olmuştur eminim ben 7 ay da yıprandım Allahım en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana

kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var toparlamam gereken malüm yarın haftasonu sizlere şimdiden musmutlu bir haftasonu diliyorum

çok teşekkür ederim kızlar, dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 2-3 yıl önce çok üzülürdüm ama artık gerçekten içimde daha bi tevekkül var, o yüzden kendi haline bıraktım, ne tedavi ne dra gitmek isteğim yok. hakkımda hayırlı olanın ne olduğunu ben bilemem tabiki. zamanı geldiğinde Allah verecektir zaten.

bu siteye iyiki üye olmuşum ben gruba çok güzel bir ortam birbirimizi görmesekte hepiniz çok iyisiniz arkdaşlar ortak noktamız ve biribirimize faydalı konularda yardımcı oluyoruz iyiki varsınız arkadaşlar facebookta bu kadar çok vakit geçirmiyorum iyiki bu siteyi açmışlar

tüpçü istanbulda mı bende gidecem eğer olmazsa tüpcüye

Evet cnm istanbulda.
Oo ytupcunun musterileri arttiii

kızlar ordan takip edemiyorum sizi yaaaaaaa nerdesiniz burda toplaşsak :) serapcımmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim, bugün kalkar kalkmaz meydana gittim kırlent falan aldım. ordan da kahvaltıya kuzene geçtim yeni geldim eve...

Hosgeldin minikbebisimm.bende cinsiyeti ogrendin kendini alisverise vermissindir diye dusundumm
Pipicanin annesiii
kıskandımmm ben de gelmek istiyorum sizinleee :84:

geldim geldim

Sende gel dilketinim.hatta biz bulusmayi tupcude yapalimm

Evet cnm istanbulda.
Oo ytupcunun musterileri arttiii

Hosgeldin minikbebisimm.bende cinsiyeti ogrendin kendini alisverise vermissindir diye dusundumm
Pipicanin annesiii

Sende gel dilketinim.hatta biz bulusmayi tupcude yapalimm

adı ne tüpçünün hangi hastanede gelirim bende denizliden

kızlar bugün alışveriş yapmadım ya hiç halim yoktu evimi renklendirdim renkli kırlentlerle :) kırlent aldım yani :) bebişe küçük bişi aldım ama haftaya eşimle alacaz bişiler erkek olduğu kesinleşti ya :)

ayyy ne güzel yaaa internette çok güzel kıyafetler var baktın mı

babam beni seviyoooo çünkü dün gayet sağlıklı olduğumu veeeeeee erkek olacağımı duyunca ağladı teyzeciklerim :)

Kızlaaaaarrrrrr

Hadi gel artikk

Rabbim kabul buyurmayacağı duayı dile getirmezmiş inş hepimizin duaları kabul olur

Insallah canim

kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var toparlamam gereken malüm yarın haftasonu sizlere şimdiden musmutlu bir haftasonu diliyorum

Gule gule canimm.kolay gelsin.

Insallah en kisa surede gelir cnm bebisin

Birbirimizi anliyoruz tatlim.dertlerimiz de ortak.

adı ne tüpçünün hangi hastanede gelirim bende denizliden

Halit firat erden cnm ismi .
Denizlideysen gamse bir doktor onermisti size prof.istanbula gelip gitmen zor olabilir.hem belki gerek kalmaz

Ben cok severim desenli kirlentleri.salonumda ve kose takimimda bolca varr.bayiliyorumm.
Insallah giydirdigin gunleri de gorusrun bebisim.
Sabah hasretin gonderdikleri cok guseldiii

onlar süperdiiiiiiiiiii direkt onlara odaklandım meğer o da benim bebiş için atmış onları...çok güzeller ya. erkekleri de süslü giydirebilirmişiz...Hasret teyzesi çok zevkliymiş bebişimin.

tamam canımu teşekkür ederim inşallah canım gamse20 dediği doktorada gidicem bu ay belli olsun gidicem orayada gidcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…