- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız acaba? kendi hakkımda bilgi vermek için başka bir topiğe yazdıklarımı aynen kopyalıyorum buraya:
ben 7 küsür yıllık evliyim ve sebepsiz infertiliteyim, evlendikten 5 ay sonra korunmayı bıraktık ancak yaklaşık 7 yıldır bekliyorum. tabiki bu arada yumurtlama takipleri klomenler aşılamalar ve 1 kez tüp bebek denemem oldu, tüp bebekte yaşadığım dışgebelik dışında hiç gebelik yaşamadım.
sizleri o kadar iyi anlıyorumki, adete 1 hafta kala ne heyecanlar ne umutlar sarar insanı iyi bilirim. genel olarak her arkadaşın dediği şeyi bende söyleyim adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı ancak bünyeye göre bazı faklılıklar yaşayan istisnalar bulunuyor. ben bu 7 yıllık dönemde ne belirtiler neler neler yaşamadım ki, adete bir hafta kala her ay yani toplamda 80 ay kasık ağrıları göğüslerde şişme acıma, bel ağrısı vs. hatta lahmacun ya da turşu aşerdiğim zamanlar bile oldu :) heyecanlı umutlu bekleyiş ve sonrasında yine kalp krıklığı hayal kırıklığı ve gözyaşı... Allah herşeye kadirdir o yüzden her ay yeniden şahlanıp yeniden umutlara kapılmam O'na inancımdandı. Hz.Meryem'e babasız bebek nasip eden Rabbim elbet bana da nasip eder diyerek ve hep Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını dileyerek beklemeye devam ediyorum.
şimdi asıl konuya gireyim; her zaman olduğu gibi adetime 1 hafta kala kasık ağrıları ve göğüslerde şişme yaşarım bunlarda bi değişiklik yok, değişiklik şu ki kasık ve bel ağrılarım geçen hafta yoğun bir şekilde başladı hala devam ediyor ve adetime daha 1 hafta var. benim gibi bu kadar tecrübeye rağmen acaba bu birşeylerin belirtisi olabilirmi diye yine hayallere dalmaktan alıkoyamadım kendimi :)
Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
tüpçü istanbulda mı bende gidecem eğer olmazsa tüpcüye
kızlar ordan takip edemiyorum sizi yaaaaaaa nerdesiniz burda toplaşsak :) serapcımmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim, bugün kalkar kalkmaz meydana gittim kırlent falan aldım. ordan da kahvaltıya kuzene geçtim yeni geldim eve...
kıskandımmmben de gelmek istiyorum sizinleee :84:
geldim geldim
Evet cnm istanbulda.
Oo ytupcunun musterileri arttiii
Hosgeldin minikbebisimm.bende cinsiyeti ogrendin kendini alisverise vermissindir diye dusundumm
Pipicanin annesiii
Sende gel dilketinim.hatta biz bulusmayi tupcude yapalimm
kızlar bugün alışveriş yapmadım ya hiç halim yoktu evimi renklendirdim renkli kırlentlerle :) kırlent aldım yani :) bebişe küçük bişi aldım ama haftaya eşimle alacaz bişiler erkek olduğu kesinleşti ya :)
Evet cnm istanbulda.
Oo ytupcunun musterileri arttiii
Hosgeldin minikbebisimm.bende cinsiyeti ogrendin kendini alisverise vermissindir diye dusundumm
Pipicanin annesiii
Sende gel dilketinim.hatta biz bulusmayi tupcude yapalimm
ayyy ne güzel yaaa internette çok güzel kıyafetler var baktın mı
Kızlaaaaarrrrrr
Rabbim kabul buyurmayacağı duayı dile getirmezmiş inş hepimizin duaları kabul olur
kızlar ben çıkıyorum biraz işlerim var toparlamam gereken malüm yarın haftasonu sizlere şimdiden musmutlu bir haftasonu diliyorum
çok teşekkür ederim kızlar, dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. 2-3 yıl önce çok üzülürdüm ama artık gerçekten içimde daha bi tevekkül var, o yüzden kendi haline bıraktım, ne tedavi ne dra gitmek isteğim yok. hakkımda hayırlı olanın ne olduğunu ben bilemem tabiki. zamanı geldiğinde Allah verecektir zaten.
Birbirimizi anliyoruz tatlim.dertlerimiz de ortak.bu siteye iyiki üye olmuşum ben gruba çok güzel bir ortam birbirimizi görmesekte hepiniz çok iyisiniz arkdaşlar ortak noktamız ve biribirimize faydalı konularda yardımcı oluyoruz iyiki varsınız arkadaşlar facebookta bu kadar çok vakit geçirmiyorum iyiki bu siteyi açmışlar
adı ne tüpçünün hangi hastanede gelirim bende denizliden
kızlar bugün alışveriş yapmadım ya hiç halim yoktu evimi renklendirdim renkli kırlentlerle :) kırlent aldım yani :) bebişe küçük bişi aldım ama haftaya eşimle alacaz bişiler erkek olduğu kesinleşti ya :)
Hadi gel artikk
Insallah canim
Gule gule canimm.kolay gelsin.
Insallah en kisa surede gelir cnm bebisin
Birbirimizi anliyoruz tatlim.dertlerimiz de ortak.
Halit firat erden cnm ismi .
Denizlideysen gamse bir doktor onermisti size prof.istanbula gelip gitmen zor olabilir.hem belki gerek kalmaz
Ben cok severim desenli kirlentleri.salonumda ve kose takimimda bolca varr.bayiliyorumm.
Insallah giydirdigin gunleri de gorusrun bebisim.
Sabah hasretin gonderdikleri cok guseldiii
tamam canımu teşekkür ederim inşallah canım gamse20 dediği doktorada gidicem bu ay belli olsun gidicem orayada gidcemHadi gel artikk
Insallah canim
Gule gule canimm.kolay gelsin.
Insallah en kisa surede gelir cnm bebisin
Birbirimizi anliyoruz tatlim.dertlerimiz de ortak.
Halit firat erden cnm ismi .
Denizlideysen gamse bir doktor onermisti size prof.istanbula gelip gitmen zor olabilir.hem belki gerek kalmaz
Ben cok severim desenli kirlentleri.salonumda ve kose takimimda bolca varr.bayiliyorumm.
Insallah giydirdigin gunleri de gorusrun bebisim.
Sabah hasretin gonderdikleri cok guseldiii
allah analı babalı büyütsün canım
aminnnnnnn çok teşekkür ederim cnm, Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...daha kucağıma almadan heyecanlandırıyor beni, sabırsızlanıyorum çabucak gelsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?