Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Tupcu yarinsina girdikk

Gidince opera geldimi derim artikk
Çok komik ama ya nefesim benim arkadaş :))) kocasının adı Tuncay koptum koptum deli bu kız :))))))

slmm herkeseee nasılsınız varmı bir gelişmee blaze den haber varmııı
Sanırım negatif çıkmış canım olsun bir dahaki aya ama kırmızılar da gelmemiş daha
kimyacı nefes ile opera aynı doktora gidiyor nefes daha önce randevu almıştı ama opera arayıp aynı güne almış ona gülüyoruz :))) tüpçü baba admın adıda

önümüzde aya umutla bakmak en güzelii bozmasın morelini hayırlı sonuclar olsun inşallahhh
Operayla ben ayni doktordan randevu aldik, ben 4 ocaga , opera 13 ocaga.
Opera da cazgirlik yapip randevuyu 4 ocaga almis
Benden daha erken saate bide

Lilimmm nirdesin sennn.anacigindamisin halaa kizz

evtt annemdeyimmm anneme doydumm koçişiimi özledim oda pazartesi gelcekişş sen nasılsınnn

Operayla ben ayni doktordan randevu aldik, ben 4 ocaga , opera 13 ocaga.
Opera da cazgirlik yapip randevuyu 4 ocaga almis
Benden daha erken saate bide

Lilimmm nirdesin sennn.anacigindamisin halaa kizz
gerçekten çok komik tüpçü bende gerçek tüpçü sandım valla ne tüpcüsü anlamamıştım

önümüzde aya umutla bakmak en güzelii bozmasın morelini hayırlı sonuclar olsun inşallahhh

evtt annemdeyimmm anneme doydumm koçişiimi özledim oda pazartesi gelcekişş sen nasılsınnn

Cok sukur lilim iyiyimm.sen nasilsin.ilaclarini kullaniyomusun.cicisler ne durumda

bana bişey olmadı valla opera ile nefesal aynı gün aynı tüpçüye gidiyorlarmış o sanırım olay

Sok sok sok kk nin degerli uyeleri opera ve nefesal bir tupcude birlikte goruntulendiii

gerçekten çok komik tüpçü bende gerçek tüpçü sandım valla ne tüpcüsü anlamamıştım

Adamin adi tupcu kaldi cnm

merhaba arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız acaba? kendi hakkımda bilgi vermek için başka bir topiğe yazdıklarımı aynen kopyalıyorum buraya:
ben 7 küsür yıllık evliyim ve sebepsiz infertiliteyim, evlendikten 5 ay sonra korunmayı bıraktık ancak yaklaşık 7 yıldır bekliyorum. tabiki bu arada yumurtlama takipleri klomenler aşılamalar ve 1 kez tüp bebek denemem oldu, tüp bebekte yaşadığım dışgebelik dışında hiç gebelik yaşamadım.
sizleri o kadar iyi anlıyorumki, adete 1 hafta kala ne heyecanlar ne umutlar sarar insanı iyi bilirim. genel olarak her arkadaşın dediği şeyi bende söyleyim adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı ancak bünyeye göre bazı faklılıklar yaşayan istisnalar bulunuyor. ben bu 7 yıllık dönemde ne belirtiler neler neler yaşamadım ki, adete bir hafta kala her ay yani toplamda 80 ay kasık ağrıları göğüslerde şişme acıma, bel ağrısı vs. hatta lahmacun ya da turşu aşerdiğim zamanlar bile oldu :) heyecanlı umutlu bekleyiş ve sonrasında yine kalp krıklığı hayal kırıklığı ve gözyaşı... Allah herşeye kadirdir o yüzden her ay yeniden şahlanıp yeniden umutlara kapılmam O'na inancımdandı. Hz.Meryem'e babasız bebek nasip eden Rabbim elbet bana da nasip eder diyerek ve hep Allahtan hayırlısını ve sağlıklısını dileyerek beklemeye devam ediyorum.
şimdi asıl konuya gireyim; her zaman olduğu gibi adetime 1 hafta kala kasık ağrıları ve göğüslerde şişme yaşarım bunlarda bi değişiklik yok, değişiklik şu ki kasık ve bel ağrılarım geçen hafta yoğun bir şekilde başladı hala devam ediyor ve adetime daha 1 hafta var. benim gibi bu kadar tecrübeye rağmen acaba bu birşeylerin belirtisi olabilirmi diye yine hayallere dalmaktan alıkoyamadım kendimi :)
Allah hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Cok sukur lilim iyiyimm.sen nasilsin.ilaclarini kullaniyomusun.cicisler ne durumda

Sok sok sok kk nin degerli uyeleri opera ve nefesal bir tupcude birlikte goruntulendiii

ilaçımı gayet düzenli kullanıyorum artık süt geliyorr mutluyum bakalım yum yum günlerini kaçırdık önümüzdeki ay zıba gibi olucam

Amin canım... inşallah bebişin en kısa zamanda seninle olur.. dualarımız seninle... hoş geldin...

kızlar ordan takip edemiyorum sizi yaaaaaaa nerdesiniz burda toplaşsak :) serapcımmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim, bugün kalkar kalkmaz meydana gittim kırlent falan aldım. ordan da kahvaltıya kuzene geçtim yeni geldim eve...

hoşgeldin bebişim...

h.b cnm, napıyosun? bensiz canınız sıkıldı di miiiiiiiiiii :) özledim sizi yaw bikaç saatte. kuzenin bebeği daha kırkını doldurmadı, o kadar tatlı ki maşallah. kokusunu doya doya içime çektim. tembel kız, hiç uyanmıyor :) saçına da toka taktım bitane bi süslü oldu kiiiiii, görmeniz lazım yaaaaa...

7 yil gercekten uzun bir sure cnm.cok zor bi durum.sebepsiz olmasi delirtiyor insani.ama ben hep bi sebebi vardir diye dusunuyorumYani gebeligin olusmasi basit gibi gorunsede bir suru islev ve eksiksiz bir mekanizma gerekli.bu mekanizmada zincirin bir halkasinda problem olunca olmuyor.bende 1, 5 yildir deniyorum hic gebe kalmadim.u ana kadar yaptirdigim testlerde bir problem gozukmedi.Simdi yeni doktora baslicam bakalim.Allah yardimcimiz olsun.tez vakitte kavusuruz insallah
ilaçımı gayet düzenli kullanıyorum artık süt geliyorr mutluyum bakalım yum yum günlerini kaçırdık önümüzdeki ay zıba gibi olucam
Ilaci kullanmaya devam tatlim.hadi bakalim bomba gibi don sahalara

kıskandımmm ben de gelmek istiyorum sizinleee :84:

kızlar ordan takip edemiyorum sizi yaaaaaaa nerdesiniz burda toplaşsak :) serapcımmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim, bugün kalkar kalkmaz meydana gittim kırlent falan aldım. ordan da kahvaltıya kuzene geçtim yeni geldim eve...

geldim geldim

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin. 7 yıl cidden uzun bi süre ama hiç ummadığın bi zaman bebişin geliverecek, Rabbim ona açılan elleri duaları geri çevirmez, sadece zaman.. biraz zaman.. inşallah o zaman bu zamandır ve bu ay o müthiş mucizevi haberi alırsın.. inşallah hamişsindir canım.. Rabbim senin, benim ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…